Meny
Måndagslistan

Måndagslistan

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

 

Hej hjärtan och godmorgon litegrann i alla fall, det har nog ändå hunnit bli mer av förmiddag snart lunch i skrivande stund.

Har er helg varit härlig? Jag hoppas det. Ibland försöker jag föreställa mig er som kikar in här framför mig. Jag ser framför mig en skara kvinnor i blandad ålder. Kanske de allra flesta är ungefär i mitten av livet som jag. Och vi har väldigt mycket gemensamt, även om vi lever olika slags liv…

Är så glad att ni är här med mig. Ville bara at ni ska veta det.

Måndag och en måndagslista är på sin plats.

Helgen som gick!

IMG_2240

Var så höstig. Oktober måste var den vackraste höstmånaden av de alla ändå…?

IMG_2234

Ibland får Carlos rycka in som min kollega. Inte honom emot. Eller mig heller för den delen. Det blev inga helt lediga dagar den här helgen men att få fota ett samarbete till bloggen på stranden är mest bara härligt.

IMG_2228

Jag knöt ett blått band för att Barndiabetesfonden firade 30 år. Hoppas knuten blir uppknuten och att Diabetes blir en botlig sjukdom under min livstid.

IMG_2233

Älsklingar. Lördagsgodisshopping på gång.

IMG_2239

Pizzabak hör hösten till. Ville mest sova altenativt aldrig mer äta efter den där Nutellapizan hehe. Mättplätt var ordet!

IMG_2238

Ännu mer jobb. Här fick Juno assistera mig inför ett mist uppdrag inför Läslovet.

IMG_2232

Juno levde livet i vardagsrummet och jag passad depå att göra en höststädning. Sortera bort leksaker, byta överdrag på fåtölj och soffa samt städa. Känslan efteråt är bland det ljuvligaste.

IMG_2231

Jag gjorde en smoothie med spenat, gröna ärtor, banan, vanilj och ett ägg. Försöker peta i barnen nyttigheter ni vet.

IMG_2237

Jag beundrade mitt gulliga loppisfynd.

IMG_2236

Och joggade med Juno i vagnen. Jisses så tungt men bra utmaning. Det är mest mitt huvud som ska klara av det. Kroppen klarar så mycket mer än vad man tror.

IMG_2230

Några loppisfynd till. På Gotland blir det pinnstolar. Dessa behöver min kärlek innan de kan flytta dit.

IMG_2229

Trädgårdsbuketternas tid är över. En kvist med höstlöv är vackert det med.

IMG_2235

Höststädningen färdig!

DSC_2180

Jag!

Tröttis. Helgen var siså. Eller den var under under all kritik med sömnen och jag har kommit fram till att förutom oron som jag bär på så är sömnbristen orsaken till att jag inte mår så bra alltid. Jag är en människa som behöver lite mindre sömn än vad jag tror är normalt men även jag har mina gränser. I veckan ska jag försöka få mer sömn. Jag kan inte styra över den biten så värst mycket själv men jag kan i alla fall välja att gå och lägga mig mycket tidigare och hoppas på det bästa.

I övrigt känner jag mig i en bra balans och tycker att höstmyset är väldigt härligt.

batch_DSC_3077

Älsklingar!

Fint med alla fyra. Juno trivs och har alltid trivts på sin förskola. Belle har det också bra och kämpar på så som ettagluttare gör med glugg mellan tänderna och läsläxa varje dag. ÄLSKAR den åldern. Tycker att sjuåringar är ljuvliga. Och gulliga.

Elle börjar bli stor nu med allt vad de innebär och Noell som fyller 14 år alldeles snart är ikapp mig med längden och häromdagen slog tanken mig att han ju faktiskt är väg in i vuxenvärlden på riktigt nu. Prao, konfaträffar, födelsedagsFEST inplanerad och ett sätt som är mer likt mitt eget än ett barns. Och tanken på att han har färre år kvar hemma än han haft hemma…pjuh.

batch_DSC_2997

Veckans planer:

Väldigt mycket tid framför datorn blir det denna veckan. Jag ska göra i ordning utkast till samarbeten.

Fota efterfrågade skönhetsinlägg till bloggen och så går nog startskottet för julmyset i alla fall för min del bakom kulisserna så att jag kan inspirera er med härliga recept under december.

Jogga och simma

Frukost hemma hos Michaela Grut med kvinnor i min bransch.

Luncha med Carlos – Vi försöker hinna med de ibland då vi aldrig annars har tid på tumis.

 

814-56_2

Drömmer om!

Just nu tänker jag väldigt mycket på det här med tapeter. Köket skulle kännas komplett om vi åtgärdade brädväggarna och tapetserade. Nåväl jag önskar mig slipade golv också men det känns övermäktigt i detta nu. Sandbergs har de finaste tapeterna jag vet om.

 

batch_ collage

Önskar mig!

Ett par svarta jeans tack. Elle köpte de HÄR till sig själv från Gina och det var verkligen himla snyggt på henne. Fråga är vilken modell jag ska ha…De HÄR helt svart är himla fina men de HÄR i stuprörs är också snygga i en mer grå färg.

Ha nu en fin start på veckan!

puss

0

4 Comments

 • Karin
  oktober 21, 2019 at 1:10 e m

  Och jag är så himla glad att du delar med dig av ditt liv till alls oss som sitter bakom skärmarna på andra sidan. Din positiva och glada approach, att alltid leta och se tacksamhet i det lilla är så inspirerande. Att du delar både glädje och sorg, högt och lågt är så himla härligt och jag jag älskar alla dina fina foton. Önskar dig bästa dagen. Stor kram Karin

  Reply
  • juliak
   oktober 22, 2019 at 9:22 f m

   Åh vilken hälsning. TACK snälla du. Kram!

   Reply
 • sofia
  oktober 21, 2019 at 9:37 e m

  Så fint Julia! Visst är det märkligt med stora barn, har alltid varit lite nervös tror jag, hur det ska bli liksom. Med en 16-åring, en snart 15 och två 12-åringar är vi absolut i brinnande tonårstid så att säga. Vi släcker små bränder varje dag känns det som, i varje rum. Men det är så mycket som pågår, ALLT är så mycket större nu. Det är hjärtekross och kompisdrama och oro och frågor men en hel massa BARA fint! Stor kram till dig!!

  Reply
  • juliak
   oktober 22, 2019 at 9:21 f m

   Åh just så. Tänkte igår kväll att snälla söta älskade familj kan vi ha en timmas frid och tystnad utan att luftat endaste problem 😀 Livet. KRAM

   Reply

Leave a Reply