Meny
Kök

Ni vill väl vara med?

LYLLOS er som kan gå kvällsprommisar och kika in hos folk! Ni vet när det börjar skymma ute. Kanske bland det mest underhållande som finns. Nåväl, Hemnet fungerar också förstås men då är det så himla tillrättalagt ni vet. Alltså visst tycker ni också om att kika in hos andra? Tänker “vanliga” hem så att säga. Vårt hem är också alldeles vanligt men det blir ändå lite annat att visa upp sitt hem på sociala medier inte sant?

Så jag tänkte att ni ska få vara med mig och göra ett inlägg på temat kök. Jag tänker så mycket på just kök och har så gjort ganska länge. Luckorna och skåpen har gjort sitt. Vi behåller allt annat och när det ska genomföras vet vi inte heller men står som en punkt på “Att göra hemma” listan. Alltid en början i alla fall. Jag är så galet nöjd med att de målade golvena är ett minne blott för övrigt. Njuter varje dag!

Hursomhaver, skicka en bild på ditt kök till mig på julia.khouri@telia.com så ska jag göra ett inlägg med era härliga kök som vi alla kan få isnpireras av. Kul! Hoppas ni vill vara med. Glöm inte att ange ditt namn, instagramkonto eller hemsida om du vill ha med den under bilden.

Puss!

Julia

+1

No Comments

    Leave a Reply