Meny
Måndagslistan

Måndagslistan!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Sommarpiffat vardagsrum. Tar fram stor kameran i veckan och tar lite bättre bilder så ska ni få se. 

Vår drömmiga entré som doftar magiskt just nu av syrenblom.

En av de saker jag föll för när vi hittade vår plats på jorden för 14 år sedan! Stentrappan har Carlos byggt.

Det börjar ta sig i kökslandet. Jag har en liten del kvar att gräva och fylla med jord. Kryddor ska inhandlas sedan är det bara att vattna och  vänta på skördetider.

Bedårande Morsdagpresent till mig från Belle!

Såhär såg jag ut när vi skulle iväg och åka karuseller igår. Juno visade sig vara en karusellälskare av rang. Henne tar vi med till Grönan i sommar!

Karusellälskaren med den allra mest uppskattade sommarleken någonsin? Vattenplask.

 

Jag!

Tippelitopp efter en helg med både vila och slit. Trädgårdsarbete är himla tungt alltså. Bra träning ju!

Älsklingar!

Allt fint. Belle har varit krasslig över helgen men allt bra nu. Nedräkning sommarlov har börjat! 14 dagar kvar! Och ännu färre för Belle som smygstartar nästa vecka. Kan ni förstå att jag har TRE skolbarn i höst? Och en liten förisälskling.

Veckans planer :

Bilverkstaden igen (bläh).

Hälsa på pappa.

Avsluta mitt fantastiskt roliga samarbete med Fitbit ( jag sprang vårruset förra veckan och det gick sååå bra håll utkik på mitt instagram).

Fota lite härlig sommarinspiration till er ( inredning och mode).

Avslutning på kyrkis.

Fixa frökenpresenter så sistaminutenstressen uteblir.

Jogga minst 3 gånger. lär bli fler, är inne i ett bra träningsflöde just nu.

Gräva en ny rabatt till mina dahlior framför växthuset.

Ha en dag på tumis med Carlos och Juno ( tror vi tar en tur till Ulriksdal ).

Få över ett gäng mammor (kyrkismammorna) med sina små på fika i vår trädgård.

Helgens bästa!

Att få bli firad med flaggan vajandes i topp omgiven av syrendoft utan dess like och känna att det här är det bästa jag åstadkommit i livet. Mina fyra högt älskade barn. Jag blev uppvaktad med teckning, kort, favoritchoklad och en tjusig ring. Svärmor gav mig en snöbollsbuske. En favorit! Vi har ett stort träd och ska såklart försöka rädda den när vi bygger ut köket ( hehe ja byggandet tar aldrig slut ) men om den hamnar i snöbollehimlen så har jag en ny. Om än väldigt väldigt liten i jämförelse.

Tipsigt!

Ta tillvara på sommaren. Och då tänker jag i form av ätbart. På riktigt finns det få saker som är så njutbara som att till exempel koka rabarberkräm en regnig dyster vardag i november. Fläder, rabarber, äpplen, nässlor ja ni fattar. Jag tillsätter aldrig några konserveringsmedel eller så. Kokar jag saft så fryser jag in den. Lika med kompott, sylt och så. Härligt att kunna ta fram en gnutta sommar när man längtar som mest.

På min önskelista!

Önskar mig ett par klassiska ballerinaskor. De HÄR från Flattered är drömfina. Min solstol börjar ge vika. Den HÄR skulle jag gärna ersätta min skruttstol med.

Tacksam över!

Livet. Låter ju aningens hmm lite sådär fånigt nästan men det är sant. Jag önskar ingenting mer av livet än att få ha det såhär som vi har det just nu. Så lycklig med min tillvaro i litet som stort. Klart vissa dagar är knepigare än andra men precis varje dag har jag lyckliga stunder att ta tillvara på. Och det är jag så enormt tacksam för.

Hoppas ni får en fin sista majmåndag vänner!

Puss!

0

3 Comments

 • Martina
  maj 28, 2018 at 4:09 e m

  Jag måste bara berömma den jättefina stentrappan. Super snyggt! Läste att ni fogat med betong. Vilken typ av betong använde ni? Så supersmart! Då växer det ju aldrig ogräs emellan 🙂

  Reply
 • Johanna
  maj 28, 2018 at 8:51 e m

  Vilken entré! ✨👌🏻

  Reply
 • Linda
  maj 31, 2018 at 7:25 e m

  Hej,gillar dina spets shorts varifrån har du inhandlat dem?

  Reply

Leave a Reply