Meny
Loppisfynd

Loppishelg?

Kanske loppishelg för några av er idag? Här kommer i alla fall lite inspiration på temat andrahand. Ibland behöver man lite ny inspiration och tips på vad man ska hålla utkik efter inte sant? Jag har ju inte hunnit visa senaste tidens fynd. Inte ens de från Dalarna…så det är ju på tiden.

Först ska ni få se Isabelles skörd. Vi är ett grymt team på loppis. rekar av alltsammans dubbelt så snabbt och på olika höjd hehe. Äpplet det vill säga jag håller kollen på allt som finns lågt placerat och allt däruppe både ser och når Isabelle allt av värde. Bästa.

image00019

image00021

Vad tycks? Bra fyndat av Isabelle. Fatta snog några småsaker som en galet fin spegel till exempel. Ni vet en sådan som är utan ram. Trasmattan är absolut ljuvlig och spegeln med mörkk ram och liten hylla undertill. Favvo bland hennes fynd.

batch 2DSC_0579 loppis oktober

Och här har vi mina fynd. En av de allra första blev den här pallen…

batch 2DSC_0577 loppis oktober

Paraplyet var så himla härligt tycker jag.

batch 2DSC_0553 loppis dalarna

Blått tema. Och en hel del julklappar…

batch 2DSC_0559 loppis oktober

Skålen är mer rejäl än vad som syns på bild. Inte jättestor men heller ingen filskål. Kul att jag hade en liten redan sedan innan.

batch 2DSC_0550 dalarna loppis

Livet innan en broderad brickhängare? Ingen aning om hur jag överlevt. Den är ju absolut bedårande. Måste bara hitta en bra plats för den och hänga mina brickor i.

batch 2DSC_0557 loppis oktober

En trave med gardiner, dukar och andra textilier.

batch 2DSC_0555 loppis oktober

En korg att hänga på väggen. Tror den fyndades här hemma men nu får ni se den ändå.

batch 2DSC_0582 loppis oktober

En mycket trevlig nätt byrå som får flytta till Gotland.

batch 2DSC_0567 loppis oktober

Har ni någon favorit bland fynden?

puss

Julia

0

3 Comments

 • Lisa
  oktober 24, 2020 at 9:46 e m

  Blåvitt porslin känns ju alltid rätt!
  Själv är jag ute efter en julservis, får se hur det går med det!
  Fortsatt trevlig helg!

  Reply
 • Ellinor Isaksson Larsson
  oktober 25, 2020 at 10:49 f m

  Men tänk om jag vetat att du velat ha ett brickband! Då hade jag skickat ett jätte fint till dig. Jag har i somras skänkt det jag hade till Röda Korset (eller så hamnade det kanske på tippen). Felfritt, vitt med broderade rosor i svagt rosa. Tror du hade gillat det. Ärvt det, men är inne i en period under de senaste åren där jag rensat och rensat och rensat. Vill ha lättstädat, få saker att ta hand om och har gjort mig av med en mängd saker. Sparar inget som jag inte använt under de senaste två åren och nu har jag gett mig i kast med att även rensa ut saker som sparats av affektion. Skänkt bort allt eftersom försäljning och loppis bara tar energi. Har också sjukdom i min familj och det här är väl mitt sätt att skapa mer tid i mitt liv. Förenkla vardagen helt enkelt.

  Reply
 • Mia
  oktober 25, 2020 at 9:59 e m

  Älskar skålen med de blå blommorna!

  Reply

Leave a Reply