Meny
Okategoriserade

Ett lyckligt kattliv med Perfect Fit!

ANNONSSAMARBETE MED PERFECT FIT

 

Mor och dotter!

Maja, men ja vi kallar henne mest för Majjis.

Och så Maj Gräddnos hennes dotter. Henne kallar vi mest för Gräddnos. Och ni kan ju se varför. Så himla gulligt!

Majjis kom till oss för snart 2 år sedan som liten plutt och fick sin första och sista kull med ungar förra sommaren. Minns ni? Vi tassade runt där med våra magar hon och jag. Min lilla nygravida och hennes tunga stora redo att föda vilken sekund som helst mage. Så fint.

 

 

Våra katter har en alldeles fantastisk utemiljö att vistas i. Drömmen för en katt! Här finns liksom prick allt en katt kan önska sig. Sällskap, knotiga äppelträd som är perfekta att klättra i, möss att jaga, gräs att tugga på, böljande åkrar att smyga runt i, skogar att utforska och en mysig favoritsoffa i växthuset att ligga och dåsa i om dagarna.

 

 

Med andra ord får de precis den fysiska och psykiska stimulans en katt behöver för att må bra. Ja, detsamma gäller förstås oss människor. Fysisk och psykisk stimulans är ju nödvändigt för att vi ska må vårt allra bästa. Prick samma sak med katter.

Här hos oss får de leva ett naturligt kattliv precis sådär som man önskar att alla katter fick. Gräddnos är ofta är ute på vift här i närheten och mamma Majjis är lite lugnare. Ligger gärna och kurar i soffan om dagarna. De är verkligen fina tillsammans. Lite bus och mys blandat med uppfostran. Det är helt klart mamma Maja som bestämmer hihi.

Välmående handlar även om rätt föda. Precis som för oss. För mig är det viktigt att Majjis och Gräddnos får en näringsrik och välbalanserad kost så att de mår bra.

 

Vi fick prova både torrfodret och det nya våtfodret i portionspåsar och det var vääääldigt gott. Tyckte både Majjis och Gräddnos. Perfekt att variera lite mellan blöt och torr mat.

Favoritsoffan ute i växthuset!

Jag tar hand om mig själv med bra kost, vila, återhämtning och träning. Precis samma förutsättningar till ett lyckligt och hälsosamt liv vill jag självklart att Majjis och Gräddnos ska ha!

kram

Julia

 

0

No Comments

 • Sanna Blad
  november 1, 2017 at 7:30 e m

  Hej Julia, tack för din fina blogg! Så inspirerande. Jag skulle vilja fråga en sak om ditt hår, jag tycker det är så otroligt snyggt på ett enkelt sätt! Själv är jag just nu blond(blekt) men skulle vilja bli mörkare nu på hösten. Färgar du ditt hår brunt och sen slingar eller är du naturligt brunett? Jag tycker somsagt att du är såå fin! Kram från Sanna

  Reply
  • Julia
   november 9, 2017 at 8:41 e m

   Men gud och jag som har total hårkris. Gud alltså. Jag har det på utväxt så ja naturligt brunett och tanken är väl att jag ska ha min naturliga färg faktiskt. Avsky mycket med att färga, och känslan av utväxten bläh… KRAM och tack, du gjorde min dag haha.

   Reply
 • Karin
  november 2, 2017 at 10:56 e m

  Tack för en fantastisk blogg Julia. Mor och dotter katt är bara för söta alltså. De får leva ut sina sinnen och sätt på bästa vis med er ju. Men blir nyfiken på om det är i växthuset de har sitt krypin? Eller bor de i huset med er med kattlåda inne?

  Känns helt och hållet fjuttigt att kommentera utan att säga något om din pappa. Så: All styrka till honom och er. Jag tror att ni finns extra i alla bloggläsarnas tankar. På riktigt. Även om bloggvardagen lever vidare. Som sig bör. Trots allt det tunga. ❤️

  Reply
  • Julia
   november 3, 2017 at 7:16 f m

   Tack vad omtänksamt av dig!

   Ja precis de har två växthus som de bor i. Varvar lite. Jag och Noell är tokallergiska så det känns som en bra lösning faktiskt 🙂 Majavill aldrig komma in men Gräddnos kan jag hitta i farstun då och då 😉 Kram!

   Reply

Leave a Reply