Meny
Okategoriserade

Filmmys med SF Anytime och Dagbok för alla mina fans!

ANNONSSAMARBETE MED SF ANYTIME

Vi hjärta filmmys!

 

Vi kommer ganska sällan iväg på bio. Det är en sådan period i livet just nu då vi ju har en bebis i familjen.

Men vi älskar filmmys och brukar på helgerna poppa popcorn, hälla upp godis och nötter i skålar. Röra ihop en dipp till chips och gurkstavar.

Sedan dukar vi fram alla godsaker i vardagsrummet och ser på en film. Barnen brukar få turas om att välja.

Älskar att umgås på det sättet särskilt under vinterhalvåret. Alla är samlade och man har en rolig mysig stund tillsammans.

Lyx med världens godaste nötter som svärmor hade med sig från Libanon.

I uppdrag av SF Anytime fick vi hyra och se filmen Dagbok för alla mina fans: Det långa loppet.

Filmen är baserad på den populära bokserien Dagbok för alla mina fans. Det långa loppet är den fjärde filmen i serien och skildrar familjen Heffleys roadtrip genom USA. De ska vara med på mormor Meemaws 90-års kalas men resan blir inte riktigt som planerat utan får en oväntad vändning när Greg bestämmer sig för att ta en omväg förbi en gamingmässa…

När jag berättade för Noell och Elle vilken film vi skulle se så visade det sig att de redan läst alla fyra böckerna och hade koll. Kul! Belle var också med men hennes behållning blev mest alla godsaker. Bra att ha i åtanke är att filmen passar lite äldre barn då den är textad från engelska till svenska. Oavsett, så är det en mysig stund och nästa gång är det hennes tur att välja film.

Så vad tyckte vi om Det långa loppet?

Det är helt klart en underhållande film med mängder av roliga inslag. En riktig familjefilm! För Noell och Elle som redan känner Greg ( hjälten ) genom att ha läst böckerna så var det spännande och roligt att se filmen. Lagom lång och en perfekt film att se på tillsammans med lite äldre skolbarn som kanske redan läst böckerna. Och jag för min del uppskattar “tillsammansstunderna” väldigt mycket.

Vill ni också se den och de andra filmerna i serien så kan ni göra det via en dator, SF Anytimes app eller på en Smart TV.

SF Anytime är en premiumtjänst för att hyra och köpa film och tv-serier online. Hos SF Anytime hittar man de nyaste filmerna allra först! Inga abonnemang, inga bindningstider och man betalar endast för det man vill se och inget mer. Superenkelt och väldigt bekvämt. När man hyr och streamar en film så har man tillgång till den i 48 timmar och kan se den precis hur många gånger man själv vill.

HÄR kan man streama ner Det långa loppet.

Dagens filmmys och tips alltså. Dagbok för alla mina fans: Det långa loppet!

kram

Julia

0

No Comments

    Leave a Reply