Meny
Okategoriserade

Vårens första loppislycka!

IMG_6446

IMG_6449

IMG_6442

IMG_6448

Hello loppislycka och Valborg!

Löjligt vilka fynd jag gjorde idag!

Ni lär skymta dessa på bild ofta framöver. Så lycklig är jag över dagens fynd.

Detta är porslinet.

Förutom det så blev det en jättestor antik skål med tillhörande kanna ( ni vet ett sådant man hade och tvättade i sig på Madickentiden ), en drinkvagn alá Dallas ( som jag var för liten för att se på ), en gammal glasburk, en korgsoffa ( prick likadan som jag fyndade förra året ) med tillhörande stolar och bord ( som jag lämnade kvar på grund av tacky ) och en gigantiskt glasbutelj.

 

Allt för 300 pix. Och detta är sjukt billigt här i storstadsnärheten ska ni veta. Så loppislyckan är maxad! Hade jag haft fler armar och lite mer tid så hade jag dubblat loppislyckan för det fanns verkligen massor av fint.

 

Hoppas ni får en härlig Valborg finisar!

Vi firar den i lugn och ro hemma. Sushimiddag och smågodis är vad vår kväll består av.

kram

Julia

Är du som jag förälskad i loppisliv?

Här finns det mer att läsa:

VID LIV OCH LOPPISLYCKA

NY LAMPA TILL KÖKET OCH FREDAGSFEELING PÅ TOPP

FREDAGENS JAG

 

 

0

No Comments

 • Anki
  april 30, 2016 at 9:49 e m

  Åh!! Vill se mer. Älskar också loppisar och ser redan fram emot alla fynd jag lär göra på Binges från och med juni.. Har redan planerat att åka inom Binges på helger eller på väg hem från jobb sen när vi bor uppe i dina trakter. Längtar! Har fyndat så mycket på loppisar genom åren här i Skåne!! Till och med så både förråd på lantstället och här hemma började bli fulla. Har en förkärlek till stolar blandannat och byråer och.. så… vidare… Så jag vet vad du menar och delar passionen! Man blir så sentimental av fina loppisfynd. Alla dessa saker som vart med så länge och bär på en historia. Härligt att tänka på tycker jag.. Kram från en annan loppislover 🙂

  Reply
  • juliak
   maj 1, 2016 at 5:35 e m

   Lovar att visa! Jag är precis likdan. Älskar älskar! När går flytten? Kram J

   Reply
 • Jessica E
  april 30, 2016 at 9:58 e m

  Åh vad mysigt! På Binge?

  Reply
  • juliak
   maj 1, 2016 at 5:35 e m

   Nix en årlig lokal loppis 🙂

   Reply
 • Anki
  maj 1, 2016 at 8:07 e m

  Flytten går precis efter skolavslutningen.. Här i Malmö är avslutningen 14/6. Flyttlasset är bokat till den 16/6. Kram kram

  Reply
  • juliak
   maj 1, 2016 at 9:29 e m

   Men det är så snart ju! Kommer ni härifrån ursprungligen? Det gör inte vi nämligen 😉

   Reply
 • Anki
  maj 2, 2016 at 10:28 f m

  Jag är född och uppvuxen i Ösmo. Har dock inte bott i kommunen på 15 år. Har bott i Stockholm och nu senaste åren i Malmö. Min man är från Helsingborg.. Fick hemlängtan på äldre dar (är 36)..Och är så nostalgisk. Din blogg har verkligen spätt på min härliga nostalgi. Så tacksamt!! Genom den har jag insett hur fint det faktiskt är och vad härligt det är att bo lite utanför stan.. Vi flyttar till hus i Sorunda. Bygger nytt hus där.. Så spännande! Kommer förbi hos dig till butiken i sommar! Kram å ha en härlig dag i solen!!

  Reply
  • juliak
   maj 2, 2016 at 11:57 f m

   Ååh men så härligt att återvända hem på det viset. Nynäshamn med omnejd är fantastiskt på många vis. Vi ses 🙂 Kram J

   Reply
 • Nina Vesterinen
  maj 2, 2016 at 9:28 e m

  Oj loppisar,förde själv för några veckor sedan 4 kassar med kläder och annat till djurskyddsföreningens loppis,kom ju inte tomhänt hem ,köpte en blomvas som skrek kom och ta mig i turkos och svart ,en nike kasse ,gardiner ,en sele åt en av hundarna och några snapsglas ,alt för en skrattretande summa,jag är ju så där himla loppis frälst.
  Ha det gott!
  Kram:Nina

  Reply

Leave a Reply