Meny
Livet på landet

Nu hoppas jag att småfåglarna ska trivas!

Reklam för Granngården

Åh vad jag älskar småfåglar! Det är så mysigt att se när de far runt här i vår trädgård för att inte tala om vårkvittret. Absolut underbart!

Jag vill förstås att de ska trivas så bra som möjligt här, inte bara för att det är trevligt och underhållande utan för att de ska ha det bra. Genom att mata småfålar och sätta upp fågelholkar gör vi en stor insats för våra fåglar som faktiskt kan ha det tufft om vintrarna.

Jag tog en titt in på Granngården och botaniserade. De har ett brett och härligt sortiment till just småfåglar. Ja precis allt som behövs för att de svenska småfåglarna ska trivas och vara glada.

Vi kikar på vad jag kom hem med!

Först ut en nätt fågelmatare i grönt där fyra små gullisar får plats att stå och äta. Jag hängde den utanför vårt sovrumsfönster. Strategiskt mycket bra plats då jag har mitt skrivbord vid just den fönstret. Blir trevlig pausunderhållning på vintern.

 

Fågelmataren hittar ni HÄR!

Mat!

Hos Granngården finns högkvalitativ fågelmat av rena råvaror som ger god näring, fett och energi.

Kika på sortimentet av mat HÄR.

Satsar på att skämma bort fåglarna rejält och hoppas så innerligt att domherren som jag såg förra vintern ska hitta till vår trädgård igen. Vackraste lilla fågeln.

Så nu hänger det fodertillskott i ett av äppelträden. HÄR kan ni kika närmre på dom.

Det blev även en rejäl korg som blir min trädgårdskorg. Alltid har jag något att bära fram och tillbaka.

HÄR hittar ni korgen!

 

Nu hoppas jag att vår trädgård är riktigt inbjudande och att småfåglarna hittar hit och stannar hela vintern lång.

 

Ni kan läsa på mer om hur vi kan göra det så trevligt och bra som möjligt för våra svenska småfåglar HÄR inne hos Granngården.

♥️

Julia

 

0

No Comments

    Leave a Reply