Meny
Övrigt

Gårdagen – besiktningsprotokoll, Nacka byggnadsvård och ett avslut.

 Herregud gårdagen alltså.

Snöyra, hängig Juno på min axel, avslut och tråkbesked från sotaren på Gotland. Förresten måste inflika hur trevliga gotlänningar jag stött på genom telefonen under den här köpa hus tiden. Är det världens mysigaste dialekt som gör det eller? Himla gulliga människor vi haft kontakt med i alla fall.

jij4D8zcT++kM73e6%N8jg-tile

 

Snöyran var mysig ändå i alla fall när vi väl kommit hem. Hängig Juno är inte värre än hosta och snuva men visst, där hängde hon dagen lång. På min axel i min famn.

 

UbwneIwkSdCfio53qyexvQ

iDRzQpI6QmmitYQw6H1PDA

IMG_1432

Vi orkade oss in en snabbis till Nacka byggnadsvård när vi ändå var i närheten. Skåpet!!! Sålt och alldeles alldeles ljuvligt. Lyllos de som köpt. Vi siktade in oss på en lampa till vår hall.

PPr08vueRQm9L6+1YIPf+g

Avslut en bit bort nära Saltsjöbaden inne på ett mäklarkontor. Väldigt fin byggnad som ni kan se en skymt av. Juno hängde lite i trappen fina husets trapp. Papparelaterat ärende och ja ett avslut. Det är över nu. Vilken pärs jag lämnar bakom mig, obeskrivligt skönt. Ändå så låg det som en dyster slöja över hela gårdagen.

Men, ny dag idag och den har jag fyllt med härligt lördagsmys. Jag, Belle och Elle åkte iväg till en antikbutik som finns här i närheten. Avslutade med Bästa Binge.

Carlos står och lagar middag ( vegetariska burgare med extra allt ).

Och ja gällande huset så är det helt enkelt ett hus som behöver kärlek och omvårdnad inifrån och ut i varje vinkel och vrå. Jättetrist att det tillkom ännu ett omfattande projekt som är kostsamt men nu vet vi. Och har ett detaljerat besiktningsprotokoll att förhålla oss till så att huset blir så välfungerande och bra som möjligt. För det är den värd. All kärlek och omsorg som den bara kan få!

Hoppas ni har en härlig lördag vänner!

Både jag och Carlos har verkligen hållit känslorna i schack men jag känner nästan för ett glädjetjut idag. SÅ attans lycklig för vår sommardröm så att det inte är klokt alltså.

Jag bad om att få mäklarbilderna så att jag kan dela med er! Så pepp på att få visa.

Puss!

Julia

0

3 Comments

 • Linda
  februari 2, 2019 at 9:07 e m

  Men åhh!!! Vilken hemlängtan jag fick nu! Är uppvuxen i Orminge. Och så måste jag besöka Nacka Byggvård nån gång. Det har fortfarande inte blivit av… Lite kul med lampan är att vi i många år haft liknande hemma men tog bort dom i flytten för ett par år sen men börjat hänga upp dom igen.
  Det ska bli kul att följa er resa med huset på Gotland.

  Reply
  • juliak
   februari 2, 2019 at 9:17 e m

   Jasså är du det, jag i Gustavsberg ju 🙂

   Reply
 • Liz-Marie
  februari 3, 2019 at 3:54 e m

  Åh vad spännande. Grattis!

  Reply

Leave a Reply