Meny
Måndagslistan

Sommarlovslistan

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

 

Hej hjärtan!

En sen sommarlovshälsning blev det idag. Jag har helt missat det här med veckodagarna. Då har man helt klart sommarlov när man inte har den blekaste aning om vilken veckorna det är inte sant? Mitt enda uppdrag just nu är att inte missa att det är torsdag på torsdag när vi åker till Gotland hehe…

Och ja, ett gäng till för hjälp vilken fullspäckad vecka det är som pågår här just nu. Mer om den sen. Nu, en sommarlovslista på en julimåndag. Mysigt!

IMG_1418

IMG_1419

IMG_1420

IMG_1421

IMG_1422

IMG_1423

IMG_1425

IMG_1426

IMG_1427

IMG_1431

 

IMG_1428

 

IMG_1430

Helgen som gick!

Fylldes med en hel del jobb. Det fotades klänningar och tjänster. Jag började med projektet göra snygga gångar i kökslandet. Juno såg på Pippi efter att ha tröttnat på att kratta grus. Mysigt att flytta inne ut så att säga.

Köksluckorna valdes ut och besöket på Nacka Byggnadsvård blev lyckat. Juno fick med sig bilen hem av ägaren. Och jag mina knoppar. Alla nöjda och belåtna.

Jag beundrade mina Aspirin rosor hundrafemtiosex gånger minst. Ser ni förresten mitt skadade finger. Så går de när man är helt vild i trädgården med saxen. Fick ett skavsår!

Och köpte ett skåp med glasdörr som ska stå på Gotland i sovrummet. Bilden är nog tagen av butiksägarinnan gissar jag. Ni ska få sen den hemma hos oss sen såklart.

En sen kväll beställde jag en klänning som finns HÄR och en topp som finns HÄR från H&M. Något av det ska jag ha på mig den sjunde augusti tänkte jag. Skriver lite längre ner vad som händer då.

Helgens tristaste var helt klart natten när jag inte fick ner Elles blodsocker förrän efter klockan tre. Att gå och lägga sig efter tre som snar medelålders 4-barns mamma är TORTYR. På riktigt alltså. På bilden ser ni hur det såg ut. Jag får alltså hennes värden in i min telefon och kan på så sätt olja hennes blodocker hela tiden.

 

IMG_1429

Tipsigt!

Ett pågående samarbete som jag har på Instagram ger nya medlemmar hos C More fyra veckor gratis streaming. Jag tycker att C More har ett riktigt bra utbud ( serier, filmer och barnvänligt utbud ) och med koden cmorejulia får man ta del av erbjudandet HÄR, dock tidsbegränsat till att gälla 48 h.

 

VK0tO8nIStiClxLRNh3dvg

Drömmer om!

Ingenting annat än det här. Att få bädda rent stora sköna sängen på Gotland och ta dagen som den kommer och bara njuta av de faktum att vi har ett till hem att älska. Snart så. På onsdag packar jag bilen full för att dagen efter åka ner till hamnen…

 

fullsizeoutput_7cf8

Kan inte leva utan just nu!

Mina joggturer och choklad. Okej, blommor också då…

 

DSC_2017

Veckans planer!

Plocka i ordning hela hemmet i varje vrå – plåtning till en favorittidning sker den 7:e aug och eftersom vi inte är hemma så är det lika bra att piffa nu. Är i rensartagen riktigt rejält. Vill ha en ren känsla här hemma. Alltså en enkel utan massa plotter här och där.

Vara mamma – Det är väl kanske det som också minimerar mina chanser till att hinna det jag önskar…för oj så sommarlov blir hektiska för oss mammor? I alla fall för mig. Jag ska hinna med mitt jobb, fixa måltider, lösa konflikter, underhålla, trösta, umgås och bara vara. SÅ älskvärt. Men också utmattande så mina joggturer och trädgårdspysslet är livsnödvändig återhämtning för mig. Tips till alla er sommarlovsmammor är verkligen att göra något lite för er själva varje dag.

Jobba – fota och filma samarbeten, fakturera och betala fakturor, fixa med löner och titta in här förstås.

Packa – Hej älskade Gotland snart kommer vi!

Semester – det blir någon form av jobb varje dag men i det stora hela kommer jag att kunna vara ledig på dagarna en tid framöver. Helt ledig är man aldrig i den här branschen mer än någon dag möjligen men det är sakesamma. Älskar älskar mitt jobb.

 

Vi ses imorgon igen.

Natti!

Julia

0

8 Comments

 • Erica
  juli 23, 2019 at 1:37 f m

  Låter som härlig sommarmix ändå! Även om jag känner igen mig i mammarollen och att dagarna går i ett.

  Den gröna klänningen! SÅ fin! Är den ny?

  Reply
  • juliak
   augusti 24, 2019 at 10:02 e m

   Ja Indiska. KRAM

   Reply
 • Erika
  juli 24, 2019 at 12:05 f m

  Så fin du är i grönt. Allt gott till dig Julia!
  Erika

  Reply
  • juliak
   augusti 24, 2019 at 10:00 e m

   Tack snälla Erika. KRAM

   Reply
 • Emelie
  juli 24, 2019 at 9:40 f m

  Vart är den gröna klänningen ifrån? 😍

  Reply
  • juliak
   augusti 24, 2019 at 10:00 e m

   Indiska 🙂 kram

   Reply
 • Veronica
  augusti 4, 2019 at 9:49 e m

  Vilket fint skåp! Var har du hittat det? Har du tips på bra loppisaffärer med fina möbler?

  Reply
  • juliak
   augusti 21, 2019 at 3:37 e m

   Tack, Kuriåsa! Nja inga särskilda tips egentligen men återkommer om jag kommer på något. KRAM

   Reply

Leave a Reply