Meny
Måndagslistan

Måndagslistan!

Godmorgon gullisar och den alldeles nya veckan!

En liten måndagslista får bli starten på den här veckan. Nu är det väl vardag för de allra flesta igen visst? Hoppas ni landat varsamt och med en fin känsla. För det är ju den vi fyller den allra största delen av vårt liv med, vardagen.

Helgen som gick fylldes med !

IMG_1762

Fylldes med blommor. Alltså allt är förlåtet. Tar tillbaka allt jag samt om vulgära Dahlior.

IMG_1763

Hur vackra?

IMG_1779

Sensommar! Det blev varmt. njutigt och soligt. Och jag får skämmas för trädgården skick jag veeeet…

IMG_1765

En god loppisskörd som ni kan se. Örngotten kostade 2 kronor styck…orkar inte. Hur kan man ens sätta ett sådant pris? Knäppt ju. Men ja, jag blir glad som fyndar.

IMG_1775

Kantarellplock i Björstakorgarna! Skral fångst. Vi har haft det för torrt. Men än finns det hopp om mängder med svamp.

IMG_1789

Jobb!

IMG_1787

Det här är mitt bästa. Få skapa en miljö med en produkt som jag tycker om och sedan visa upp resultatet för er. Frihet och kreativitet.

IMG_1764

Soffmys och Lotta på Bråkmakargatan.

IMG_1769

Lek!

 

 

batch_DSC_2219

Veckans planer:

Jobba undan samarbeten.

Möte med en kund inne i stan. Vi ska gå igenom plagg inför ett samarbete. Tar med mig Karin som sällis. Vi bor supernära varandra men har inte setts på hela sommaren. De har varit iväg en massa och vi med. Ska bli mysigt.

Administrativ dag – jag viger en halv dag åt sådant tråk i veckan så slipper det samlas på hög.

Lunchdejter med vänner och kollegor är inbokade eller iaf prellade. Är alltid lite ovisst om sådant blir av beroende lite på hur busy jag är. Råkar ju var den tidsoptimist av rang och tror att jag ska hinna med jättemyecketmassor men hinner knappt jättemycket…

Jobblunch på fredag med en tjej som jobbar på en av mina agenturer ( som förser mig med samarbetspartners ). Ska bli så himla mysigt för efter lunchen så tar vi en liten loppistur. Förenar nytta med nöje, bästa som finns ju.

Börja fylla bloggen med era önskeinlägg. Är väldigt pepp över det själv. Jag tror at vi börjar med dahlior eller en favoritoutfit just nu kanske.

Ge kärlek till min lilla trädgård som farit illa den senaste tiden. I år blir året som jag gör den höstfin. Det har aldrig hänt. Jag brukar ge upp allra senast i augusti. Tycker de är alldeles för många läbbiga insekter i rabatterna på sensommaren som jag inte vill ha närkontakt med samt är trädgårdstrött. Men i år känner jag mig fortfarande inspirerad och insekterna får bli min terapi.

DSC_2454

Önskar mig!

En hel arbetsvecka utan avbrott. Risken finns ju såhär i början av terminen att någon blir hängig. Juno blev ju tvärförkyld i fredags men  det försvann lika snabbt som det kom. Nästan lite märkligt. Men ja, en hel ostörd arbetsvecka vore så underbart.

IMG_1767

Tipsigt!

På Instagram har jag ett samarbete som pågår augusti ut med Optimalprint. Ni får en oerhört generös rabattkod som ger hela 55% rabatt på ett köp. När man beställer via appen får man fri frakt och med koden julia55 får ni alltså även 55% rabatt. Optimalprint erbjuder fotoproddukter och boken om Juno blev så oerhört fin. Är ju sämst i världen på att framkalla men det här gick supersnabbt och smidigt. Kan varmt rekommendera. HÄR kommer ni till Optimalprint.

 

DSC_2169

Tacksam över!

Att min vardag är så älskvärd. Alltså jag kan inte få nog av den just nu känns det som. Allt faller på plats och jag irrar inte runt på samma sätt. Varken rent fysiskt eller i mina tankar. Min tillvaro är “nyp mig i armen härlig” och jag är så tacksam över att ha fått ha det såhär en tid i mitt liv även om framtiden kanske ser annorlunda ut vem vet. Men det jag vet är, att allt brukar lösa sig och bli som det är menat att bli.

 

Hoppas er början på veckan blir vacker.

puss

Julia

0

2 Comments

 • Moa
  augusti 26, 2019 at 10:54 e m

  Så viktigt med en härlig och njutningsfull vardag❤️ Älskar att vara hemma och pyssla och fixa i trädgården… sådant som du faktiskt får göra på arbetstid. Lyxigt!

  Jag arbetar på ortens skola och har mina egna barn nära varje dag, älskar❤️ Så mysigt att säga ”ses sen” till de två stora när jag går på morgonen. Den lilla följer jag till dörren jämte min! Så klart även nackdelar men mest fördelar!!

  Drömmen hade varit att hinna träna på lunchen!! Hoppas ni får en fin vecka!
  Kram Moa

  Reply
  • juliak
   augusti 28, 2019 at 2:47 e m

   Åh förstår! Allt har sannerligen sina för och nackdelar. Tack för att du delar med dig, jag älskar att få en inblick i andras tillvaro ❤️

   Reply

Leave a Reply