Meny
MĂ„ndagslistan

Sommarlovslistan!

🍓

Godmorgon hjÀrtan,

Vi hade ett lite oplanerat sommarlov skulle man kunna sĂ€ga i och med att Juno varit hemma hĂ€ngig men den hĂ€r veckan MÅSTE jag jobba ikapp och jobba undan. Vill inte bĂ€ra med mig ett jobblass in i mitt sommarlov med barnen. SĂ„ de blir en intensiv vecka sĂ„ gott det gĂ„r.

 

Vi fyllde helgen med!

IMG_2008

Jag fick i vanlig ordning bilder frĂ„n Gotland. SĂ„hĂ€r ser det ut i badrummet just nu. Det gĂ„r sakta men skett framĂ„t pĂ„ alla plan. Den hĂ€ veckan grĂ€ver vi för avlopp. Vilken milstolpe. Att köpa ett hus utan vatten och avlopp Ă€r ju ganska galet egentligen…

Jag vet inte ens vad bilder förestÀller men min gissning Àr att det ska vara ett badkar till höger och dusch till vÀnster.Vi vill ha bÄde och!

IMG_2009

Vi bakade midsommartÄrta.

IMG_2010

Och det var fortsatt kaos. AlltsÄ det dÀr med att slipa golv. Ytterst trist nÀr det pÄgÄr. Och oerhört underbart nÀr det Àr fÀrdigt.

IMG_2011

Det blev midsommarafton och jag kÀnde mig fin sÄ jag tog en bild. Lite ledsamt att fira pÄ tumis med barnen men mysigt det med.

IMG_2012

Jag slet pĂ„ med att fĂ„ alla möbler pĂ„ plats. Och sortera pinaler. En stor svart sovsĂ€ck med skrĂ€p och en hög till loppis blev det. Och kĂ€nslan av att barnens alla teckningar och papper Ă€r sorterade i deras respektive pĂ€rmar Ă€r typ obetalbar. SĂ„ himla trevligt. Och visst blev golvet hĂ€rligt? Älskar att tassa runt pĂ„ trĂ€golv med bara fötter.

IMG_2014

Jag vilar frÄn trÀdgÄrdsarbete just nu. NÄja lite bÄt blir det dagligen men just nu Àr fokus mer att fÄ hemmet i ordning och jobba undan jobb.

IMG_2015

Sommarlovshem.

IMG_2017

JĂ€tevallmon blommar och nĂ„gra elaka brĂ€nnĂ€sslor har hittat till rabatten. Rycker de vid tillfĂ€lle. LĂ€ngtar tills jag kan Ă€gna mig Ă„t att pĂ„ta igen…nĂ€sta vecka tĂ€nker jag blir bra.

IMG_2018

Donald och Daisy Àr numera mina följeslagare. DÀr jag Àr, Àr dom.

IMG_2019

Ordningen ÄterstÀlld.

IMG_2021

Tid för trÀdgÄrdsbuketter.

IMG_2022

NyförÀlskelsen i punschverandan Àr total. Men jag gissar pÄ att njutet blir optimalt nÀr hösten tar vid. Det Àr varmt och vÀldigt soligt just nu. AltanhÀng framför innemys helt klart.

IMG_2023

Juno har en garderob med ett stort urval av klÀnningar. Det Àr ett av hennes huvudintressen. Och att Äka bil.

IMG_2024

En av mina favoritplatser hÀr hemma. VÀxthuset.

IMG_2025

Och sÄ kom Carlos hem frÄn Gotland. Med middag. Tips Àr att Àta pizza pÄ Mille Lire i Visby. BÀsta pizzorna.

IMG_2027

Jag beundrade min pelargonbĂ€nk. Återkommer med sortnamn för de vet jag att nĂ„gra av er vill veta!

 

batch 2DSC_1443

Lyssnar pÄ!

Junos och min junifavvis. Er ocksÄ? SÄ himla hÀrlig. Dansar kind mot kind gör vi ocksÄ. MYSET!

 

vit-rak-croppad-byxa-i-linneblandning-2

Tipsigt!

Ok rĂ„kar ni vara pĂ„ byxjakt sĂ„ har jag hittat de absolut snyggaste byxorna nĂ„gonsin frĂ„n Lindex. Och sköna Ă€r de ocksĂ„. Jag brukar inte ha byxor pĂ„ sommaren men kommer att göra ett undantag för dessa pĂ€rlor. Wow! HÄR finns de!

 

batch 2DSC_1387

Det hÀr ser jag fram emot!

Att vi snart Äker till Gotland. Efter simskola och sommarjobb ( Noell har sitt allra första jobb ) sÄ Äker vi. LÀngtar lÀngtar lÀngtar!

 

batch_img_8507

Veckan Àgnar jag Ät!

Jag jobbar ikapp, skjutsar till simskolan, stÀdar fÀrdigt hemma dÄ övervÄningen visst blev kaos under golvslipningen ( varför blir det altid sÄ att allt blir rörigt för att ett rum görs i ordning?) sommarfikar ( inne i en baka och laga mat period ) och njuter av det hÀr h e l t makalösa sommarvÀdret. SÄ ljuvligt.

 

Ta hand om er. Vi ses imorgon igen!

puss

Julia

 

 

 

0

1 Comment

Leave a Reply