Meny
Övrigt

Det här är min arbetsplats!

IMG_0207

Okej, det har trillat in några kommentarer. Det gör det ibland. Kritik i någon form. Vissa kommentarer godkänner jag inte då jag inte vill skapa en tråkig stämning här inne. Jag menar vem bryr sig om att någon tycker att jag till exempel är ful? Känns inte direkt upplyftande varken för mig eller er. Jag är sååå ointresserad av att ha turbulens bland kommentarerna. Fy så obehagligt. Har liksom aldrig greppat att det finns människor som på riktigt lägger tid på att framföra ohärliga kommentarer och åsikter till människor de inte känner. Allt från tjuvnyp till rena påhopp.

Men nu handlar det alltså om reklamen på min blogg och den kritiken känner jag att jag vill bemöta såhär i ett alldeles eget inlägg. Inte för att knäppa de som skrivit på fingrarna alls. Utan jag vill lyfta vad som skrivits och bemöta det hela från min sida. Ge mig själv en chans att berätta hur det ligger till, vad jag anser om reklam och hur framtiden förhoppningsvis kommer att se ut.

 

“Hurra för att störiga reklamlänkar ska bort! Du höll nästan på att tappa en trogen läsare där.. 😉”

“Hej fina Julia!
Snälla, håller med! Vackra och personliga blogg äts japp av reklam och samarbeten. Är detta vad du vill? Titta tillbaka hur du skrev och fotade förr. Fisk att du förlorar läsare.
😔 “

“Hmm… jo… då hamnar ju allt i perspektiv.
Och vet du Julia… nu börjar din blogg allt mer handla om jobb och samarbeten… förstår ju så klart. Men tror du innerst inne också förstår den otroligt tråkiga verklighet vi rör oss mot… -> -> materialism 😩vet att du annammar vintage men det räcker inte, inte när du gör som nu! 😡”

Jag har bloggat sedan år 2007. Så man skulle kunna säga att bloggen varit en del av nästan hela mitt vuxna liv. Och jag har utvecklats. Såklart.

Bloggen har till en början varit en kär älskad hobby. Till att bli business. En period använde jag bloggen mycket till för att marknadsföra mina butiker som jag hade.

Jag har periodvis även kombinerat mammaledighet med att arbeta med bloggen.

Hösten 2018 skulle jag ta det stora klivet och arbeta heltid med mina sociala medier som en så kallad Influenser. Jättebra att yrket har ett namn idag förresten. Och jag fullkomligen älskar att yrket är kvinnodominerat och inspireras oerhört av alla drivna fantastiskt duktiga kvinnliga kollegor jag har. Dock använder jag sällan ordet själv utan berättar om någon frågar att jag arbetar med mina sociala medier.

Nu blev det inte så. Min pappa gick bort och efterarbetet var massivt. Både praktiskt och själsligt. Elle fick tre dagar efter hans död diabetes och hösten var en enda röra. Hösten gick.

Det nya året kom och jag tog det stora klivet. Att arbeta heltid med mina sociala medier. Inga ben som står någon annanstans utan det är detta som gäller just nu. Jag försörjer mig på att blogga och instagramma. Det här är min arbetsplats, väl värt att komma ihåg.

Jag inspirerar er dagligen med olika saker. Ja det är i alla fall min förhoppning. Jag berättar om min trädgård, visar vad jag ska odla, tar med er på utflykter, visar varje vrå i vårt hem och delar med mig av både favoritrecept och sminktips. Lyfter det enkla och berättar om mina lyckliga stunder för er.

Ibland är jag ledsen och berättar det för er. För ni finns liksom alltid här, en trogen skara. Jag tänker att jag inte är ensam, och när jag berättar så kanske någon av er också känner en trygghet i att dela sina sorger med någon.

Bloggen och instagram är en helhet med bloggen som min bas. Det är här jag får lov att liksom bre ut mig lite mer och skapa.

Instagram är ett trevligt komplement och för att ni som läsare ska få en helhet så rekommenderar jag er varmt att kika in på mina stories där jag flitigt visar en ganska så ofiltrerad vardag i ögonblicket. Älskar stories och känner att de verkligen är ett lyft för själva bildflödet på Instagram. Där ryms verkligheten på ett annat sätt.

Ni är bjudna in till mig. När ni vill, om ni vill. Här finns inga tvång. Men nog blir jag glad om man lämnar ett hjärta efter sig eller ett hej ibland…men som sagt var här finns inga måsten. Livet är fullt av måsten som det är, visst?

Jag nämnde att jag försörjer mig på detta. Många undrar vad det är man tjänar pengar på?

Jag tjänar pengar på samarbeten, reklamlänkar som ni kan klicka på här eller på Instagram samt den rullande reklamen som finns här.

Samarbeten – Jag älskar samarbeten! Alltså här går jag verkligen in med hela mitt hjärta. Jag vill skapa ett innehåll som tilltalar dig som inte ens är intresserad av själva produkten eller tjänsten jag marknadsför. Men såklart vill jag gärna även väcka intresse för det jag marknadsför. Jag i min tur har ju ett avtal med uppdragsgivaren. Men det finns alltid en helhetstanke bakom mina samarbeten och även om man struntar i den perfekta mascaran så kanske man får lite badrumsinspiration med på köpet. Eller köpet och köpet det är ju alldeles gratis att ta del av mitt material.

Samarbeten får jag via Tailsweep ( Bonnier ) och byråer. Just nu råder tyvärr ett ganska trist klimat gällande samarbeten med byråer på ett sätt känner jag. Istället för långsiktiga genuina samarbeten så pytsar företagen ut mängder av samarbeten till höger och vänster och betalar ibland ut en så låg ersättning att det knappt är värt att ta på sig uppdraget. Men jag som är en liten influenser har inte råd att välja och vraka direkt och därför tackar jag gladeligen ja till allt som jag tycker om och känner att jag kan stå för. Jag har fin kontakt med främst två byråer som förser mig med samarbete. Men konkurrensen är brutal och de är många som försöker sig på yrket just nu. Att ro i hamn egna samarbeten är svårt idag då alla större företag går via byråer. Jag har fixat tre alldeles egna samarbeten nu på det senaste och de är jag riktigt riktigt stolt över.

Reklamlänkar – Jag tycker att reklamlänkar är bra. Riktigt bra. Ofta får jag många frågor om var saker och kläder är köpta. Även inspirationscollage är efterfrågade. Då passar jag på att länka produkten med en reklamlänk som ger mig en viss ersättning per klick. Olika beroende på varumärke. Det kostar inte den som klickar någonting. Och fördelen här är att jag verkligen valt ut allt jag länkar med reklamlänkar helt och hållet själv.

Rullande annonser på bloggen – Jag tycker att de är störiga. Mitt estetiska sinne blir liksom rubbat av dessa annonser men jag har vant mig. De finns där. De är också en inkomstkälla som varit ett skönt stöd när läget med samarbeten varit lite ovisst. Jag har fört en dialog om dessa annonser med Tailsweep och just nu kommer de att vara där dessvärre. Till hösten sker förhoppningsvis förändringar som leder till att min blogg får en härligare layout som återspeglar innehållet för som det är just nu är jag inte nöjd. Det är framfört, och det är något det jobbas på inom företaget. Jag har gjort vad jag kan just nu! Vi får härda ut lite.

 

Så sammanfattningsvis. I drömmarnas värld skulle jag presentera ett samarbete i veckan och ha noll reklam som flimrar förbi här hela tiden. Men så är inte dagens verklighet.

Idag passar det här jobbet mig så oerhört bra. Det är mycket att stå i med en stor familj utan någon form av hjälp utifrån och för oss passar det ypperligt att jag jobbar hemifrån och finns i barnens närhet så länge de är små. Och i Elles närhet vill jag vara alltid just nu om något skulle hända. Det är såklart inte av praktiska skäl jag arbetar som Influenser utan för att jag älskar det av hela mitt hjärta. Jag får utlopp för min kreativitet och arbetar precis på det sättet jag önskar att arbeta.

Jag försöker vara bjussig på alla plan. Svarar på alla frågor jag ser och läser i den mån jag bara hinner med. Frågor ställs här, på mailen, Instagram och i privata meddelanden på Instagram dagligen.

Det här är mitt jobb och således min enda inkomstkälla. Arbete ger lön. Lön behövs för försörjning. Ganska rimligt ändå.

Just nu lever jag i min egen drömtillvaro. Den ändras kanske till något annat framöver vem vet. Jag har en akademisk utbildning och erfarenhet av både livet och att driva företag så något ska jag nog hitta på efter detta också. Men just nu går det riktigt bra och jag hoppas att när ni ser mina samarbeten kan känna glädje istället får irritation. För de innebär att ni kan fortsätta få ta del av allt innehåll jag skapar. När ni vill, om ni vill.

Med hopp om att genom dessa rader skapa förståelse!

kram

Julia

0

65 Comments

 • Jessica
  april 9, 2019 at 12:37 e m

  Heja heja! Jag vet iaf med all säkerhet att jag i te hade gått till jobbet utan lön. Men hit, hut återvänder jag alltid o känner mig berikad! Pöss

  Reply
 • Pernilla
  april 9, 2019 at 1:10 e m

  Att jobba utan lön är det inte många som klarar! Och att få ha ett så fint jobb när man kan inspirera andra så mycket och dessutom göra det så genuint även om det är samarbeten som du gör, det är en ynnest och något du gör med bravur!

  Jag vet och det känns att du gör det med hjärtat på rätt ställe!

  Keep going strong! Heja!

  Puss 🌸❤️

  Reply
 • Tina
  april 9, 2019 at 1:13 e m

  Bra skrivet Julia!!! Heja dig!!! KRAM

  Reply
 • Tina
  april 9, 2019 at 1:15 e m

  Bra skrivet Julia!!! Heja dig!!!

  Reply
 • Anna
  april 9, 2019 at 1:29 e m

  Jag tycker de har fel! Anser inte alls att din blogg är enbart samarbeten. Det finns andra som har sååå många mer än du har, och dessutom är du en av ganska få som skriver om riktiga saker så som din pappas död eller Elles diabetes.

  Och när du gör samarbeten så är de dessutom mycket mycket snygga!

  Reply
 • C
  april 9, 2019 at 1:30 e m

  Har aldrig tänkt på det som något negativt, känns verkligen att du gör reklam och samarbeten på produkter du tror på. Får mycket inspiration av det. Tror vissa är lite avundsjuka när dom klagar på reklamen. Fortsätt med det du gör.

  Reply
 • Maria
  april 9, 2019 at 2:03 e m

  Jag såg en av de negativa kommentarerna här i går kväll och blev faktiskt riktigt illa berörd. Du sköter ditt jobb och du gör det jättebra! Alla dina blogginlägg, oavsett reklam eller inte, följer samma härliga stil och känsla och det märks att du lägger ner både tid och kärlek dem.

  Fortsätt precis som du har gjort! Jag har hängt här nästan sen starten och tycker bloggen är prick lika härlig nu som den alltid har varit <3

  Reply
 • Hilde Saksvik
  april 9, 2019 at 2:22 e m

  Jeg synes det er vondt å lese at du får kritikk for det flotte arbeidet du gjør. Har de ikke noe godt å si , så må de la være å si det. Jeg blir så inspirert av bloggen og IG kontoen din. Beste kontoen 💖 nydelige bilder og mye feelgood 💐stå på Julia. Jeg heier på deg💐 Hilsen Hilde💐

  Reply
 • Birgitta
  april 9, 2019 at 2:28 e m

  Heja Julia!! Du är Kanon!! 🥰

  Reply
 • Mia
  april 9, 2019 at 2:31 e m

  ❤️

  Reply
 • Mia
  april 9, 2019 at 2:33 e m

  Tyvärr finns det alltid en avundsjuk , du är en inspirations källa ❤️

  Reply
 • Sofia
  april 9, 2019 at 2:45 e m

  Jag tycker du är fantastisk ❤
  Fortsätt som du gör. Det finns alltid folk som är avundsjuka och då blir det negativa kommentarer…..så trist. Har man inget fint att säga om någon annan så håller man tyst!
  Lycka till! Jag kommer alltid fortsätta att läsa din blogg. Den bästa ❤

  Kram Sofia

  Reply
 • Caroline
  april 9, 2019 at 2:49 e m

  Du är så äkta och så ärlig. Du skriver bra och förklarar på ett lättillgängligt sätt. Detta trots att du inte skulle behöva förklara. Jag hoppas snart du får en total respekt för ditt yrke. Varför skulle ditt jobb vara gratis? Tror att dessa tråkiga kommentarer många gånger grundar sig i avundsjuka. Jag själv älskar dina länkar och samarbeten. Då kan jag ju själv köpa lika vackra blommor och saker hem till vårt hus. Tack för din blogg, jag älskar den och ditt konto. Självklart ska även du ha betalt för ditt jobb 💛

  Reply
  • juliak
   april 9, 2019 at 7:17 e m

   Tack för en så fin hälsning och jag blir glad att du uppskattar även reklaminslagen. Kram!

   Reply
 • Veronica
  april 9, 2019 at 4:15 e m

  Tycker att alla dina samarbeten känns genuina och de är ju liksom en del av att vara bloggare eller influencer tänker jag. Du är personlig i ALLA inlägg vare sig det gäller dig själv, familjen, kläder eller olika samarbeten – som läsare tror jag inte man kan hitta en mer vacker, inspirerande eller genuin blogg. Många kramar från en trogen läsare 💗(som hängt med sedan 2009)

  Reply
  • juliak
   april 9, 2019 at 6:57 e m

   Wow, blir helt rörd. TACK! Jag är liksom jag, och i och med att jag gjort detta i sååå många år är det nästan omöjligt att inte vara sig själv. Tack för att du hänger här hos mig då och då! Kram

   Reply
 • Camilla
  april 9, 2019 at 5:06 e m

  Nej men gud, ingen kritik i det jag skrev utan självklart ska man få lön för sitt arbete! Utan det är en uppmaning (jag har kontaktat dig tidigare angående reklamfönster som poppar upp hela tiden) att se över sin sida och fundera på upplägget och läsarens upplevelse. 🌸🌿

  Reply
  • juliak
   april 9, 2019 at 6:53 e m

   Jag vet. Och jag förstår exakt precis vad du menar och håller med dig! Upplevelsen blir inte optimal och jag tycker ju själv att känslan och innehållet försvinner till viss del. Vi får härda ut ett tag till så hoppas jag att det blir en förändring till det bättre. Kram! Julia

   Reply
 • Susan
  april 9, 2019 at 5:50 e m

  Hej Julia! Har läst din blogg i flera år och du inspirerar varje dag! Så tacksam och glad för allt som du delar med dig av! Stor kram från mig 💓

  Reply
  • juliak
   april 9, 2019 at 6:53 e m

   Tusen tack, vad glad jag blir. Kram!

   Reply
 • Annicka
  april 9, 2019 at 5:56 e m

  Väldigt bra inlägg som skapar en större förståelse för yrket! Fortsätt som du gör fina Julia! ❤️

  Reply
  • juliak
   april 9, 2019 at 6:54 e m

   Åh vad bra, kände verkligen att jag vill förtydliga och förklara hur allt förhåller sig. Kram och tack!

   Reply
 • Hanna
  april 9, 2019 at 5:58 e m

  Följt din blogg sedan 2007 och ”känt dig” på avstånd sedan vita tråden på familjeliv- och jag gillar din blogg lika mycket nu som då🌸💕

  Reply
  • juliak
   april 9, 2019 at 6:54 e m

   Åh en hel evighet alltså…Kram och tack för att du hänger med!

   Reply
 • Helena
  april 9, 2019 at 6:30 e m

  Keep up the good work!🔆 Du gör ett jätte bra jobb & jag inpireras av dig och dina inlägg Dagligen. Härligt att du inte backar för dom dumma och elaka kommentarerna, utan du bemöter dom iställt. Det är power!💪🏻 Komentarerna säger mer om dom som utrycker dem än dig! Kram🤗

  Reply
  • juliak
   april 9, 2019 at 6:51 e m

   Tack fina du, blir verkligen glad! KRAM

   Reply
 • Cc
  april 9, 2019 at 6:36 e m

  Hej Julia,
  Börjar med att säga att du har en superfin blogg som jag ofta kikar in på, för inspiration och avkoppling. Jag tycker givetvis att du ska ha betalt för det du gör, och säger inte det här av avundsjuka som många kommenterat, men tycker ändå att dessa samarbeten blir..tråkigt? Läser hellre en helt personlig blogg som har reklam remsor, banners som jag lätt kan undvika om jag vill. Men när ett helt blogginlägg handlar om en viss produkt som du får betalt för att promota känns det på något sätt ”oärligt”, typ som att det är helt irrelevant, och jag bläddrar genast vidare till något annat. Tror det gäller alla bloggar och kanske blir det inte min grej i framtiden att följa en blogg. Likaväl som jag inte gillar att läsa reklam i tidningar så läser jag inte ett sponsrat inlägg, det saknar liksom värde för mig eftersom det är ren marknadsföring. Ett dilemma kan jag tänka mig för er som bloggar.
  Cc

  Reply
  • juliak
   april 9, 2019 at 6:50 e m

   Tack och tack för dina synpunkter! Det är ju helt klart en smaksak det här med samarbeten. Jag gör mitt yttersta för att skapa ett värde för läsaren utöver själva reklamen om produkten eller tjänsten. Det kan vara en personlig reflektion, inspirationsbilder, recept osv. Det är verkligen knepigt detta då banners inte genererar någon större inkomst och man är fri att blockera dessa via adblocks om jag förstått saken rätt, vilket innebär att man som kreatör av innehållet inte tjänar en krona på sina inlägg. Funkar ju som hobby möjligen men inte yrke. Hursom, man är ju helt enkelt olika och fyller sin tid med det man förhoppningsvis tycker om och är givande. Kram! Julia

   Reply
 • Lotta
  april 9, 2019 at 7:05 e m

  Hej Julia 🌷
  Vill bara säga att jag inspireras dagligen av din fina blogg. Favorit ❣️ Kram

  Reply
 • Lotta
  april 9, 2019 at 7:11 e m

  Hej Julia 🌷
  Du inspirerar mig dagligen med din fina blogg! Favorit ❣️

  Reply
 • Johanna
  april 9, 2019 at 7:45 e m

  Du känns så ärlig i allt du gör och skriver om så jag har aldrig tänkt så mkt på dina samarbeten som reklam, mer som ”vanliga” inlägg. Och reklamen mitt i stör inte mig, sådant jag inte är intresserad av skrollar jag bara förbi och har glömt det lika snabbt igen. Tycker din blogg är jättefin och det är en av få jag alltid läser. Även om jag lever ett helt annat liv än ditt så lyckas du fånga mig. Så fortsätt som du gjort fram till nu. Kram 😚

  Reply
 • Katja
  april 9, 2019 at 8:09 e m

  De som klagar på samarbete borde skämmas! Du lägger din tid och energi! Då har man rätt att få betalt för det! Eller finns någon som jobbar för gratis?!

  Reply
 • Caroline
  april 9, 2019 at 8:21 e m

  Genuin, vacker, ärlig, inspirerande och en favorit! Det är du med din härliga stil. Det märks verkligen att du gör detta jobb med hela ditt hjärta! Och du följer verkligen tidens vindar men får ändå till din typiska stil som bara är din. Jag följer med och fortsätter inspireras och glädjas tillsammans med dig. Stor kram 💕
  /Caroline

  Reply
 • Marie
  april 9, 2019 at 8:32 e m

  Jag gissar att ganska många av dina följare också läser inredningstidningar, där ju ungefär varannan sida är en annons. Dock tror jag inte att de stora magasinen får så många kommentarer om att de tappar trovärdighet med all reklam..Du gör ett otroligt bra jobb och det märks att du satsar på dina samarbeten. Som de små filmerna med Dermosil och det med underkläderna som var väldigt smakfullt och inspirerande. Fortsätt med ditt fina jobb!

  Reply
 • Madeleine
  april 9, 2019 at 8:46 e m

  Du är en otroligt insperande människa! Blir så glad av dina foton & bloggen är så fin!! Fortsätt precis så som du gör för du gör det så bra 🙂

  Reply
 • Alexandra
  april 9, 2019 at 9:03 e m

  Jag gillar verkligen din blogg och har följt den i flera år. Det är ju fantastiskt att du kan arbeta med detta! Heja dig, heja din blogg och din stora fina familj! Tack för all inspiration och tack för att du delar med dig av både berg och dalar – så är ju livet.

  Reply
 • Maria
  april 9, 2019 at 9:09 e m

  Hej Julia!
  Jag är en trogen följare sen flera år tillbaka, säkert 7 år. Du är en fantastisk förebild som jag inspireras av. Du har helt rätt här, detta är din inkomstkälla o jag förstår att det måste in reklam lite här och där. Jag brukar inte kommentera dina inlägg men jag hjärtar dem gärna och nu kunde jag inte låta bli att kommentera då jag tycker detta var viktigt. Fortsätt att inspirera som du gör, du och din familj är helt underbara. Du har ett fantastisk flöde med både mot och framgångar, precis som livet själv. Du har haft en tung höst och jag vill ge många styrkekramar till dig❣️

  Reply
 • Britt Ovesen Wågert
  april 9, 2019 at 9:28 e m

  ❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Clara
  april 9, 2019 at 9:35 e m

  Bra förklarande inlägg. Jag är inne ibland på din sida för att jag tycker att du skriver så fint om det tuffa och starkaste i livet med kärlek, sjukdom, och död. Du delar också med dig av glädjen i den viktiga vardagen i våra sköra liv och det är stärkande.

  Vad har du pluggat?

  Reply
  • juliak
   april 18, 2019 at 9:01 e m

   Tusen tack! Jag utbildade mig vid Lärarhögskolan i början av 2000-talet och har Ma samt bild som huvudämnen i de lägre stadierna. Kram!

   Reply
 • Emelie
  april 9, 2019 at 9:47 e m

  Du e grym! Du inspirerar mej i allt från dina sådder till dina tårtor & stil i hemmet! Tycker inte alla sponsrade inlägg e kul men sånt e livet! Man kan inte va alla till lags jämt! keep on going! 😍🙌🏻

  Reply
 • Anna
  april 9, 2019 at 9:59 e m

  Hej Julia! Tror inte jag har kommenterat på
  din blogg tidigare men har följt dig i många år och är så glad i det du gör.

  Tycker det är så tråkigt att du ens ska behöva förklara dig gällande samarbeten. Jag älskar både din blogg och instagram och även om jag inte gillar samarbeten så är det ”priset” (dom få sekunderna det tar att skrolla vidare) man får betala för att du ska ha möjlighet att fortsätta ge mig sån inspiration och vardagsglädje.
  Jag vill att du ska fortsätta ditt arbete och förstår att ingen kan arbeta gratis. En dröm på Gotland kräver ju också en slant och den där drömmen måste ju bara bli verklighet!
  Gör hur många samarbeten du vill och orkar, jag kommer hänga kvar!

  Reply
 • Louise
  april 9, 2019 at 10:10 e m

  Så klokt och sant skrivet! Din blogg är min ”mysblogg” det riktigt pirrar när jag vet att det kanske finns ett par inlägg som jag ska läsa ikapp hos dig. 🙂
  Vet inte om du minns, men jag kommenterade hos dig för en tid sedan ang min dotters jobbiga inskolning. Och det har verkligen vänt och nu trivs hon jättebra, efter 1 månads inskolning dock.. Ditt svar gav mig kraft att fortsätta kämpa med henne och det är ditt personliga gehör som verkligen gör att man gång på gång klickar in hit!
  Kram på dig

  Reply
 • M
  april 9, 2019 at 11:40 e m

  💗 Julia 💗

  Du ska vara e x a k t som Du är, och göra precis vad Du vill! Det ÄR därför vi följer Dig 💗

  Om det undgått någon i denna cybervärld att man kan leva på sin blogg så Välkommen till verkligheten. 👻Fantastiskt härligt!🙏⭐️

  Vi gillar Dina inlägg skarpt, och fortsätt så!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Om man inte gillar länkarna med reklam, så har man flertalet val, surfa vidare istället för att vara missunnsam och trångsynt. Lätt som en plätt!
  Säg något positivt till en vän idag. Le och skratta lite! Ta en gofika och njut lite. Det går också att scrolla om man nu inte förstått det eller stick ut och jogga en sväng och fascineras av att solen går upp imorgon med😂
  Jag lovar, livet blir roligare.

  Jaa, Kör på bara, Du är fantastisk, Dina bilder och familj med. Stort gilla på det!!💗💗💗💗💗

  Stor kram påre!💗

  Och kom ihåg, pärlor som Du är unika, sträck på Dig och var stolt för vem Du är och vad Du skapat!⭐️🙏🌸💗😘

  Reply
  • juliak
   april 10, 2019 at 12:34 e m

   Men åååh duuu, TACK! Livet blir helt klart lite härligare med ett leende på läpparna och det fick jag nu. KRAM till dig!

   Reply
 • Maria
  april 10, 2019 at 6:32 f m

  För mig har bloggar och Instagram och pinterest i stort sett helt ersatt inredningstidningar. Inredningstidningar måste jag betala för och är dessutom fulla av reklam på alla sätt. Tycker det är rätt naturligt att en kvalitativ blogg som jag får läsa gratis innehåller reklam som man kan försörja sig på. Och, uppskattar när den som bloggar kan vara med och bestämma vilka produkter man kan stå för. Så, tack för inspiration och att du delar med dig av ditt liv!

  Reply
  • juliak
   april 10, 2019 at 12:33 e m

   Tack för dina tankar och hälsning. Stor kram till dig och tack för att du uppskattar.

   Reply
 • Terese
  april 10, 2019 at 9:33 f m

  Som alltid så välformulerat och fint! Jag läser din blogg dagligen, tycker du reflekterar över livet på ett vackert sätt, inspirerar att se ljusglimtarna och njuta av det lilla. Att du har samarbeten och tipsar oss om saker är ett sätt att veta att du kvalitetsstämplat det och det är positivt. Sedan måste vi inte köpa eller klicka vidare. Fortsätt som du gör, din blogg känns så ärlig och fin! ❤️

  Reply
  • juliak
   april 10, 2019 at 12:31 e m

   Tusen tusen tack för din fina hälsning, blir verkligen uppriktigt glad och varm i hjärtat. Kram

   Reply
 • Linda
  april 10, 2019 at 11:20 f m

  Hej finaste Julia!
  Du är bäst på det du gör! Strunt i alla elakheter.., blir så trött på allas himla åsikter!
  Din blogg och ditt instagram är som en trogen fin vän både i vått och torrt..! Jag blir alltid glad och stärkt av din fina livstil och din goda smak💕
  Var rädd om dig och fortsätt att vara precis som du är💕

  Kram Gotlands-Linda💕

  Reply
  • juliak
   april 10, 2019 at 12:31 e m

   Du är för snäll. TACK och kram!

   Reply
 • Annelie
  april 10, 2019 at 1:03 e m

  Finaste Julia❤️Du har ett stor hjärta och kag blir alltid så glad när jag är inne på din sida eller blogg. Du bjuder på dom finaste bilder, och du delar med dej av dit liv❤️ Ibland funderar jag också farför folk måste kommentera allt från himmel till jord på ett negativt sätt, jag tycker synd att dom inte ser det underbara med positivet den ger sååååå mycket mer. Och som du säger alla måste jobba sedan väljer man själv med vad. Jag miste nog säga att reklamen är något jag inte reflekterar över någonsin, den finns ju överallt. Många kramar Annelie❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply
  • juliak
   april 10, 2019 at 1:57 e m

   Tusen tack vad fint skrivet Annelie! kram

   Reply
 • Maria
  april 10, 2019 at 1:42 e m

  Vilket ärligt inlägg, väldigt bra skrivet. Jag är en av dem som tittar in här då och då. Förut var det dagligen men föredrar de bloggar/instagrammare som inte har det som jobb och därför inte har reklam i samma utsträckning. Det betyder inte att jag inte har förståelse, det har jag verkligen. Tror inte heller kritiken handlar om avundsjuka då det där ständiga säljandet och osäkerheten, jagandet efter följare och likes inte lockar särskilt många. Gratis produkter tröttnar man snabbt på, likaså känslan av att ha ett överflöd av produkter, att uppmana till konsumtion och att ständigt känna sig underbetald. En reflektion bara 🙂 Själv jobbar jag mycket hemifrån, fast med ett ”vanligt” jobb och förstår verkligen att den delen av jobbet är betydelsefull! Önskar dig all lycka till!

  Reply
  • juliak
   april 10, 2019 at 1:57 e m

   Tack snälla! Tror många har en åsikt som inte är genomtänkt helt enkelt. Man vet inte hur det ligger till. Jaa jag tror att de flesta jobb har både för och nackdelar helt klart. Kram!

   Reply
 • Hem och Lycka
  april 10, 2019 at 6:58 e m

  Tycker det är helt galet att du ska behöva försvara och förklara! Inte konstigt alls! Har man nått så långt som du gjort som influencer är det ju självklart att det måste finnas något som man drar in sin lön på. Tycker det verkar toppen att kunna försörja sig på! Om det är reklam i kanten eller samarbeten eller både ock – jag ser det som inspiration och är det nåt som inte är intressant är det ju bara att bläddra vidare. På samma sätt som i tidningarna!

  kram och stå på dig!

  Reply
  • juliak
   april 11, 2019 at 10:24 f m

   Tack söta du! kram

   Reply
 • Cecilia
  april 10, 2019 at 8:30 e m

  Hej Julia!
  Jag vill också vara med och tala om att jag mår så bra i din blogg. Du gör något magiskt, jag har ingen aning om vad, men jag är beroende av känslan jag får när jag läser både blogg och instagram dagligen. En känsla av lugn, välbehag, lycka och inspiration. Min dröm är att bo i ett gammalt hus och omge mig med vackra gamla saker. Loppisar är mitt största intresse och du har exakt samma smak som mig där 🙂 Att du lever på detta och ser till att få lön för det är fantastiskt! Det gör ju bara att jag får mer av dig och det du gör! Jag som förespråkar att inte köpa nytt hela tiden har till och med ”gått på” dina samarbeten mer än en gång och klickat hem kläder eller produkter du gör reklam för, haha! För de samarbeten du väljer känns så äkta, det känns som en kompis som tipsar om något bra! Man litar på dig och tror på det du säger helt enkelt 🙂 Så miljoners tack för ett underbart konto! Är så glad för allt du delar ned dig av, både privat och kommersiellt👍🏻 Kram Cecilia
  (PS Hoppas att du kan få lite fler samarbeten inom ekologiska produkter och både kläder och saker som är bra för miljön. Då känns det ju ännu bättre att köpa, fast man lovat sig själv att inte köpa nytt 😉

  Reply
  • juliak
   april 11, 2019 at 10:24 f m

   Wow vad fint skrivet alltså TACK snälla söta du. Ja, jag skulle önska det jag också. Försöker Såå med balans när det kommer till biten miljö och inspirerar till att äta grönt och handla second hand. Helt klart vore de bra om även mina samarbeten kunde gå i linje md det oftare. KRAM och sköt om dig!

   Reply
 • Frida
  april 10, 2019 at 9:58 e m

  Ville bara skicka en stor kram till dig!

  Reply
  • juliak
   april 11, 2019 at 10:20 f m

   Men tack och kram till dig!

   Reply
 • Cecilia
  april 11, 2019 at 7:59 f m

  Så bra skrivet!
  Såklart du måste få tjäna pengar på det du gör. Tv-kanalerna har reklam, magasin likaså, vad är skillnaden?!
  Fortsätt som du gör❣️

  Reply
  • juliak
   april 11, 2019 at 10:11 f m

   Ingen skillnad 🙂 KRAM

   Reply
 • Camilla Raihle Atelje1030
  april 11, 2019 at 6:46 e m

  Så klart du måste ha reklam, vem kan/vill jobba utan lön?
  Hoppas du inte behöver förklara/försvara dig mer!

  Reply
  • juliak
   april 14, 2019 at 8:53 f m

   Tack för förståelsen 🙂 KRAM

   Reply

Leave a Reply