Meny
Måndagslistan

Måndagslistan!

(Inlägget innehåller en reklamlänk)

 

Hej käraste vännerna,

Helgen är slut och det är måndag. Jag har en väldigt snöig joggtur bakom mig. Och en ganska okej känsla inför veckan. Hoppas ni haft en fin helg?

Här kommer veckans måndagslista!

Fredags som i fredagsfräsch. Jag kapade håret och fick fina fransar. Lashlift är det bästa jag vet om. Använder aldrig mascara längre. Här ser man att jag är så himla torr under ena ögat och på läpparna. Samam visa varje år. Jag dricker mycket vatten och smörjer in men hjälpe sisådär just nu. Ser för himla trist ut…

Snön töade bort och vårens lökar tittade upp.

 

I lördags kändes det faktiskt lite vårpirrigt. Kan meddela att i skrivande stund så yr snön omkring och det är ett vinterlandskap igen. Håller tummen hårt för att det ligger kvar till nästa helg så att vi kan åka pulka! Ser ni vårt växthus?

Januarikök!

Naturen betyder allt för mig. Att få leva mitt i. Uppleva årstiderna genom fågelkvitter och utsikt mot åkrar och skog är fantastiskt. Jag ser ingen bebyggelse och inga människor. Ett med naturen och jag älskar det.

 

 

Jag!

Blandad kompott skulle man kunna säga. Just nu är det ganska lugnt på arbetsfronten. Normaltempo kanske…Men jag gillar högt tempo. Å andra sidan hinner jag med lite annat som gynnar mitt företag.  Dock har en rastlös känsla bitit sig fast inom mig. En känsla av att jag behöver lite nytt i mitt liv. Jag vet inte om ett nytt linneskåp räcker…Men vad skulle det nya vara ens? Jag drömmer mig bort på hemnet och funderar på om vi ska ta vårt pick och pack till Gotland för gott? Ska sitta lugnt ner i båten. Det blåser över. Januari och februari är mina vilomånader, bra så.

 

Veckans planer!

Bloggen – Vårmode, trädgårdsplaner och allt om min nya klocka är lite av det som ni kan läsa om här under veckan.

Fota två olika kampanjer.

Träna – Jogga och jympa. Det här tänker jag göra fram till sommarlovet. Därefter blir det lite mer att jag tar dagarna som de kommer men ligger man i övriga året så känns det helt okej. Och det här med att jogga ute i snöstorm är ju mer av en mental prövning och jag älskar att känna av att jag fixar det. Hur lekande lätt ska det inte gå när vårsolen skiner och det är ljumna vindar ute.

Projekt – Bygga färdigt linneskåpet och måla den.

 

Tipsigt!

Är ni ute efter en parfym? Jag fick ju den HÄR julklapp från Åhlens. Den är heeeelt otrolig. Så varsam, lätt, mjuk, feminin och absolut underbar. Mina varmaste rekommendationer. Jag blir lycklig av den varje dag.

 

Drömmer om!

Jag drömmer om en långweekend i fjällen. Långfärdsskidor i timtal, läsa böcker på kvällarna och bara vara. Tänker lätt förverkliga den här drömmen. Har så varma minnen från norr. Min pappa bodde i Svappavaara under en längre period så vi åkte upp dit på loven. Upplevde norrsken och långa skidturer. Sverige är det vackraste landet jag vet om. Från söder till norr.

Veckans mat!

Inget exalterande. Men så ser vår vecka ut. På helgerna fritt fram för att gå på känsla och sug.

 

Med hopp om en riktigt fin start för er på den här veckan. Om inte, så är det en ny dag imorgon visst?

Puss

Julia

0

2 Comments

 • Emma
  januari 25, 2021 at 7:36 e m

  Mitt bästa tips mot torra fläckar under vintern är EXTRA-COMFORT ANTI-POLLUTION CLEANSING CREAM från Clarins istället för rengöring som torkar ut. 👌

  Reply
 • Malin - Villa Gråbo
  januari 25, 2021 at 10:20 e m

  Jag är lika impad av din handstil varje gång Julia, så fantastiskt fint!
  Ha en fortsatt fin start på veckan!

  Reply

Leave a Reply