Meny
Okategoriserade

Bloggkärlek!

Bloggar jag tycker om. Av lite olika anledningar.

Fyll gärna på med era favoriter. Så kanske jag upptäcker lite ny bloggkärlek.

Odds & Ends som drivs av Terese. Min vän sedan många många år. Vi bor alldeles för långt ifrån varandra men ja…man kan ju vara vänner ändå. Saknar dock det där vardagliga ni vet. Att ses över en loppisrunda och bulle. Hon har fingertoppskänsla Terese och ett hjärta av guld.

Emma! Driftigaste, skarpaste och grymmaste någonsin. Här har vi en kvinna som levererar blogg kan man säga. Bilder och text är världsklass. Att vara någons fru heter bloggen.

Snålisen i mig älskar den här bloggen hehe…en ganska nyfunnen sådan men alltså wow vilken skatt av recept att ta del av. Idag ska jag prova en soppa från bloggen. Matinspiration i mängder hos Portionen under tian.

Emmeli som driver Lilla Fruns Dagbok är ju den mest jordnära människan som finns på denna jord. Hennes blogg är så härlig att läsa. Man blir inspirerad till att njuta av det enkla lilla. Finna de små glädjeämnena var dag. Uppskattar hennes mysiga blogg jättemycket. På min önskelista till Emmeli är träningsvideos för hon är så himla bra på det där med träning.

Lyckopiller deluxe är Elsas blogg. Känner liksom nästan en liten pust av stan när jag kikar in hos henne. Jag kan ju sakna stadsluften ibland som ni vet. Bloggen är liksom mysig, flärdig, härlig, glad och med ett djup på en och samma gång. Älskar hennes outfits och inspirationscollage.

Om ni vill ha fräschaste matinspirationen någonsin? Gå då bums in till Edita som driver bloggen Foodjunkie. Tänker laga mig genom alltsammans. Hon använder alltid mina favoritingredienser och bilderna är lovely.

Det var dagen tips det!

Och ja, fyll gärna på med era favoriter om ni vill.

puss

Julia

0

2 Comments

 • Johanna
  februari 22, 2018 at 10:37 f m

  Emmas vintage, söta barn, recept, vintage, torp på Gotland, underbara bilder, skriver mitt i prick. Tips från mig!

  Reply
 • Lena Silverbåge
  februari 22, 2018 at 2:19 e m

  Tack Julia för din fina blogg som jag “smyglläst” så mänga år utan att kommentera.
  Mitt bloggtips är Mimmithorisson och hennes instagram.

  Reply

Leave a Reply