Meny
Måndagslistan

Måndagslistan!

Godmorgon hjärtan!

Åh jag har en väldigt spännande vecka framför mig på olika vis. Känner ni igen känslan av att vänta på ett härligt besked och liksom önska och vilja så mycket att man knappt kan tänka på annat samtidigt som man vet att beslutet fattas av andra. Det vill säga går inte att påverka. Både frustrerande och spännande.

Jag vilar i tanken att det som är menat. Det blir.

Måndag och en ny vecka. Ett liten måndagslista är alltså på sin plats!

 

iZMUSkYYQraKoTJNnTJVHA-tile

IMG_1377

IMG_1375-tile

DSC_9882-tile

IMG_1390

DSC_9876-tile

DSC_9885-tile

IMG_1383

Jag!

Jag är lycklig efter en härlig helg. Fin känsla i hela mig inifrån och ut liksom. Det kanske är citronvattnet hehe…? Minns ni att det blev min nya rutin förra söndagen. Nåväl, en härlig känsla och den njuter jag av.

Älsklingar!

Tippelitopp! Så himla härligt. Sa jag att vi hade en lusincident förra veckan? Uäääääh tror jag förträngde det och glömde nämna. Men förutom det då så är allt prima.

Veckans planer:

Event hos Babybjörn

Försöka få hem ett skåp jag köpt från Binge ( alltså det är så fint att jag svimmar nästan ).

Luncha med Noell – jag försöker få tid med barnen på tumis och lunch är perfekt när de är lite äldre.

Få en värdering av vårt hus – måste piffa lite fast jag vet att det inte har någon betydelse.

Jobba med ett gäng olika samarbeten – vilket innebär att planera, fotografera och skriva innehåll.

Delta på ett seminarium online om sociala medier och att arbeta som influencer.

Träffa Jenny! Hon var krasslig så kafferebet hos Bästa Binge uteblev. Craving deluxe efter både Jenny och Bingeting så vi gör ett nytt försök till helgen som kommer.

 

Helgen som gick!

Attans vilken himla mysig helg vi hade. Joggtur, våffellunch med ett gäng småtjejer, prommis, iskalla havsglimtar, fika, storstädning av barnens rum, rensing av garderoben, snickrande av halltaket. Helger hemma är mina bästa.

Tipsigt!

Tipsar om två av mina egna inlägg. Dels den HÄR om hårstyling. Och så den HÄR om vårens härliga nyheter i samarbete med Ellos.

Bonustipset blir den HÄR bloggen som min finska bloggkollega driver. Åh, älskar allt. Nu råkar ju jag kunna läsa texten men misströsta inte, bilderna är väl värd att se också även om man inte kan finska.

 

På min önskelista!

Påfyllning av den HÄR fantastiska ansiktsoljan som ger en perfekt lite lätt solkysst känsla, återfuktar och ger lyster. Någon är visst flitig på att låna mina skönhetsprodukter här hemma hehe…

Och ett par machesterbyxor tack. De HÄR är ju himla fina från Gina Tricot.

 

Tacksam över!

Mitt kök. Kanske låter lite märkligt? Men ofta tänker jag att ååh mitt älskade lilla kök vilken ynnest. Att få fylla kylen, torka av den där drömfina marmorbänkskivan som är så bra att baka bullar på, koka en kopp kaffe till Carlos och ha möjligheten att laga och baka precis vad jag vill.

 

Okej nu tar jag tag i nya veckan. Älskar att ha såhär mycket att stå i som jag har just nu.

 

Sköt om er!

puss

Julia

 

0

2 Comments

 • malin
  januari 22, 2019 at 10:12 f m

  innan du lägger på oljan, gör du nåt spec med huden? tänker på tvätt och ev ansiktrkräm? Känner du att den ger lyster? Skulle verkligen behöva nåt bra såhär års med blek hud, för lite sömn och mycket stress!

  Reply
  • juliak
   januari 22, 2019 at 10:32 f m

   Tvättar! Känner igen 🙁

   Reply

Leave a Reply