Meny
Måndagslistan

Måndagslistan!

( Innehåller en reklamlänk )

 

Hej bloggen hej kära ni!

I mina tankar varje dag men min tid räcker inte till hur gärna jag än vill. Men jag går in i en lugnare period nu och då kan jag titta in till er lite oftare.

Jag börjar känna inuti mig att det vankas lugnare tider. Känns helt otroligt. Där i månadsskifte oktober november kändes det nästan omöjligt att ro det här arbetsåret iland men jag tror att det gick ♥️

 

Måndag och här kommer en måndagslista till er! Hoppas ni tycker om.

 

Helgen som gick!

Spenderades på Gotland med Elle. Vi lunchade på Creperiet och desserten med mängder av smör och socker var bland det godaste någonsin mmm!

Det var bedövande vackert överallt.

Jag loppsifyndade!

Vi turistade oss.

Tänk om det här blir “min” stad någon gång framöver?

Färjan till Visby var försenad så jag drev tid i Nynäshamn på mina favoritloppisar. Känner mig väldigt nöjd med skörden kan jag meddela.

 

Veckans planer:

Årets allra sista kampanjer fotas och filmas in.

LPG – Ska bli som en dröm. Skönaste massagebehandlingen som finns.

Admin – Tråk tråk men bara att beta av som varje tisdag.

Fotografering – Lokaltidningen kommer och gör ett inredningsreportage hemma hos oss.

Det stora julbaket – Helgen tillägnas bak och pyssel med barnen.

Promenera – En liten liten promenad varje dag är mitt mål.

 

 

Jag

Jag känner mig utvilad efter helgen då jag sov ganska mycket för att vara jag. Humöret är något svajigt som alltid vid PMS men jag känner mig grundlycklig idag och njuter av december. Det är verkligen en så otroligt mysig månad med mycket njutbart.

 

 

Tittar på just nu!

Bonusfamiljen, Solsidan, Bonde söker fru och Hela Sverige bakar om vartannat. Mysiga roliga och bra program. Vad tittar ni på, tips?

 

Tipsigt!

Åh för den här tröjan. Stickad med en bedårande spetskrage. Fin till både kjol och byxor. HÄR hittar ni den.

 

Tänker på just nu!

Jag tänker mycket på den inre balansen. Hur jag ska uppnå den. Vad som fattas. Vad som känns bra. Det är egentligen inte så svårt. Jag tror att tydliga rutiner passar mig så bra. Sömn, kost, motion, lite tid för skapande, familjen och vila. Tydliga vardagsrutiner och en struktur. Mycket fungerar men vissa bitar fattas ju. Som jag vet är livsnödvändiga för mig. Det är så lätt att komma ur fas när något händer. Och ett jättejobb att komma tillbaka. Jag tog min alldeles första ensamma promenad idag sedan i våras. Ett par kilometer. Ingenting som jag någonsin känt mig så värst nöjd med innan. Men idag, åh jag är jättestolt och nöjd. Jag vågade, solen sken, kinderna blev röda och jag kunde njuta lite av naturen trots att jag var väldigt rädd. Ett litet steg i rätt riktning mot den vardagen jag önskar mig.

 

Ha nu en fin start på veckan så hörs vi snart igen.

Puss

Julia

+7

4 Comments

 • Helena
  december 7, 2021 at 8:17 f m

  Tack för fin måndagslista! Alltid lika inspirerande.
  Årets norska julkalender på NRK, Kristiania magiske Tivoli Theater, är bara helt fantastisk! Om ni inte tycker det är krångligt med norska tror jag ni kommer att tycka om den:-) Rekommenderas varmt för både vuxna och barn!

  Reply
 • Lotta1219
  december 8, 2021 at 7:08 f m

  Åh roligt med ett inlägg <3

  Reply
 • Ann-Louise
  december 8, 2021 at 12:31 e m

  Heja dig! 🌟
  Tycker med att loppisarna i Nynäshamn är toppen, fyndar ofta.
  Ha det bäst.

  Reply

Leave a Reply