Meny
Måndagslistan

Måndagslistan!

 

(Inlägget innehåller en adlink)

 

Jag

Jag börjar tillfriskna. Hoppas jag. Ögonen är så himla mycket bättre men ja, jag är inte helt hundra ännu. Helt klart på bättringsvägen i alla fall. Själsligt är det sådär upp och ner. I grund och botten känner jag mig tillfreds, nöjd och lycklig med tillvaron. Men så kan min tillvaro ruckas utifrån så att säga. Sådant som jag i princip inte kan styra själv. Hänger ni med?

Men i det stora hela. Livet är himla härligt och de är så skönt att vara på bättringsvägen nu!

Mina älsklingar!

Alla är sportlovslediga. Bara jag som ska jobba pyttelite. Belle är aningens snuvig och Elle likaså. Annars bara tiptop och vi har en hel härlig vecka framför oss tillsammans. Hela familjen.

Veckans planer:

Jag ska jobba undan lite administrativt och fota ett samarbete för Instagram. Och såklart, föreviga vårt sportlov och titta in här med inlägg varje dag. Precis som vanligt alltså.

Annars tänker jag mig promenader, lägga lite extra tid på matlagning, baka, simhallen, bio och så får barnen önska vad de vill hitta på. Ser ut att bli ett alldeles perfekt sportlovsväder med snö och sol. Det är sådär bedövande vackert ute just nu.

Vad jag drömmer om!

Lite mindre prylar. Alltså jag har slarvat såååå med att hålla ordning. Om ni bara visste. Stackars gårdsbutiken är belamrad. Julkartonger, urvuxna kläder, babyprylar och allt möjligt som måste sorteras och tas om hand. Kaos. Tänkte ta tag i röran. Nästa vecka möjligen. Tänkte nämligen omvandla gårdsbutiken till en bra plats för vårens odlingar som jag inte ens har tagit tag i ännu…

På min önskelista!

Det finns nästan hur mycket fint ute i butikerna som helst nu. Vårnyheterna trillar in en efter en. Jag blev hejdlöst förälskad i den HÄR kappan från Filippa K. Lovely!

Tipsigt!

Ta in en syrenkvist! Vårigare blir det inte. Det går förstås bra med vilken kvist som helst. Det är ju det där gröna man vill åt.

Helgens bästa!

När Elle och hennes kompis tog med Belle på bio. Belles ögon glittrade av lycka och jag kan ana känslan av hur spännande det måste ha varit att få gå med stora tjejerna. Lilla hjärtat alltså!

Jag är tacksam över!

Att både jag och Carlos kan styra vår tid själva till stor del och unna oss den största lyxen av allt. För oss alltså. Tid hemma.

Ses sen med badrumsbilder som jag lovade redan går. Jag hann bli så himla trött efter nattningen och behövde bara få vara en stund.

Kram och ha nu en fin start på veckan!

Julia

0

3 Comments

 • Victoria
  februari 26, 2018 at 12:22 e m

  Blir säkert bra med odlingarna i butiken!! Hos mig fyller de varenda plan yta i huset det är sååå skönt att flytta ut allt sen till sommaren. På tal om gårdsbutiken.. har du kvar någon gul tine k kudde?

  Reply
 • Clara
  februari 26, 2018 at 1:20 e m

  Väldigt fin vägglampa du har i köket
  Hoppas ni får en mysig sportlovsvecka!
  Kram

  Reply

Leave a Reply