Meny
Måndagslistan

Måndagslistan!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Hej Sportlovsveckan!

Men jag tänker jobba litegrann såhär i början så vi kör en måndagslista i vanlig ordning.

 

IMG_1537-tile IMG_1547-tile IMG_1539-tile

IMG_1538

IMG_1549-tile

IMG_1551

IMG_1548

 

Jag!

Det börjar vända. Lite svag, en del krasslig men ändå en ljusning helt klart. Känner att jag även vissa perioder påverkas av negativa stämningar utifrån och de avstår jag från nu. Måste fokusera dels på att bli kry men också hålla fast vid min grundinställning till de mesta. Livet är ju så härligt och jag njuter många lyckliga stunder varje dag. Allt blir en smula mörkare med en negativ inställning. Kort och gott. Det är lätt att påverkas av negativa energier om man utsätts för de kontinuerligt. Orken för det finns inte där just nu.

 

Älsklingar!

Juno får vara på föris några dagar så att jag hinner jobba undan sedan tar vi lov allesammans. Småsnuvigt och hostigt men inget mer än så. Typiskt februari.

 

Veckans planer:

Jobba undan papper, mail, fakturor och förbereda samarbeten + alldeles vanliga blogginlägg till er.

Göra vår i växthuset + se över mina pelargoner som förmodligen dött. Det råkade stå en dörr öppen under en längre tid och det blev för kallt. SÅ ledsen för det då jag hade många jättejättegamla pelargoner. Bara att börja om…

Fortsätta projekt rensa ur gamla gårdsbutiken.

Mysa på havsbadet – åh som jag önskar att vi är friska och kan komma iväg! Ibland tillåts barn att vara med loven och det vore så himla mysigt.

Njuta Sportlov genom att umgås och ta dagen som den kommer.

 

Helgen som gick!

Spenderades i soffan mer eller mindre. Vila, vila och vila! Friska luften vid havet med en kopp latte blev lördagens höjdpunkt. Barnen letade strandfynd och sippade varm choklad.

Veckans loppisskörd blev liten men naggande god eller vad tycker ni? Jag är särskilt förtjust i de fina fruktknivarna med bambuhandtag. Och den gulliga ramen. Den får bo på mitt skrivbord med ngn älskling inramad. Tillverkd i Sverige, älskar extramycket! Brukar försöka hålla mig till Norden eller möjligen Franrike när jag loppisspanar.

Söndagssolen gjorde gott och jag orkade till och med sopa undan grus utanför farsan och plocka in några kvistar syren. Underbart!

 

Tipsigt!

Missa nu inte det enkla goda vardagsreceptet och tipset på hur vardagen kan bli så mycket enklare och härligare när det kommer till planering och tillagning av middagar. Ja kika in det HÄR inlägget om det låter intressant.

 

På min önskelista!

collage

Drömfin våroutfit med mjuka stretschiga jeans från Monki som finns HÄR, finaste slingbacksen jag någonsin sett från Flattered finns HÄR. Klassiska ränder på drömfin tröja till både våren och sommaren från Filippa K finns HÄR.

b56ef03b08f559a6cd175022d63bd0a0-tile

 

 

Under min krasslighet har jag insett att vi saknar en tekanna. Jag har span på en gammal fransk variant. Men önskar mig egentligen två. En liten vardagskanna att ha ( den franska pärlan ) när jag jobbar och en myskanna till kvällar och helger när vi alla är samlade modell större. Den HÄR vita och den HÄR blommiga från Rörstrand är fina kandidater.

Tacksam över!

Vårens ankomst. Jo visst, jag älskar alla våra årstider och för mig är vintern lika med vila och återhämtning. Men att ha våren framför mig. Åh åh åååh så drömmigt! Känns som att energin ligger och bubblar under ytan och vill släppas lös fullkomligen!! Så många sprudlande tankar och planer som snurrar runt i mitt huvud just nu.

Ha nu en fin start på veckan hjärtan!

puss

Julia

 

0

4 Comments

 • Nikki
  februari 25, 2019 at 8:26 f m

  Krya..!
  Åh va jag hoppas du fotar en evig massa o visar i växthuset.. Från tidig vår till sommar önske-inlägg från mig👌🏿 Kram Nikki

  Reply
  • juliak
   februari 25, 2019 at 8:53 f m

   LOVAR! kram

   Reply
 • Johanna
  februari 25, 2019 at 8:51 f m

  Morotsbiffarna va ljuvliga. Lätta att äta för Lycke ❤️

  Reply
  • juliak
   februari 25, 2019 at 8:53 f m

   Å vad häääärligt 🙂 Typ för goda tycker jag hehe…går tom att äta kalla tycker jag.

   Reply

Leave a Reply