Meny
Önskar mig

Min önskelista!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

För snart fyller jag 38 år!

Vad hände…jo tiden hände och medelåldern är nästan här. Jag älskar att fylla år. Barsnligt mycket. Men är sådär förtjust i år som passerar. Men med tiden lär man sig det viktigaste av allt. Att ta vara på dagen. Den insikten hade jag inte som ung. Och ja, det är liksom bara så det är. Jag är tacksam för de år som passerat och önskar mig många härliga år till av livet. Jag är oerhört nöjd med min tillvaro. Tacksam, stolt och ser ljust på mitt liv.

Nåväl jag har en lite mindre blygsam önskelista. Bara för att det är kul.

collage födelsedag

Jag vill ha mer Tennet hemma hos oss. Både här och på Gotland. Efter att ha varit på den HÄR utställningen så blev suget inte direkt mindre. Jag tänker mig en mix av Prima Vera, La Plata i grönt för att det är skönt och Delhi. Ja tack till minst en av vardera men de är ju ganska så dyra. Får finnas med på önskelistan ett tag framöver.

En pläd eller ett överkast från Ellos. Vilket som, vacker är den och jag älskar våfflade tyger. Skapar så fin struktur i alla ljusa textilier vi har här hemma. HÄR finns den.

En loungesstol/fåtölj till Gotland önskas. Dock har jag inte landat i hurdan det blir än. Den HÄR från Ellos med sits i rotting är ju dösnygg tycker jag.

Snart dags att byta barbent mot jeans. Måste inventera min garderob lite först men behöver jag jeans så är de HÄR från Gina kandidat nummer ett. Hur fina?

Nya sneakers inte bara önskar jag mig utan behöver på riktigt. De HÄR från & Other Stories är ungefär hur snygga som helst tycker jag.

 

Jag är förstås mycket nöjd och belåten med kramar, en teckning eller två och en god middag. Middagen skulle jag väldigt gärna äta på Gotland men vi får väl se. Kommer inte stå ut med att vänta till våren det är ett som är säkert så en liten tur måste det bli innan hösten blir allt för ruskig.

Jag har skrivit upp samtliga av era önskemål i olika rubriker som kommer att komma som inlägg här under hösten. Så glad att ni ville önska och tycka till.

puss

Julia

0

4 Comments

 • Monika
  augusti 22, 2019 at 7:05 e m

  Jag har aldrig varit på Gotland men har alltid haft en dröm om att få vara där på hösten. Vara i en mysig stuga och ta långa promenader vid havet på dagarna. Om jag blivit frisk till nästa sommar ska jag och familjen åka till Gotland, det skulle vara så härligt att få komma iväg tillsammans och få utforska ön som du skriver så fint om.

  Reply
  • juliak
   augusti 24, 2019 at 10:05 e m

   Hoppas innerligt att du får uppleva hösten på Gotland. Jag tror att den är magisk. KRAM

   Reply
 • Clara
  augusti 23, 2019 at 7:52 e m

  Roligt med födelsedagar, själv blir jag 40år den 14 sep, våndas lite över det.. att fylla medelålder. Tycker det är trevligt att det är på en lördag, tänkte bjuda med familjen på något mysigt spa! Kramar Clara

  Reply
  • juliak
   augusti 23, 2019 at 7:56 e m

   Åååh förstår. Mm ska försöka landa i min ålder. Låter mysigt! Tänker göra ngt liknande när jag fyller 40❣️

   Reply

Leave a Reply