Meny
Påsk

Vi pausar påsken!

För här har vi precis bäddat ner två av fyra barn. Kan det vara så att vi för första gången faktiskt fått magsjukan hem till oss? Vi har ju liksom varit förskonade från det där eländet.

Nåväl.

Vi får pausa påsken lite. Kakan får jag dekorera imorgon eller så. Eller tänker jag alldeles för positivt nu? Vi får väl se.

Belle väntar dock väldigt på påskharen så den får skutta förbi senare i eftermiddag…

Gulligaste påskharen någonsin ser ni här.

Som var sådär pepp på att leka påskhare…

Och slängde iväg mössan.

Juno är en liten flicka med den största viljan. Man skulle nästan kunna tro att det är hon som sätter agendan i det här hushållet hehe…men ja lite så är det nog ändå. Vår lilla lilla virvelvind som alltid har en hjälpande hand nära, en famn att sätta sig i och oändligt med kärlek och värme runt sig. Men det blir ju så när vi är så många, någon har alltid tid. Tacksamt.

Okej, vi pausar påsken litegrann hemma hos oss nudå så får vi se hur morgondagen blir.

Vi ses snart igen om jag slipper undan att bli sjuk vill säga !

Påskpuss!

Julia

0

2 Comments

 • Rebecka
  april 1, 2018 at 9:36 e m

  Hej Julia!

  Vill börja med att tacka tusen gånger om för att du driver din fantastiska blogg där du delar med dig av dom vackraste bilderna, fina och välskrivna inlägg och även privata texten om ditt liv, framgångar och likaså jobbiga saker och motgångar. Du har verkligen hittat en fin balans här i bloggen, man blir så glad av att kika in här och inspireras samtidigt som det känns som man verkligen känner dig, den privata Julia mer och mer för varje dag man får följa dig. Så tacksam och glad att jag funnit din blogg. Hittade dig första gången i ett family living reportage sommaren 2015 när jag satt i en säng på ett hotell i Varberg, precis bredvid havet. Vet inte varför jag minns stunden så väl men det gör jag verkligen, det var en slags “kärlek vid första ögonkastet” till dina bilder i bloggen och och på instagram. I början följde jag främst dig via instagram och tittade på bloggen lite sporadiskt men för drygt ett år sen fastade jag helt för din blogg också.

  Spenderade hela mitt sista sportlov med att läsa och titta igenom nästan hela ditt blogg arkiv istället för att fokusera på mitt gymnasiearbete haha..

  Så senaste året har jag tittat in här i princip varje dag, detta är mitt “happy place”, det är alltid så ångest befriande att klicka in här efter en lång arbetsdag. <3 Drömmer också om att i framtiden hitta ett vackert gammalt hus att få renovera och lägga massa tid och kärlek på.

  Tack Julia för att just du är du.

  Reply
  • juliak
   april 2, 2018 at 3:00 e m

   Alltså DU har gjort min dag! Tack snälla snälla söta du fr att du tog dig tiden att skriva. Wow, blir verkligen glad. Hoppas pluggandet går som det ska 😀 KRAM

   Reply

Leave a Reply