Meny
Måndagslistan

Måndagslistan!

(Innehåller en reklamlänk)

 

Hej vännerna,

Hur har starten på veckan varit?

Min har redan hunnit vara fullspäckad och ungefär så kommer den att fortsätta veckan lång.

Här kommer måndagslistan!

 

Helgen som gick!

 

Firade in helgen med en viktig fotografering. Helene Skoglund intervjuade mig och fotograferade mig för Nynäshamnsposten där det nu finns en intervju med mig om hundattacken. Artikeln verkar vara låst men jag kan fota av tidningen för er som vill läsa. Jobbigt men viktigt. Vi måste börja bli mer omtänksamma mot varandra. Ja det är mitt problem att jag är hundrädd. Men jag ser det som en självklarhet att vi hjälps åt. Jag jobbar med min fobi, och hundägare håller hundar kopplade. Att hålla sin hund kopplad hjälper mig. Och alla andra hundrädda. Vi måste också kunan få ta del av promenadvägar, gator och skog utan stort ångestpåslag.

Jag packade upp en himla massa vårlökar.

Och Juno hjälpte mig med trädgårdsbestyren. Rycka bort sommarblommor, dra upp Dahliaknölar och peta ner lökar. För en vacker blomstrande vår!

Det blev en trädgårdsbukett. Höstbuketter är på plats nummer ett med de våriga.

Höstsolen spred sig över gården. Där ser ni vårt boningshus.

Lövlek. Jag älskar doften av fallna löv så mycket.

Belle överraskade mig med en krans. Finaste jag någonsin sett. Tar nog med mig den till Gotland och hänger upp på linneskåpet.

Hösten känns så mjuk och förlåtande.

Jag har ingen aning om vad jag grävde ner här. Eller ja narcisser är det men sorter, vet ej. Samlade ihop alla som jag grävde upp i somras och ställde åt sidan. Blir en härlig mix av allt möjligt.

Solstråle!

Det var den helgen det. Härlig på alla vis. Och välbehövlig efter förra veckans kaos när vi fick åka ambulans in med Elle. Hon repar sig. Men hjärtat går i tusen bitar.

 

Veckans planer:

Jobba – det är verkligen mycket just nu. Fotar kampanjer dagligen och njuter så. Intensivt stressigt men ack så underbart.

Bvc, ögonmottagning och besök hos läkare – Vi har nästan alltid något utöver det “vanliga” inbokat. Blir så många avbrott men men det är som det är.

Städa mitt lilla kontor – Verkligen en mysig punkt på veckans att göra lista. Älskar min plats. En ny stol är på plats. Och jag ska unna mig att plocka och dona där inne imorgon. Göra höstmysigt och fint. Älskar!

Gotland – Behöver knappt skriva hur mycket jag njuter av att få åka ner till vårt hus. Tar med mig en hel drös med jobb. Men saksamma. Den miljön gör mig lycklig.

 

Tittar på just nu!

Nej men åh. Mysigast just nu. Husdrömmar Sicilien på SVT play. Känner igen mig så mycket i det mesta. Fast i miniversion. Skulle inte känna mig trygg med ett hus så långt borta och för mig är Gotland min plats på jorden. Men just det där lite tokiga med att allt löser sig, prioritera estetiken framför allt och fördelningen mellan paret. Så inspirerande och härligt program på alla sätt. Ser ni?

 

Saknar!

Min träning. Men jag kan inte jogga på grund av rädsla. Känner mig som stressad och trött i kroppen som ni vet. Så det enda jag vill göra är att simma i badhuset på måndagar och ta ett par kalldopp i havet. Men saknar den där vardagliga rutinen att göra något gott för kroppen. Kanske efter årsskiftet? Vem vet.

Önskar mig!

Men ge mig. De HÄR stövlarna är drömmen!

 

Vill tipsa om!

Mig själv hehe. Jag tycker verkligen att Instagram är en otrolig plats och där får ni också ta del av mer här och nu. Mer autentiskt blir det inte. Stories är det härligaste! HÄR hittar ni mitt konto.

Ha nu en fin kväll. Min spenderas i soffan framför Bachler och Drömmarna på Sicilien såklart.

Puss!

Julia

+2

No Comments

    Leave a Reply