Meny
Önskelista

Önskelistan i januari!

(Innehåller reklamlänkar)

💭

 

Har ni också en känsla av att vilja skala ner och förändra lite?

Själv ska jag ägna våren åt en rejäl utrensning här hemma. Målet är ett lättstädat hem med saker jag älskar. Tycker om kvalar inte in bland prylarna. Jobbigt läge att jag älskar så många olika saker här hemma 😁 Men jag ska lägga undan min sentimentala sida…

Jag vill ha samma känsla här i Björsta som på Gotland. Där har varje sak sin plats och allt känns helt, rent och fräscht. Jag städar av hela huset enkelt på en dag. Här hemma ledsnar jag efter några rum även om ni nu inte bor särskilt stort så är det mycket att gå igenom.

Nåväl, här kommer en liten nätt 😏 önskelista. Vill ha alltsammans. Nu.

Frukostskålar är nästintill hopplöst att hitta på Loppis. Jag har sneglat på de HÄR skålarna en längre tid och tänker jag slå till!

Städglädje! Jag tycker ju om att städa. Men är sugen på att fördjupa kunskaperna ett snäpp. Tyvärr blir det oftast snabbt och lite ytligt här hemma. Så sugen på den HÄR boken med konkreta tips och råd i miljövänlig anda.

Men snälla någon vilken karamell till tröja. Jag och min bästis ska in till stan om någon vecka och vi har siktet inställt på den HÄR tröjan. Inte ovanligt att vi är likisar när det kommer till kläder.

Vill glida in i våren med en ny ljus väska. Kanske precis vad jag tänker unna mig nästa vecka när jag fått undan några riktigt pärsiga saker i livet. Från Mulberry i modellen Alexa.

Mumsmums för fårskinn som möter formpressad trä i böljande form. Så klassiskt och fint. HÄR hittar ni Eva formigiven av Bruno Mathsson.

Favoritfärg just nu! Krämiga nyanser. Enkel bas t-shirt i sidenblandning som gärna får flytta in i min garderob. HÄR hittar ni den.

 

Har ni något som står högt upp på den materiella önskelistan?

Sköt nu om er så hörs vi snart igen.

Puss

Julia

 

0

2 Comments

 • Nina
  januari 18, 2022 at 11:42 f m

  Har precis upptäckt din fina blogg, så tackar.
  Åh, städboken! Ska kolla in den. Älskar såna städprogram (på youtube) som extreme compulsive cleaners, hoarders, Marlene och Marie-Louises städtips mm, får alltid sån lust att städa när jag ser på sånt.
  På materiella önskelistan just nu är det mycket rosor, pioner, luktärtsfrön och söta, lite gammeldagsa barnkläder

  Reply
  • Julia
   januari 23, 2022 at 5:06 e m

   Men tack själv ♥️ Jag har också ett gäng växter på min önskelista! kram

   Reply

Leave a Reply