Meny
Måndagslistan

Måndagslistan

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Godmorgon hjärtan!

Så fin start på veckan att få titta in till er. Reflektera, fundera, drömma och låta den nya veckan ta vid. Nu dessutom en alldeles ny månad, hej april!

Jag har satt på mordpodden och ska sätta fart med veckan. Men först  en liten måndagslista. Jag är ju så harig av mig men måste lyssna ändå på grund av så fascinerande, spännande och förskräckligt.

IMG_1679

IMG_1678

IMG_1680

IMG_1682

IMG_1683

IMG_1684

IMG_1688

IMG_1686

IMG_1690

IMG_1692

IMG_1694

 

Helgen som gick!

Fylldes med solsken, omskolning av tomatplantor och rosenskära, skön utesömn i vagnen för Juno, promenader med trotsiga små bryt var tredje meter ungefär ( pjuh! ), en god lunch nere i hamnen och vintagefynd, en blommande tibast i trädgården som skvallrar om vilken ljuv tid vi har framför oss. Och jag fick en bild från Gotlandshuset.

 

Jag!

Fortfarande fylld med energi och inspiration. Vet knappt var jag ska göra av allt. Våren gör mig pirrig!

 

Älsklingar!

En vårförkylning har drabbat Juno och Belle. Lite snuvigt sådär men pigga och inget mer än så. Tycker det är svårt att avgöra huruvida barn är okej att lämna på föras och skola? Jag tänker i alla fall på följande sätt, självklart feberfritt och minst en feberfri dag hemma. Snuva är okej så länge man är pigg och i övrigt som vanligt.

 

Veckans planer:

Styra upp april månads arbete och notera viktiga datum för inlämning av utkast och publiceringsdatum för samarbeten.

Fakturera och betala fakturor.

Fota ett par samarbeten – inredning, skönhet & en tjänst som är ypperlig för er som går i funderingar på att frilansa.

Skriva färdigt påbörjade blogginlägg och fota material till nya.

Plantera dahliaknölar.

Jogga

Utvecklingssamtal med Belle!

Njuta vååååår!

 

Tipsigt!

Jag ska snart i samarbete med Lyko få prova på en hårvårdsserie från Nioxin som verkar lovande. HÄR finns en vårdande mask att ha i håret som är nedsatt i pris just nu. Hårmask har jag faktiskt aldrig provat på…men suget av att vårda mig själv nu under våren är verkligen maxad. Huden, håret och själen ska få sitt.

Shorts med hög midja i linnetyg. Ungefär hur fina som helst och hittas HÄR på & Other Stories som även har den bedårande stråväskan i sitt sortiment HÄR.

Gulliga toppen hittas i samma butik och finns HÄR. Man ser ganska tydligt att jag längtar efter en somrig garderob va?

batch_collage

 

Önskar mig!

Önskar mig ingenting mer än att det ska ta fart åt något håll på Gotland. Segt och ovisst. Passar på att göra en efterlysning här. Känner du duktiga hantverkare som kan hjälpa oss med borrning efter vatten samt anläggning av trekammarbrunn på Gotland, maila till julia.khouri@telia.com .

 

Tacksam över!

Att just nu ha ett riktigt härligt flyt jobbmässigt. Jag har sagt det förr. Knepig bransch och mycket kan jag styra över själv såklart genom att prestera medans andra saker är svåra att påverka. Jag vet ingenting om framtiden men här och just nu är allting finemang och det är jag sjukt tacksam över. Verkligen.

 

Okej, ha nu en fin start på veckan så ses vi snart igen!

puss

Julia

0

4 Comments

 • Anna
  april 1, 2019 at 2:37 e m

  Älskar din listor! Å vilken härlig tid vi har framför oss nu, våren – så full av hopp och liv <3
  Varm kram Anna

  Reply
  • juliak
   april 3, 2019 at 11:53 f m

   Men jaa så underbart! KRAM och tack.

   Reply
 • Lina
  april 1, 2019 at 8:31 e m

  Förstår att din bransch är oviss och så gällande hur det kommer se ut i framtiden men gud vad jag är avis på dig. Skulle också vilja arbeta hemifrån och få utlopp för min kreativitet men jag förstår ju att det ligger sjukt mycket arbete bakom. Sjukt duktig är du iallafall 💗

  Reply
  • juliak
   april 3, 2019 at 11:52 f m

   Tack snälla snälla du! Mm det krävs en hel del arbete som pågår liksom parallellt hela tiden med mitt liv men jag älskar det just nu. KRAM

   Reply

Leave a Reply