Meny
Loppisfynd

Mina allra senaste loppisfynd!

Hej finisar!

Lite bloggstruligt här just nu men jag hoppas att allt snart är i sin ordning. Några inlägg försvann och inlägget med mina härliga instagramfavoriter lite längre ner saknar länkar…Och utformningen känns inte alls som jag. Tappar helt suget när det ser ut såhär men det ska nog ordna upp sig tänker jag.

Vi har lekt en stund på kyrkis idag och nu ska jag passa på att fixa med en massa saker när Juno sussar. För sen fixas det inte värst mycket kan jag lova. Pjuh.

Men jag ville titta in till er och mina allra senaste loppisfynd. Fyndat hos Bästa Binge såklart.

Två stycken underlakan. Jag tycker att underlakan för enkelsängar helt klart ska köpas på loppis om man inte har lyckan att ha fått ärva en trave. Kvalitén är helt enkelt absolut världsklass. Jag blir varm i hjärtat av att se omsorgen med spetsarna. Tänk vad vi kvinnor skapat genom åren…

En stor skål från Gefle till sommarens sallader. Älskar mönstret!

En ganska liten sil. Bra att ha när jag bakar!

 

 

En galge i den absolut mest perfekta 50-tals gröna nyansen. Att hänga en sommarklänning på.

En kanna också den från Gefle. Himla tjusig!

 

Ses sen!

puss

Julia

0

2 Comments

 • Nina vesterinen
  mars 29, 2018 at 6:35 f m

  Gamla underlakan är jag också svag för.. Har ärvt av mormor, även gamla kökshanddukar är jag svag för. Glad påsk

  Reply
 • hannaw.se Hanna Wahlström
  mars 29, 2018 at 8:22 f m

  Tack för allt du delar med dig av Julia. Älskar din blogg. Har följt dig i många år. Jättekul med trädgårdsinlägget och väntar med spänning på dina nya loppisfynd. Den där kannan är ju toppenfin och vilka lakan sedan. Du har verkligen öga för de rätta fynden.

  Vet att du gillar maräng och citron ? Kika gärna in till min nystartade blogg där hittar du recept på Pavlova med citron, jordgubbar och passionsfrukt till påsk samt lite loppisfynd, trädgård, foto, recept och annat.
  http://www.hannaw.se

  Reply

Leave a Reply