Meny
Måndagslistan

Måndagslistan!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Hej hopp måndag och nya veckan!

Den allra sista januariveckan är påbörjad. Hur snabbt rusar inte tiden fram egentligen? En vintermånad kvar sedan kan det med lite tur bli en smula vårigt. Om inte ute så börjar jag i alla fall med mina försådder inne och då får man en så härligt vårig känsla inne tycker jag.

Vi börjar veckan i vanlig ordning med en måndagslista!

 

IMG_1410-tile

IMG_1403

IMG_1398-tile

45fXDXx+SeGo7GktdVG6cA-tile

IMG_1413

IMG_1412

 

Jag!

Nöjd och belåten med det mesta just nu. Njuter av att det kommit lagom med snö. Skapar sådan härlig ljus känsla ute och så uppskattar barnen snön. Oj vad vi susat fram på sparken här under helgen. Känner mig pigg och energisk faktiskt. Dock har jag fortfarande en absolut vidrig träningsvärk från förra veckan. Måste betyda att jag är totalt otränad eller…? Jag rev av livets första jympapass här hemma. Så himla roligt faktiskt. Har ju laddat länge. Kanske typ ett år? Vilken tröskel alltså men nu har jag klivit över den.

 

Älsklingar!

Smygstart av hääärliga vabruari…nåja jag kan tycka att en flunsa eller förkylning liksom är helt okej. När man är sådär sjuk att man ändå orkar både äta och vara på fötterna. Vi får väl se vem mer som blir sjuk men är så länge är det mest Juno och Elle som är mer eller mindre drabbade. Juno var förispigg och Elle ligger nedbäddad här hemma och vilar sig.

Veckans planer:

Fotografering och publicering av några samarbeten med temat skönhet, mat och barntillbehör.

Fota + skriva texter till bloggen.

Träna – vill klämma in ungefär 3 pass totalt av jogg och jympa.

Gå på Per:PR:s årliga event med tema vår. Brukar vara underbart inspirerande.

Skriva färdigt min presentation – en slags cv som jag behöver när de kommer till eventuella samarbeten för min blogg och Instagram.

Röja i det som var min lilla gårdsbutik, där är kaos minst sagt.

Avslut på papparelaterat – SÅ skönt vilken lättnad att få sörja ifred utan att behöva rodda med något annat än min sorg. Hade inte den blekaste aning om efterarbetet när en människa gått bort.

 

Helgen som gick!

Vi fyllde vår helg med bullbak, kafferep hos Binge ( fynden la jag ut på storys igår ), choklad, sparkåkning,

 

Tipsigt!

Jo jag nämnde ju min träningsvärk visst? Min allra bästa träningsinspiration är Emmeli. Vet ni varför? Jo för att hennes träning är så himla inspirerande av många olika orsaker. Hon tränar mest hemma, ofta i sällskap av småttingarna, enkla effektiva ( sjukt jobbiga hehe ) och roliga jympapass. Syftet med hennes träning? Precis samma som med min. Min kropp behöver det inifrån och ut. Så därför inspirerar hon mig och för er som också vill komma igång, så kika in hos Emmeli HÄR. En alldeles egen träningskategori minsann. Och man gör som man själv vill med passen. Personligen så fokuserar jag på att göra mina övningar rätt just nu. För att så småningom kanske kunna göra snabbt och mer. Men just nu, öva på att träna eftersom jag inte är så duktig på det helt enkelt.

 

På min önskelista!

Kan inte hjälpas men hudvård står nästan alltid högst upp på min önskelista. Har så många favoritmärken och ett badrumsskåp som är välfyllt. Men ja, man skulle kunna säga att hudvård och beauty är ett intresse helt klart. Och då är det hudvård som gäller. Make up är inte lika roligt tycker jag.

Ett för mig nytt märke som jag hört så gott om är The ordinary Produkterna ska vara väldigt effektiva och är prisvärda. HÄR hittar ni produkterna.

Och så råkade jag på den drömmigaste av sommarväskor från By Malina. Åh åh åh! HÄR kan ni se den.

 

Tacksam över!

Det slog mig just att vi har allt härligt framför oss. Nog för att det är oändligt vackert ute just nu när det är alldeles stilla och snöflingorna dalar ner. Och levande ljus samt sprakande brasan står för vardagsmyset. Men trädgårdssäsongen finns ju i mitt hjärta och det är inte allt för långt bort i tid att få börja påta. Älskar känslan innan något härligt ska ske. Ungefär som torsdagar. En av veckans allra härligaste dagar tycker jag.

0

4 Comments

 • Clara
  januari 28, 2019 at 3:28 e m

  Rekommenderar verkligen the ordinarys salicylsyra. Den oxfolierar huden in ifrån och minskar porerna + att huden blir silkeslen & jämnar ut ojämna toner i huden! Jag kan inte leva utan den nu 😊
  Kram

  Reply
  • juliak
   januari 29, 2019 at 1:54 e m

   Åh vad bra, den måste jag prova!

   Reply
 • C
  januari 28, 2019 at 6:21 e m

  Tack Julia för din blogg och att du är så bjussig. Vabbar och känner mig ganska grå/blek/sliten idag och gick då tillbaka i din blogg till vår månaderna, dina påsk inlägg och trädgårds inlägg. Får på riktigt ro i kroppen av dina vackra bilder och fina texter

  Reply
  • juliak
   januari 29, 2019 at 1:54 e m

   ÅH vad glad jag blir för dina ord ska du veta. Stor kram!

   Reply

Leave a Reply