Meny
Måndagslistan

Måndagslistan

(Innehåller en reklamlänk)

Hej vännerna!

Nej man var tar dagarna vägen? Tur att de är härliga om inte annat. Men är det såhär det blir med åldern eller vad händer? Nåväl måndag är det igen och här kommer måndagslistan.

Helgen som gick!

Strosa i Visby! Fin sysselsättning.

Äkta kastanj. Kanske bland det godaste som finns. Och himla fin träd. Vi planterade ett hos oss för några år sedan.

Vykortsvy!

Lördagsutflykt.

Till Fårö.

 

Junos bästa. Att få stanna någonstans och göra ett äventyr bland stenar eller raukar.

Fårö fyr är så otroligt vacker. Kan man få klättra upp? Måste undersöka saken.

Förutom Sylvis döttrar där vi handlade med oss fika så stannade vi till vid en gårdsbutik.

Jag och barnen valde ut pumpor till höstpiffet hemma.

Alla nöjda och glada.

Söndagen spenderades hemma med diverse bestyr. Bästa jag vet om, att förbereda vardagsveckan så att den inte blir så tungrodd.

 

Jag!

Jag mår fint. Har en känsla av att jag väntar på något. Vad vet jag inte riktigt. En vardag? Men vi har ju redan vardag och är inne på femte veckan av den. Det kanske är såhär vår nya vardag är. Och i sådana fall är livet komplett. Att få leva ett tryggt och lugnt liv.

 

 

 

Veckans planer:

Lagom lugn arbetsvecka med några kampanjer som ska fotas med tillhörande utkast till kunder. Det finns tid för att vara kreativ. Precis så jag vill att mina arbetsveckor ska vara. Njuter och passar på. Det brukar bli intensivt under senhösten.

Hemma – Jag måste få ordning på vår farstu. Vi ska inreda den med platsbyggd bänk, hatthylla och så men det får bli ett projekt till våren kanske. Tills dess måste jag göra en temporär lösning så att vardagen flyter på smidigt med alla säsongskläder.

Njuta hösten – jag ska försöka ta mig ut. Både på någon liten promenad och ett dopp. Det är nu det börjar, de kyliga doppen som jag älskar mer än allt.

 

Tipsigt!

Älskar de HÄR jeansen. Jag har klippt av de något, Så vansinnigt sköna och snygga. Höstens standardoutfit, jeans eller leggings. Skönt ska det vara.

 

Ser på just nu!

Den tunna blå linjen. Jag med mitt dåliga minne offrar mig att se om alltsammans med Carlos. Så PEPP på andra säsongen som precis släppts. Har ni sett?

 

Utflyktstips!

 

 

Fredagslunch på Ala gård! Kan varmt rekommendera. Jag och Carlos var rörande överens om att det var den mysigaste lunchen någonsin. En värmande broccolisoppa med surdegsbröd till. Framför en sprakande brasa och ett ösregn utanför. Vet att de kommer hålla öppet under hösten och även i december.

 

Tacksam över!

Kärleken! En ynnest och lycka i livet. Såhär inne på det nittonde året tillsammans så kan man nog ödmjukt konstatera att ingenting kommer gratis. Det krävs insatser, ibland mer ibland mindre. Värt allt. Min bästa vän i livet!

 

Hoppas ni får en fin start på den nya veckan.

Puss

Julia

 

+2

2 Comments

 • S
  september 20, 2022 at 7:28 f m

  Julia! Måste bara få skriva att det riktigt lyser om dig på senaste bilden med Dig och Carlos. Du har gjort ditt bästa senaste tiden, det är jag säker på. Men tittar man på ditt leende där så träffar det långt utanför bilden! Du börjar landa i ett nytt kapitel – Välkommen!

  Reply
  • Julia
   september 20, 2022 at 9:07 f m

   Nämen. TACK det var så otroligt fint sagt.

   Reply

Leave a Reply