Meny
Okategoriserade

Det munnen talar är hjärtat fullt av.

Först och främst så vill jag berätta för er att jag blir alldeles varm i hjärtat av er omtanke. Och all värme.

Jag VET ju att majoriteten av alla som tittar in här är alldeles fantastiska, kloka, härliga och varma kvinnor. Och jag vill att min blogg är en lugn plats. Med utrymme för mängder av glädje, inspiration och mys. Bland annat.

Alltså jag blev helt kall i kroppen av att läsa den usla kommentaren. Läste den ett par gånger och kände mig bara mer och mer ledsen. Inte för min egen skull. Jag har det ju bra. Men för den stackars människan som sent en fredagkväll ger sig på mig på det viset är nog inte läget så bra. Att kommentera mitt utseende, vårt hem och mitt föräldraskap negativt är liksom helt och hållet botten. Uselt. Ruttet. Men det är ändå bättre på ett sätt att personen ifråga ger sig på mig. Än någon i sin närhet. Jag hoppas i alla fall att hon fick ut det allra värsta på så vis och har ett uns värme och kärlek att ge till sin respektive, barn eller ett husdjur. Jag hoppas på det.

Jag tar inte åt mig personligt ett endaste dugg. Det lovar jag. Och även om den instinktiva första känslan är att nej nu tänker jag inte visa ett endaste uns här inne som inte är ren och skär yta. Men nej det går ju inte. Skulle inte kännas varken genuint eller ärligt. Och även om jag visar delar av mitt ( våra ) liv här så ska de delarna vara både inspirerande, härliga och ärliga.

Noell påpekade att det vore ju sådär om jag bloggade om allt som sker i hans liv. Ja, vi pratade såklart om det här. Dels så läser han ( och hans vänner ) ibland bloggen och så var det ju han som omnämndes här. Det blev ett  r i k t i g t  praktexempel på hur man  i n t e  beter sig varken på nätet eller i riktiga livet. Fast det vet ju mina stora barn redan såklart. Vi pratar ofta om att det som läggs ut i form av bilder och text på internet är något som inte går att ångra.

Och sista. Noell är inte ett dugg intresserad av fotboll. Det är ingen i vår familj. Varken att se på eller spela. Däremot så är han himla duktig på Taekwando. Svarta bältet inom räckhåll. Idag har han rött med två svarta sträck. Coolt va? Väldigt bra i skolan också för den delen. Och en fin storebror. Skulle det vara så att han älskade att leka i lilla sommarhuset så vore det ju helt fruktansvärt att en vuxen kvinna nedvärderar hans fritidssysselsättning. Men nej, det är Belle som leker där. Ibland får hon med sig Elle också, jättemysigt.

Hade “Pernilla” låtit det vara vid att jag och mitt hem förfaller så hade det varit helt ok så. Inget att lägga tid på. Men eftersom Noells namn nämndes så då blev det såhär. Svar på tal så att säga.

För jag veeeet ju att usla människor inte förtjänar energin eller uppmärksamheten. Men ja, det är lättare sagt än gjort och beror lite på vad som skrivits och sagts tycker jag.

 

Jag avslutar med att citera Gerd som lämnade en kommentar här igår.

 

“Gerd

Hej! Efter att läst din kommentar tror jag att det är hos dig förfallet finns!! Det munnen talar är hjärtat fullt av! Hoppas du kan få hjälp!! “

Jag har härliga kalasbilder att visa er lite senare men nu ska vi ta tag i den här än så länge soliga söndagen.

puss

Julia

 

0

No Comments

 • Linda
  juni 11, 2017 at 9:11 f m

  Människor kan vara så himla ocharmiga! Stor kram till er

  Reply
 • Linda
  juni 11, 2017 at 10:40 f m

  Nämen OJ vilken hemsk kommentar! Den hade jag helt missat, var tvungen att leta upp den. Ta inte åt dig fina Julia! Din blogg är min absoluta favoritblogg. Så varm & kärleksfull och ÄKTA mot övriga bloggar. Jag älskar enkelheten och din charmiga shabby shic stil. Jag kikar in hos dig flera ggr per dag och ser fram emot att följa dig/er i många år till!

  Stackars avundsjuka människa!

  Jag har en liten fråga, hur kan man se dina videosar på “stories”? Jag har inte instagram, det kanske man måste ha för att kunna se?

  Ha en fin söndag!
  Puss!

  Reply
  • Julia
   juni 11, 2017 at 10:45 f m

   Tack vad gullig du är!

   Jag tror dessvärre at du måste ha Instagarm för att se de. Himla mysigt faktiskt att dela med sig av små videos och mer bakom scenerna sådär 🙂 Kram och detsamma!

   Reply
 • Tanja
  juni 11, 2017 at 10:55 f m

  Godmorgon fam!
  Jag brukar aldrig kommentera någon blogg jag läser, men känner mig nu tvungen efter att ha läst de märkliga kommentaren du fick. Det enda jag kommer på att skriva är att hon är en liten, Avundsjuk, Bitter, människa som mår lite bättre av att sprida sin dåliga energi på andra. Men jag tror att jag kan tala för oss alla andra som följer din underbara blogg (som tro det eller ej Pernilla inte visar allt som händer i ert liv), du har en fantastiskt fin och inspirerande blogg. Love it ❤️

  Reply
 • Julia
  juni 11, 2017 at 11:23 f m

  Hej! Radera en sådan kommentar nästa gång kanske… ? nu fick ju Pernilla väldigt mkt uppmärksamhet men destruktiv sådan… Alla som läser den förstår ju att hon inte mår bra och nu fick ju hon en hatstorm emot sig i kommentarsfältet… inte heller rätt kanske? Ja, ja svårt det här med sociala medier ibland.

  Reply
  • Tanja
   juni 11, 2017 at 4:16 e m

   Jag hade nog raderat för vissa går ju tydligen igång på all typ av uppmärksamhet! Kram kram

   Reply
 • Marita
  juni 11, 2017 at 12:35 e m

  Älskar din fina blogg JuliaOch min son har aldrig heller spelat fotboll utan lirat golf sen han var 5år,och se…det blev folk av han åxåNjut av din familj och ditt ljuvliga hem denna härliga Junidag

  Reply
 • Mikaela
  juni 11, 2017 at 12:47 e m

  Bra skrivet Julia ❤️ Och Gerd ❤️

  Reply
 • Melanie Gucia-Sehr
  juni 11, 2017 at 1:55 e m

  Hej Julia!
  Neider gibt es immer, die gab es immer und wird es leider auch immer geben. Ich folge deinem Blog schon seit einigen Jahren, wir waren im Sommerurlaub auch schon bei dir (zum einkaufen), ich finde es einfach nur wunderschön bei euch!!!
  Mach einfach nur weiter wie bisher, bitte.
  Viele Grüße aus Deutschland
  Melanie

  Reply
 • Anonym
  juni 11, 2017 at 2:25 e m

  Hej igen

  Ok så tråkigt, hade varit så roligt att se. Vad hände med dina små rara youtubeklipp? Vill se mera sådana! =)
  Kram

  Reply
  • Julia
   juni 11, 2017 at 3:46 e m

   Åh vet du jag hinner inte med de, tog superlång tid att klippa ihop. Jätteroligt men ja jag hinner inte just nu 🙁

   Reply
 • Helena
  juni 11, 2017 at 3:07 e m

  Julia, tack för din otroligt fina och härliga blogg! Av alla bloggar jag läser (och det är många…) så är det din blogg jag får och känner en inspiration som verkligen berör! Jag vill bara att du ska veta att du inspirerar med det du gör och med din fina familj!❤️
  Kramar Helena

  Reply
 • Anonym
  juni 11, 2017 at 8:31 e m

  Hej. Har bara kommenterat en gång här innan. Då skrev jag att Belle hamnade hos rätt familj när du berättade om hennes sjukdom..
  Tror fortfarande att ni har en stark sammanhållning med oändliga mängder kärlek i er familj❤️
  Du vet bättre än att ta åt dej. Bry dej inte om hennes åsikter..
  Fortsätt att vara du
  O var glad, alltid retar det nån!

  Reply
 • Emma
  juni 11, 2017 at 9:05 e m

  Så sorgligt att en del människor ger sig på andra helt oprovocerat. Som många andra skrivit så säger det ju så mycket mer om dem än om dig. Jag tycker att du har en jättemysig och inspirerande blogg, skriver så fint om kärleken till dina barn att jag kan inte annat än tänka mig att du är en supermamma, och att du och hemmet skulle ha förfallit? Snälla någon. Även om jag förstår att med flera barn i huset så är det antagligen inte alltid lika tillrättalagt som på bloggbilderna, så har du utan tvekan ett hem att vara stolt över och du har inte förfallit det minsta! Punkt!

  Reply
 • Åsa
  juni 11, 2017 at 10:12 e m

  Hej julia!
  Som du redan vet så är din blogg den som inspirerar och berör mig allra mest! En underbar blandning av familjelivet på landet, modetips, inredning, bakning och trädgård! En Lisa för själen är det minsann att läsa dina fina texter och titta på dina rofyllda bilder!
  Härhemma är det inte heller nån som är intresserad av fotboll, varken mannen eller nån av de tre barnen (2 killar och 1 tjej) nä, här e som du vet bara hästar som gäller och MTB :);)
  Ha det gott!!
  Kram åsa i Jönköping

  Reply
 • Ingela Berg
  juni 11, 2017 at 10:19 e m

  Hejsan !!! Så bra skrivet tycker jag. Det är ingen id’e att slösa energi på människor som inte kan förstå innebörden och konsekvenserna av det de skriver – att det stannar på nätet förevigt. Och att man sårar människor – på riktigt, att det inte är “på låtsas” bara för att man inte är ansikte mot ansikte. Det borde fler inse. Det som avsändaren skrev till dig skulle hon troligtvis inte våga säga eller stå för om hon träffade dig i verkliga livet. Nej nu ser vi till att vi får en hejdundrade sommar och njuter och är snälla mot varandra !!! Här har inte mina töser sommarlov än – det är skolavslutning på onsdag. Då ska det firas sommarlov !!! Sköt om dig och ha det så bra.
  Kram Ingela

  Reply
 • Sandra
  juni 11, 2017 at 11:19 e m

  Det här inlägget visar verkligen vilken fantastisk människa du är Julia. Starkt gjort! Jag blir så imponerad bara av alla blogginlägg du hinner/orkar göra samtidigt som du tar hand om hem och barn. Men är så glad att du gör det, du är en inspiration och din ödmjukhet och tacksamhet till livet smittar av sig. Din blogg är den enda jag aldrig tröttnar på. Sträck på dig lite extra idag, du är värd att höjas till skyarna! Kram till dig och din fina familj!

  Reply

Leave a Reply