Meny
Måndagslistan

Måndagslistan!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Hej mina hjärtan!

Har saknat er. Jag har liksom varit här men inte så närvarande känns det som. Men nuså. Och tid har jag under veckan att visa er både det ena och andra. Det är mitt bästa. När jag har tid för bloggen.

Nämnde jag att det sker en del förändringar här efter årsskiftet? Längtar. Och hoppas att layouten speglar mig mer än som det ser ut idag.

Nåväl, en måndagslista är på sin plats känner jag.

 

Helgen som gick!

IMG_2430

Jag ställde Noells nya coola lampa på plats och bäddade vinterfint. Vintagevrån har de finaste grejorna.

IMG_2431

Vi välkomnade den allra första snön.

IMG_2432

Och allt blev vackert.

IMG_2434

Juno tyckte de var roligt och spännande med snön och det blev några turer med pulkan trots skral mängd snö.

 

IMG_2442

Vackert var de i alla fall.

IMG_2443

Vi bakade försvinnande goda saffransbullar.

IMG_2444

Och firade första advent.

IMG_2445

När man bor på landet så får man ofta se olika slags djur. Ett gäng svanar blev söndagens djurspaning.

IMG_2446

Juste. Vi började bygga också.

 

DSC_2923

Jag!

Blandad kompott. Mestadels känner jag hur mysig jag tycker att december är. Jag känner ingen stress med någonting. De flesta klapparna är i box. Helgerna kommer gå åt till MYS. Och ingenting annat.

Men vardagen är sig liksom inte lik sedan förra fredagen. I veckan läste jag i lokaltidningen om ett barn som blivit misshandlad så pass illa att denne svimmade av… HELT SJUKT att det handlade om mitt barn. Jag vill inte att vi ska ha varit med om det här. Vill inte.

Det stämmer dock att tiden lindrar. Människan verkar ha en fantastisk förmåga till återhämtning och överlevnad. Jag blir nästintill fascinerad. För där och då tänkte jag att jag inte överlever. Nu kan jag liksom andas sansat ändå trots att jag fortfarande är innerligt arg.

DSC_0350

 

Veckans planer:

Sätta mig in ett nytt faktureringsprogram – adm är inte min grej men att faktura är alltid kul. Plus minus noll på det uppdraget med andra ord men blir kul när jag väl kan det.

Leverera ett gäng samarbeten till er både här och på Instagram som jag jobbat med mycket. Jag vill ju alltid ge er det där lilla extra när de kommer till samarbeten.

Träna – blir nog bara jogg denna veckan.

Gå på bio – Det är evigheters evighet sedan och det blir både biopremiär ( Sune ) och premiär får Juno. Hoppas hon gillar.

Träffa en kollega som jag beundrar något enormt. Berättar mer en annan dag!

 

DSC_0246

Den här låten lyssnar jag på just nu!

Lovely

 

 

collage december

På min önskelista!

Jag är ingen läppstiftstjej alls men överväger att bli. Hittade den HÄR supersnygga nyansen inne på Kronans apotek som även hade vårdande egenskaper och nedsatt i pris dessutom. Från samma ställe kommer den bästa deon som finns HÄR och pärlor till öronen som finns HÄR. Mitt signatursmycke. Har alltid pärlor i öronen. och behöver ett nytt par. Svart sammetsklänning till jul kanske? Den HÄR fina finns på Gina Tricot.

 

DSC_0209

Drömmer om!

En december fylld med lugn, mys, tid för att bara vara. Nog är de mycket att stå i men jag känner mig ändå hoppfull och för varje år som går känns det som att man landar mer och mer i vad som är betydelsefullt på riktigt liksom. Så min dröm just nu, en mysig december.

 

Okej, hoppas er start på veckan är mjuk och vacker. Om inte, så kommer det sådana måndagar också. Ibland får man liksom leva i det som är men inte glömma att allt blir bra igen. Kanske annorlunda, men ändå bra.

puss

Julia

0

4 Comments

 • Helena
  december 2, 2019 at 8:22 e m

  Tack för de tröstande orden, att allt blir bra någon gång, men annorlunda. Ska försöka tänka på det just nu😥 Ha det bra❤

  Reply
  • juliak
   december 3, 2019 at 2:11 e m

   Åh ta hand om dig, okej? KRAM

   Reply
 • Caroline
  december 2, 2019 at 9:01 e m

  Alltså!
  Blir alldeles ledsen av det er Noell varit med om. En vidrig erfarenhet ni alla varit tvungna att hantera. Fy fan. Stor kram ❤️

  Vill tipsa om clarins läppglans! Lagom färg, god smak och räcker länge! Har nog sex- sju stycken på jobbet, en i varje jackficka och några i handväskan 🤓😎

  Reply
  • juliak
   december 3, 2019 at 2:08 e m

   Tack för din omtanke och tips, har också Clarins läppglans i varje ficka hehe men tänkte att jag ska bli lite mer mogen med läppstift 😀 KRAM

   Reply

Leave a Reply