Meny
Kök

Tapetdrömmar!

Jag fullkomligen älskar tapeter. Och tappade nästan andan när jag såg Sandbergs allra senaste kollektion Ett hem. Ett gäng prover är påväg och jag vill tapetsera brädväggen i köket nu nu nu.

Men först ska vi se på proverna och försöka hitta lite tid över till det projektet.

Men ja, här är några av mina favoriter från kollektionen som ni hittar HÄR inne hos Sandbergs där även bilderna kommer ifrån.

809-21_2-1

809-21_1

814-56_1-650x650

814-56_2

811-21_2

“Ett hem är en ny tapetkollektion med doft av svensk försommar. Ett Hem släpps i tre delar med Drop 1 som lanserades i september 2019. En harmonisk mönsterglädje i dämpad färgskala med ödmjukhet för vår historia. Livfulla och samtidigt lugna tapeter som inspirerar till ett hållbart hem med ombonad känsla och smakfull balans. ”Solen skiner in genom spröjsade fönster. Värmer det såpade golvet för mina bara fötter. Jag vet precis var jag ska smyga för att undvika knarr. Så att ingen väcks innan brödet är klart och kaffet doftar färskt och hett. Tänk så många morgnar som börjat just här. Generationer av nyvakna som gått långsamt genom rummen. Känt in dagen. Några små har säkert skuttat och skrattat, jagats och retats, precis som mina. Vänner som samlats för middag och fest, dofter från grytor som fyllt oss med lycka. Buketter med vårens blommor i små glas, stora hemligheter viskade långt in bakom soffan. Allt sådant som
funnits och finns, oändliga dagar i vackra rum. Det är det som skapar vårt hem.”

Okej. Dags för kära torsdagsbestyr.

puss

Julia

0

No Comments

    Leave a Reply