Meny
Övrigt

Fredagshärligt på stan!

Hello fredag!

Imorse åkte jag och Junohjärtat iväg på ett litet frukostmöte på stan igen. Spännande och roligt!

Efteråt tog jag en juice ( en som är min absoluta favvis med kiwi, äpple och jordubb mums ) och så strosade vi lite på stan jag och Juno.

Jag behöver pulsen, känslan och storstaden då och då. Sen är det mysigt att komma hem till landet igen efteråt. Men ja, jag älskar både och. Landet och stan. Skönt att vi har nära.

Köpte med mig lite gott frukostbröd och en härlig vetelängd på Fabrique. Vilket hantverk det är ändå med bröd och bakverk. Fullkomligen älskar ett riktigt bra surdegsbröd. Och känslan i ett bageri där man vet att brödet är knådat med kärlek. Kanske man borde lära sig att baka surdegsbröd själv…?

Tipsigt är förresten att förvara brödet i en papperspåse tätt tätt ihopsurrad i ena änden. Håller sig allra bäst så. Inga plastpåsar med andra ord! Fick tipset av en bagare.

Donuts till barnen.

Mobilskal till mig själv ( HM ). Min drömbok som skymtar ska ni få se mer av en annan dag.

Mössa till Noell ( HM ).

Och Juno.

Så gulligt att jag dör en smula. Också från HM.

Nu efterlängtat fredagsmys och helg. Hjälp så skönt!

puss

Julia

 

0

No Comments

 • Ulrika
  oktober 6, 2017 at 10:31 e m

  Hej Julia! Du frågade igår om lite önskningar från oss läsare. Jag önskar se mer av sånt du shoppar till barnen. Tänker då främst på kläder, matchningar. Så som idag t.ex. Ha en skön helg/Ulrika

  Reply
 • Anna
  oktober 7, 2017 at 8:51 e m

  Underbara bilder !!jag har följt din fina blogg en tid och jag blir så glad av dina vackra bilder ..och barnen är så sockersöta må så gott och tack för att du delar med dej av din vardag mvh Anna

  Reply

Leave a Reply