Meny
Måndagslistan

En måndagslista i november!

(Innehåller två reklamlänkar)

 

Hej vännerna,

Måndag var det här. Igen! Vi dyker rakt ner i en måndagslista så här kommer den.

 

Helgen som gick!

 

 

 

 

 

Lite krassligt läge för några i familjen så det blev en lugn helg hemma med undantag för lite godisinköp. Vi har bakat, samlat frön, bakat, påtat och bara varit. Bästa.

 

 

Jag!

Jo men jag mår fint. Känner mig väldigt inspirerad just nu. Jag har inte lika mycket jobb som jag brukar ha den här tiden på året vilket frigör utrymme till att skapa och få vara kreativ på ett lite annat sätt. Och kanske rent krasst, ett mer humant arbetstempo där jag inte behöver vrida ut och in på mig själv. Jag tror att många branscher har och kommer att få det tufft framöver. Men det är bara att hänga med. Livet som egenföretagare är alltid ovisst och antingen så fixar man att leva så eller inte. Märkligt att jag som är så väldigt oroligt lagd fixar det. Men för mig är det rena rama drömmen att vara just egen och styra min tid bäst jag vill. En ynnest, lyx och bästa som hänt mig i mitt arbetsliv.

Men summa sumarum, jag känner mig balanserad och tillfreds. Och nöjd med tillvaron.

 

Veckans planer:

Jobb- Den här veckan fotar jag julkampanjer. Mysigt! Ska också ta en inspirationsrunda på stan och fylla på med just inspiration. Tar en titt in på loppisarna också då min loppislista börjar bli riktigt lång nu. Är mest ute efter material till pyssel och lådorna med jul ska absolut rotas igenom noga.

Dopp- Längtar efter att kroppen omsluts av riktigt iskallt vatten. Ska kolla av väderleksrapporten så att det inte blåser för mycket bara. Hoppas stegen är kvar, annars får det bli en låååång prommis ner i vattnet för det är så långgrunt på stranden.

Novent- här ska piffas! Kransar, en ny ljusmanchett och lite annat plock i vänt på advent. Jag och Juno gjorde ett arrangemang med mossa och äpplen. Passade perfekt vid trädgårdsboden.

Helgplaner- stora barnen får över kompisar så jag och Juno får roa oss på egenhand. En vild gissning är att hon gärna åker iväg för inköp av helgmys, tar en titt in på röda korset och hemma blir det säkert någon prommis, påtande i kökslandet och så bakar vi något gott.

 

Ohärligt!

Har jag berättat för er att jag för ett år sedan drabbades av massiva eksem i ansiktet? Precis samma sak händer nu. Det är SÅ tufft. Jag avskyr det. Det känns nästan som att skinnet är bota runt ögon och mun. Kortisontabletterna hjälper. Men när jag slutar så kommer det tillbaka. Är inne på tredje utbrottet den här hösten och nu måste jag gå till botten med det här. Verkligen.

 

Senaste två lästa böckerna!

Jag läser och läser. Varje kväll. Riktigt plöjer bok efter bok. Här kommer två tips som jag varmt rekommenderar. HÄR hittar ni Sarek som jag sträckläste på ett och ett halvt dygn pga extremt spännande. På natten alltså dagtid hinns inte sådant med. Och HÄR hittar ni renoveringsobjekten som verkligen var 100% mysig feelgod.

 

 

 

Önskar mig!

Jag har en ganska lång önskelista. Kanske skriver ner den här framöver. Men om jag ska önska något icke-materiellt så önskar jag mig att allt ska få vara som det är just nu.

 

Spännande!

Nästa vecka ska jag börja på yoga. Jag gick på det som typ 20 åring. En riktigt seriös kurs där jag fick skölja näsan till och med hehe. Men jag tror att det kan vara bra för mig. Andningen. A och O för välmående.

Hoppas ni haft en fin start på den nya veckan!

Puss

Julia

 

+2

1 Comment

  • Wenche
    november 14, 2022 at 8:35 e m

    Kos deg med yoga😊 Det er det beste jeg har gjort for kropp og sjel🙏🏻

    Reply

Leave a Reply