Meny
Måndagslistan

Måndagslistan!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

 

Godmorgon hjärtan och den nya veckan!

Vi börjar med en måndagslista. Och så fyller vi resten av veckan här på bloggen med både mat, inredning, skönhet, mode och livet tycker jag. Lite som vanligt helt enkelt.

 

IMG_1509-tile

IMG_1506-tile

IMG_1511

IMG_1523

IMG_1524

IMG_1522-tile

 

Jag!

Lite småstressigt läge ( mycket att rodda med på en och samma gång just nu ) men ändå en fin känsla överlag. Jag har vårfeelis i hela min kropp faktiskt. Inspirerad!

 

Älsklingar!

Snuvigt läge men inget mer än så just idag. Kanske några vändor kvar av sjukstuga innan våren tar vid på riktigt…

 

Veckan planer:

 

Event med gulliga Nadja M och Friggs.

Hämta upp kläder inför ett samarbete ( blir alltid lika glad när samarbeten rör mode och kläder).

Fota + filma ett roligt samarbete som kommer att bli perfekt inspiration för er med barn inför sportlovet.

Fota och skriva ett gäng februarihärliga inlägg till bloggen.

Fotokurs – en intensiv endagarskurs kurs då jag verkligen INTE kan fota på riktigt. Att få lära mig grunderna ska bli så roligt och förhoppningsvis ett lyft för mina bilder. Lovade mig själv att satsa på kunskap det här året. Bra start.

 

 

Helgen som gick!

Fylldes med solglimtar, superduperstäd på Belles och Junos rum, svärmorbesök, loppisrunda med fin skörd, bröd och kakbak. Himla mysig helg med tid för återhämtning. Svärmor hade med sig min favvissallad också gjord precis som jag älskar den utan bulgur. Tabbouleh! Älskar verkligen och så bra med järnrik mat.

 

Tipsigt!

Lyssna på eller läs den HÄR boken. Jag lyssnade på den förkortade versionen och alltså absolut bästa viktigaste på länge. Jag lovar! Värd att lägga en stund på.

9789173630788-2

 

 

På min önskelista!

Triss i fint! Koftan från Lindex som finns HÄR provade jag häromdagens och den är SÅ fin på. Måste dock rensa garderoben först innan jag slår till.

Den HÄR masken från The Ordinary bara måste provas. Mitt badrumsskåp är liksom fööör välfyllt men tänker nog ändå slå till på ansiktsmasken. Verkar hur bra som helst om man läser på lite.

En ny matta till Belles och Junos rum. Något fluffigt härligt att sätta fötterna i. Kanske blir en likadan igen som den HÄR från Ellos. Den nuvarande har liksom gjort sitt och härdat ut otaliga kreativa lekar ( himla massa klet och kladd med andra ord ).

 

S0000007825390_F_W40_20181219112127-tile

 

Tacksam för!

Min kropp. Jag har haft den stora förmånen att vara frisk i 37 år utan krämpor alls. Tänker att det kommer dagar när kroppen inte mår bra och tills dess, tacksam!!

 

Okej hoppas ni får en fin start på veckan. Jag ska susa iväg med barnen lite extra tidigt idag då jag ska in till stan och jobba. Håll en tumme att jag tar mig genom köerna och kommer i tid!

puss

Julia

 

 

 

 

0

No Comments

    Leave a Reply