Meny
MĂ„ndagslistan

MĂ„ndagslistan 🍓

(InlÀgget innehÄller reklam för Dermosil)

Hej hopp!

Och hej allra sista riktiga vardagsveckan. Och juni…Jisses det var den maj mĂ„naden. PĂ„ fredag Ă€r det skolavslutning och dĂ€refter vĂ€ntar sommarlov.

En mÄndagslista kommer hÀr!

Helgen som gick!

 

SÄ ÀlskvÀrt. Ett skir gardin som vajar i ljumna försommarvindar.

IMG_2962

Lunch vid havet med Isabelle. Inte sÄ tokigt det heller.

IMG_2963

Isabelle hjÀlpte mig med placering av perennerna till stooora rabatten. SÄ skönt att bolla lite och Àntligen ha rott det hÀr megastora projektet iland. Pjuh.

IMG_2964

Sisa majdagarna i trÀdgÄrden.

IMG_2965

VÄr hÀgg Àr stor. JÀttejÀttejÀttestor!

IMG_2966

Sovande barn. Gulligaste som finns.

IMG_2967

Stora barn som bakar tÄrtor till Mors dag Àr ocksÄ vÀrldens gulligaste. Hur fin? Noells verk.

IMG_2968

Syrenerna blommar utanför punschverandan nu.

 

dsc_2572-2

Veckans planer:

Jobba, jobba jobba. Sista dagarna alldeles sjÀlv hemma sedan börjar mitt sommarlovspussel med lediga barn och jobbuppdrag som ska göras.

FÄ ner alla Dahlior i trÀdgÄrden. Jag har verkligen för mÄnga. Inga nya till nÀsta Är med andra ord.

Skansen – LĂ€ngtar sĂ„ mycket! Om Carlos Ă€r okej ( inplanerad knĂ€operation) sĂ„ Ă„ker vi pĂ„ en utflykt. Det var verkligen evigheter sedan.

Jogga!

Njuta av syrendoften som Àr livets bÀsta doft.

Fira skolavlsutning – sĂ„ ledsamt att inte kunna vara med men det Ă€r som det Ă€r den hĂ€r gĂ„ngen.

 

 

rimage-php-3

Tittar pÄ just nu!

AlltsĂ„ hur roligt? Jag tipsade er om nĂ„gra helt fantastiska hus i ett inlĂ€gg HÄR. Är det inte superlikt Bergs DrömkĂ„k?

Hursom, sĂ„ HIMLA mysigt program. HÄR kan ni se avsnitten.

 

batch 2DSC_1449

Önskar mig!

Att snart fÄ Äka till Gotland igen. Underbart Àr kort skulle man kunna sÀga men det var verkligen för intensivt. Vill kunna njuta och vara ledig dÀr. Hoppas innerligt att vi kan Äka dit hela familjen snart.

 

DSC_1067

DSC_1080

Tipsigt!

Jag har Ă€ntligen hittat en underbar rengöring som efterlĂ€mnar en oerhört frĂ€sch och Ă„terfuktad kĂ€nsla i mitt ansikte. Sparkling rengöringsmousse tillhör Dermosils nya sommarserie Sparkling. Den innehĂ„ller e-vitamin, jordgubbs- och vindruvsextrakt som Ă€r en viktiga antioxidanter som skyddar min hud. 🍇🍓

Produkterna Ă€r snĂ€lla, skonsamma och sĂ„klart inte testade pĂ„ djur. 🐰 De kan köpas i hudvĂ„rdsset eller som separata produkter. đŸ§Œ

Dermosil har hÀngt med mig under nÄgra Är nu och jag kan varmt rekommendera er att prova pÄ den nya somriga Sparkling serien till sommaren. Jag uppskattar verkligen resultatet jag fÄr och att alla produkter Àr sÄ prisvÀrda. 

Just nu fĂ„r ni Sparkling Kroppsmist som ni ser pĂ„ bilden, till vĂ€rde av 175 kronor pĂ„ köpet nĂ€r ni handlar för över 300 kronor, anvĂ€nd bara min kod JULIASOMMAR . Doften Ă€r ABSOLUT underbar. Hela jag doftar som den sötaste av somrar! 🌾

Klicka vidare HIT för att komma till Dermosils hemsida.

 

Ta hand om er, okej?

puss

Julia

0

No Comments

    Leave a Reply