Meny
Måndagslistan

Måndagslistan!

Innehåller reklam för Lyko

 

Hej vännerna,

Här kommer måndagslistan, med lite blandad kompott precis som vanligt.

 

Lördagmorgon hos oss. Vi fick ett gulligt besök av Malte. Inte helt okomplicerat för varken mig eller Juno som ni säkert kan ana…

I Isabelles trygga famn.

Till det här. Kan ni förstå hur stolt och lycklig jag är?

Två av de käraste jag har.

Carlos var på Gotland och skickade en bild från ena hallen. Platsbyggd städskrubb på plats. Jag älskar den!

Här hemma pågick helt andra saker. Vi tog en tur till Sune. Pelargonhimlen ni vet i Tungelsta.

Det blev sommartid. Men solen sken nog inte i söndags alls utan i fredags om jag inte minns fel…

Jag fick ett FANTASTISKT paket som jag vill visa mer av en annan dag för er.

En helg som fylldes med mycket härligt men också en skopa trötthet. Jag är helt enkelt ganska så trött. Det var underbart att få vara med Isabelle och snart ses vi igen.

 

Veckans planer:

Sjukgymnast för att komma framåt med min skadade arm.

Försöka fokusera på allt som är bra. Vilket är otroligt mycket i mitt liv.

Skicka in tre olika utkast och även fota/filma material till dessa.

Komma ikapp med admin där jag helt halkat efter. Har inte fakturerat på en hel månad vilket jag verkligen borde men det känns som ett helt berg att bestiga just nu. Varför vet jag inte riktigt så har jag aldrig känt.

Påskmys – Jag ska vara ledig fredag, lördag och söndag. Helt och hållet. Vara med barnen. Jag håller tummen väldigt hårt för ett vackert och milt väder tänk så underbart det vore?

 

Jag!

Jaa vad ska jag säga. Blandad kompott. Tacksamhet blandas upp med en massa ilska och sorg. Känner mig kvävd av att inte våga vara ute. Känner håglöshet av att inte motionera så som min kropp är van vid. Undrar lite vad som hände från den ena dagen till den andra. Nu har jag såklart galet mycket att vara glad för. Så det väger väldigt tungt.

 

Önskar mig!

Inget mer än en smärtfri kropp och en trygg känsla. Jag vill inte älta och vara ledsen mer. Men har förstått att så kommer det att vara en bra tid framöver. Frustrerande. Jag vill också ha närhet. Fysisk närhet. Jag är så himla van vid det. Natt som dag. Att alltid ha en liten varm kropp tätt intill min egen. Vara tätt intill. Kramas. Nu känner jag mig som ett skadat djur nästan som drar mig undan och inte kan ha någon i min närhet då jag har ont och inte vill eller kan bli tagen på. Jag inser hur viktigt det är med fysisk närhet. Man blir ledsen utan den.

 

En sak att njuta av!

Påsken. Jag älskar den så mycket. Alldeles kravlöst och härligt. Jag ska verkligen ta tillfället i akt och göra sådant jag älskar med barnen. Ta dagarna som de kommer, plocka små trädgårdsbuketter, rita och se på mysig film.

 

Trevligaste gosneccesären någonsin. Ett snyggt resultat aav ett samarbete mellan Aimn och Isadora. Den är fylld med miniband att träna med var man än råkar befinns sig och en uppsättning smink i otroligt fin färgpalett. ovan ser ni resultatet på mig. Jag älskar snabbt, enkelt med ett naturligt resultat. Ni hittar den inne hos LYKO och med min kod julia25 får ni 25% rabatt på Isadora. HÄR hittar ni neccessären.

 

Tacksam över!

Svenska sjukvården. Alldeles fantastisk. Människorna och vården. Världsklass. Jag känner mig omhändertagen och förstådd. Sådan värme och jag som patient känner inte av stressen. Som jag vet finns i allra högsta grad.

 

Okej det var allt för idag. Hoppas ni har haft en fin start på den här veckan!

Puss

Julia

+2

1 Comment

  • Ida M
    mars 29, 2021 at 6:22 e m

    Tack för att du delar med dig! Skulle inte du vilja dela med dig av lite våriga hemma-blusar och mysiga stickade fluffkoftor och vad man kan bära nedtill som är bekvämt men ändå dressat? Tack 🙏🏼❤️

    Reply

Leave a Reply