Meny
Okategoriserade

On the go!

ANNONSSAMARBETE MED NATURDIET

Hösten och vardagen är här med besked! Jag älskar tempot och vardagens utmaningar. Hösten är ju min favoritårstid men det visste ni ju redan.

Med en bebis, ett förskolebarn och två stora skolbarn blir det mängder att hålla reda på. Minst sagt. Dessutom blir det en hel del skjutsande eftersom vi bor ute på landet. Vilket innebär mycket tid i bilen för mig. Ibland blir jag sådär akut hungrig eller sugen på något gott mellan måltiderna när jag är ute på vift och då är det alldeles perfekt att ha en bar i handväskan eftersom den inte behöver vara kyld och kan ligga i handväskan för just sådana tillfällen.

Mina favoriter när jag är on-the-go är double chocolate och nougat chocolate.

Barsen innehåller lite socker och har ett högt protein samt fiberinnehåll. De är även berikade med mineraler och vitaminer.

Därför passar en bar alldeles perfekt som ett mättande mellanmål. Näringsmässigt är den komplett med lågt kaloriinnehåll. Så himla enkelt och smart!

Vill du läsa mer om produkterna? Klicka då vidare till Naturdiets hemsida som finns HÄR ( klick ).

kram

Julia


0

No Comments

 • Heidi
  oktober 9, 2017 at 9:22 f m

  Hej. Vad är det för ett skänk eller byrå som skymtar i bilderna. Härlig mintgrön färg på den. Skulle vara fint att få se ett litet collage av era fina möbler då ni har både vintage och nytt blandat. Gillar din stil att inreda, blir alltid så inspirerad av dina bilder på ert fina hem. Höstiga hälsningar från Finland.

  Reply
  • Julia
   oktober 9, 2017 at 10:44 f m

   Men tack snälla vad roligt att du tycker det! Absolut klart jag ska ordna med fler bilder! KRAM

   Reply
 • Sara
  oktober 9, 2017 at 2:31 e m

  Varför stoppar du i dig det där? Du som är så noga med mat från grunden, utan tillsatser osv. Det där är ju bara skit. Ta en näve nötter(om du tål) eller en frukt. Det är nyttigare och bättre! Clean eating!

  Reply

Leave a Reply