Meny
Påsk

Tjingeling Påsken!

 

Jag hade lätt kört en repris av Påsken. Minus en sak. Vädret. Det är ju fullkomligen vidrigt kallt ute just nu tycker jag. Kanske lite extra för att vi hade sådana nästan försommarvarma dagar häromveckans. Kontrasten blir så brutal.

Men i alla fall så är det ändå dags att säga hejdå till Påsken för den här gången. Imorgon tar vardagen vid igen. Belle är storasysterledig och jag kombinerar mammaledighet med lite jobb. Älskar verkligen att få ta del av båda delarna. Kanske lika bra med vardag. Jag har ätit godis så att jag spricker nästan. Och det går inte alls i linje med min försöka komma i form efter graviditeten projekt. Projektet står väldigt still bokstavligt talat. Imorgon är det skärpning.

Måste kila nu. Ska steka ett gäng pannkakor till ett gäng barn!

puss

Julia

 

0

No Comments

 • Lina
  april 17, 2017 at 8:51 e m

  Ser underbart ut!! Så fina blommor och den där citronkakan bara måååste jag få receptet på! Glad Påsk

  Reply
  • Julia
   april 18, 2017 at 6:11 f m

   Jag ska fixa det 🙂 Kram!

   Reply
 • Emmeli
  april 18, 2017 at 7:26 f m

  Ha en god måndag…nämen, tisdag menar jag ju!! Håller så med dig, mysig påsk men grymt omysigt väder.
  KRAM <3

  Reply
  • Julia
   april 18, 2017 at 10:29 f m

   Men jaa kändes som måndag idag 😀 Kram och detsamma till dig!

   Reply
 • Maria
  april 19, 2017 at 8:26 e m

  Är så impad att du fixar både jobb och hemma-mamma-livet plus att hinner fixa så fint hemma och baka osv. Hur gör du? Dela gärna lite tips om du vill. Hade varit kul att ta del av hur du brukar lägga upp dagarna och om du har knep till alla andra mammor här ute. Tror det är fler än jag som är nyfiken 🙂 Bra jobbat! Kram

  Reply
  • Julia
   april 20, 2017 at 7:14 f m

   Söt du är! Har ju liksom inte mer tid än någon annan men har ganska tydliga prioriteringar och en bra struktur över tillvaron. Ska fundera på lite knep 🙂 Kram!

   Reply

Leave a Reply