Meny
Övrigt

Ny vecka, nytt inslag på bloggen!

Godmorgon mina fina!

Jag älskar listor! Så en ny tradition här hos mig får bli att ibland skriva en måndagslista. Hoppas ni tycker att det är ett mysigt inslag. Själv så fullkomligen älskar jag måndagar och är oftast himla pepp och förväntansfull inför den nya veckan.

Jag

Just nu försöker jag att inte tänka tokmycket. Utan istället genomföra det som måste genomföras. Jag har skrivit en lista över alla måsten den här veckan och det är bara att beta av. Det kommer att lugna ner sig snart. Men den här perioden måste genomlevas. I korta drag så är det helt enkelt en del som är papparelaterat. Jag och min bror har delat upp allt som ska göras så bördan delas och det känns så himla skönt. Att inte vara helt ensam.

Mina älsklingar!

Alla är mer eller mindre krassliga. Hello snart februari…Inget värre än snuvigt tack och lov men ändå. Juno har det lite jobbigt med sina tänder. Ena framtanden har kommit andra på g.

Veckans planer:

Än så länge lite löst planerad vecka. Men jag ska hinna jobba undan det sista med vår bokföring innan Ida tar över ( fy tusan vad skönt). Luncha med Ida. Träffa pappa. Fixa med praktiska saker gällande pappa och hans boende. Hänga på kyrkis med Juno. Träffa en städfirma som förhoppningsvis känns bra. Jag behöver hjälp med städningen då och då! Sluta äta choklad varje dag. Det måste ta ett sluuuut. Hur svårt ska det vara? Knappt gott ens att mumsa dagligen. Mycket mysigare att spara till helgerna. Måste nog baka de HÄR kikärtskakorna som en kompromiss tror jag…

Vad jag drömmer om!

Energi till att orka ta tag i min träning. Tränar jag inte har jag ingen energi. Mmm dålig kombo och jag måste bryta cirkeln NU. Kanske med promenader varannan dag i alla fall? Tycker det är svårt att hinna. Eller ja, prioritera kanske det handlar om snarare…

På min önskelista!

Att alla blir friska och att jag slipper bli smittad.

Tipsigt!

Att se dokumentären om Dora. Så himla himla gullig alltså. Finns att se HÄR.

Helgens bästa!

Att pappa åt middag hos oss igår. Det var inte som förr. Ett endaste dugg. Men han kom hit. Åt lite av Carlos böngryta och fikade bullar som om det inte fanns en morgondag. Och gullade med Juno. Så fint, rörande och härligt. Kan knappt beskriva det. Men kommer att spara det i hjärtat för alltid.

Jag är tacksam över!

Att ljuset är här. Det är i alla fall påväg åt rätt håll. Älskar känslan av att vi har allt det härliga framför oss. Ungefär som att ha torsdag varje dag nu. Innan våren är här.

Ses sen! Nu kör vi nya veckan eller hur?

puss

Julia

0

2 Comments

 • Johanna
  januari 29, 2018 at 11:54 f m

  Hej! Älskar att kika in på din blogg:) Testade och bakade kikärtskakorna förra veckan. Blev så smarriga! De gick hem både hos mig och sambon. Får testa och låta barnen smaka nästa gång 😉 En fundering, hur mycket choklad har du i och hur förvarar du dem ifall alla inte försvinner direkt Ha en fin måndag! Kramar!

  Reply
  • Julia
   januari 30, 2018 at 12:30 e m

   Hmm typ max 100 gram tippar jag på. I kylen 🙂 KRAM

   Reply

Leave a Reply