Meny
Loppisfynd

Årets allra första loppisskörd!

 

Tadaaaa! Årets allra första lilla loppisskörd! Ser krispigt ut. Färgerna alltså.  Jag lovade ju att visa er så här har ni min hög. Isabelles vill ni inte ens se. Hon norpade alla godbitar framför ögonen på mig. EFTER att jag gått förbi. Så jag vet inte riktigt var mina ögon befann sig men jaja. Jag är nöjd ändå. Särskilt med stolen. Färgen är riktigt mumsig enligt mig.

Vackert handknypplat band. För att kvinnligt hantera står högt i kurs hos mig och för att de är så vackert att slå in paket med eller en bukett. Förvaringslådor behöver man ju alltid?

Risporslin från Arabia. Lövtunnt och absolut hänförande vackert. Köpte den pyttelilla mockakoppen till Carlos med tillhörande fat för en tia. Såg prick lika i en vintagebutik för 400 kr…FYND med andra ord! Jag samlar på vackra glasflasko roch vaser. Det är så oerhört vackert att samla i grupp. Men gamla ska de vara helst. Med en och annan bubbla i glaset.

Älskar dessa bestick och börjar få en redig samling. 20 kr betalade jag för dessa.

Och så slutligen då en julgransfot. Så charmig. Den flyttar till Gotland!

 

Njut fredagkvällen. Här blir det limpmackor ( sirapslimpa med brynt Bregott och hushållsost är en pågående craving ), smågodis och Vår tid är nu. Vet ni, jag har ju inte sett färdigt ens alla säsonger då det lite rann ut i sanden när jag och Carlos började se den för något år sedan (?). Därefter har det liksom bara inte blivit av så nu ser vi allt från början. Och är inne på andra säsongen bara. Jag känner rent spontant, lyllos mig som har en massa avsnitt kvar av världens bästa serie?

Puss!

Julia

+5

2 Comments

 • Mia Klasson
  januari 8, 2021 at 9:54 e m

  It’s lovely to drink tea out of thin cups, you have done well.

  Reply
 • Sofia Larsson
  januari 11, 2021 at 7:48 f m

  Åh älskar att loppisfynda 😍 har blivit för lite av den varan på sistone nu bara för mig.
  Lyllos dig som har många avsnitt kvar av vår tid är nu 🤩 den är ju bara så bra. Såg dom fyra extra avsnitten nu till jul….i sträck på en dag….kunde inte sluta liksom 😅
  Ha en finfin dag ❤
  Kram Sofia

  Reply

Leave a Reply