Meny
Livet på landet

Oj oj!

Nej men snälla. Det blev lite mycket här.

Jag steker pannkisar till utflykter, styr upp barnens nya skolgång, fyller farstun med prylar som ska till Gotland, räddar mina plantor från att dö en grym torkdöd ( hehe alltså varför kan jag aldrig planera saker lite smidigt) för att de bor i små krukor istället för i ett köksland som inte ens är färdigt, gör mina KBT övningar, tränar och tragglar med Weekly revolts schema. Jobbar! Allt ska lämnas in för snart går folk på semester och alla vill beta undan allt ungefär nu.

Och så är det maj! Vill inte missa en sekund.

Ja det är mycket nu och ensam är jag också då Carlos sliter med annat på Gotland. Men vi har en målbild och kämpet är kortsiktigt. Och det är inget jag lider av bara att det ja är lite mycket på en och samma gång helt enkelt. Kommer kännas ytterst märkligt och tomt om några veckor när den här intensiva  perioden når sitt slut. Märkligt men härligt för då bor vi på Gotland och det är sommarlov! Känner mig kär i livet!

 

Då vet ni läget här!

Vi ses när vi ses!

♥️

Julia

Ps, på instagram är jag ju alltid om ni vill hänga med på allt lite mer regelbundet.

 

+1

1 Comment

 • Lisa
  maj 24, 2022 at 6:42 e m

  Hej Julia!
  Låter underbart med flytt till Gotland! Tänkte bara fråga, vet att du skrev om det för ett tag sedan. Vad hade ni i fogarna ute vid stenläggningen som gör att inget ogräs kommer? Vi har bara sand vid kullerstenen och ogräs i massor…
  Tacksam för svar!

  Reply

Leave a Reply