Meny
Kök

Det svänger skulle man kunna säga!

 

batch 2DSC_1473 Blogg augusti

batch 2DSC_1477 Blogg augusti

batch 2DSC_1474 Blogg augusti

batch 2DSC_1480 blogg augusti

Jag har inte så mycket härligt att dela med mig till er idag. Det känns som att luften gått ur mig. Jag har avbokat sådant jag sett fram emot, högen med jobb som är akut växer i takt med att dagarna går och jag står och stampar.

Hur kommer hösten att bli för många av oss egentligen som har barn och det råder så strikta restriktioner? Juno är alltså hemma just nu, inte sjuk men behöver snyta sig någon gång per dag Ja ni vet den klassiska förskolesnuvan som försvinner till sommaren ungefär. Själv har jag ju ingen som hoppar in och ersätter mig utan allt hopar ihop sig och ingenting fortgår om inte jag jobbar.

Jag känner mig så snuvad på den underbara och för mig viktiga terminsstarten som jag l ä n g t a t efter och sett fram emot. Och jag behöver vara ensam. Helt och hållet själv.

Ibland känns det nästan förbjudet att beklaga sig över sådant som i det stora hela och på sikt inte är en katastrof men för mig just nu, känns det riktigt jobbigt.

Då vet ni läget med mig. Känns redan en smula bättre faktiskt. Jag tror att det är lösningen på mycket. Att dela sina sorger, bekymmer och glädje. Att inte känna sig ensam.

Jag gissar att nästa vecka är jag där jag vill vara helt och hållet. I en fungerande vardag. Tills dess ska jag fylla på med energi genom att jogga, vara med Juno, städa, laga god mat och tänka att allt det andra får lov att lösa sig. För det gör det ju alltid på ett eller annat sätt.

Ja just de, jag ska såklart plocka blommor. Trädgården svämmar över! Ser ni den senaste trädgårdsbuketten? Och dricka latte. Nej men vet ni nu känner jag mig nästan lite pepp här hehe…Väldigt typiskt mig. Det svänger!

 

Stor kram till er alla och tack för att ni tittar in!

Julia

0

17 Comments

 • Carola Alnersson
  augusti 20, 2020 at 1:04 e m

  Fina du ♡ Din livsuppgift är inte att peppa oss. Jag älskar att du är ärlig! Vi har alla dom där dagarna när man har svårt att känna glädje och tacksamhet. När inget är roligt, utan bara tungt.Jag förstår att du har sådana dagar. Och det är så ok. Om jag bodde nära dig skulle jag passa din dotter några timmar.
  Men.Jag skickar en kram. ♡ Och Tack för att du är precis du.

  Reply
  • juliak
   augusti 20, 2020 at 1:06 e m

   Meeeeen, precis vad jag behövde höra. Ibland finns det inga direkta lösningar men bara en kram eller vänliga ord betyder massor. KRAM❤️

   Reply
 • Sara Nygård
  augusti 20, 2020 at 1:29 e m

  Hej
  Kan ni inte dela på vabbandet?
  Sara

  Reply
  • juliak
   augusti 20, 2020 at 1:59 e m

   Jo ibland. Vi får styra upp vartefter då vi båda är oumbärliga på just våra jobb och jag behöver ju inte fysiskt vara hemifrån. Dock extremt påfrestande så vi måste lösa detta under hösten. Kram 🥰

   Reply
 • Nadia
  augusti 20, 2020 at 1:47 e m

  Du gör ett superjobb och ibland måste man få prata av sig för att kunna samla ny energi. ❤️ Sen svänger det ju i livet, vissa perioder känns övermäktiga medan andra känns så lätta. Styrkekramar till dig och hoppas att det snart känns härligt igen!
  Kram Nadia

  Reply
  • juliak
   augusti 20, 2020 at 3:12 e m

   Gulle dig❤️

   Reply
 • Sara
  augusti 20, 2020 at 2:43 e m

  Känner så väl igen det du skriver, känner också ett stort behov av att få vara själv efter en sommar med 2 små barn hemma och en pappa som mestadels har jobbat. Menmen man får ta en dag i taget och andas..allt blir bra så småningom❤️

  Reply
  • juliak
   augusti 20, 2020 at 3:13 e m

   Ja precis en dag i taget och inte glömma att andas. Ibland har man typ andan i halsen liksom av stress. Inte bra. Kram❤️

   Reply
 • Sofie G
  augusti 20, 2020 at 2:46 e m

  Känner som du att jag är pepp på hösten MEN just denna hösten med hårda restriktioner gör att jag redan känner mig uppgiven då jag vet att vi kommer att få vabba konstant med mini… Förstår din känsla! Du får jobba på kvällarna när mannen är hemma?

  Reply
  • juliak
   augusti 20, 2020 at 3:12 e m

   Ja exakt så känner jag. Vet redan hur allt blir. Jo det får bli kvällar och helger. Pjuh. KRAM

   Reply
 • Sandra Svensson
  augusti 20, 2020 at 5:13 e m

  Tack för att du delar med dig av detta. Känner precis som du i skrivande stund…
  Pyspunka deluxe! Hoppas du får en stund för dig själv när du kan tanka på ny energi.
  Kram 💕

  Reply
  • juliak
   september 3, 2020 at 3:16 e m

   ❤️

   Reply
 • Caroline
  augusti 20, 2020 at 8:37 e m

  Du är verkligen inte ensam om att känns så. Vi är många med dig. Du är väldigt fin i klänningen. Är den ny? Kram

  Reply
  • juliak
   augusti 20, 2020 at 10:13 e m

   Den är från HM köpt för kanske en månad sedan. Hittar inte på hemsidan längre 🙁 kram

   Reply
 • Mari
  augusti 20, 2020 at 10:42 e m

  Kämpa fina du! Det är inte lätt att vabba och jobba samtidigt🥺

  Reply
 • Charlotta S
  augusti 21, 2020 at 11:06 f m

  Många styrkekramar till dig Julia och tack för att du delar med dig med vad vi alla kan känna ibland. <3

  Reply
 • Petra Ahlbäck
  augusti 21, 2020 at 5:41 e m

  ❤️😘

  Reply

Leave a Reply