Meny
Dreams / Promotion

Äntligen ett roligt och enkelt sätt att spara pengar på!

“Åh vad jag älskar belysning. Vackra taklampor, en riktigt cool bordslampa och såklart levande ljus. Mysigaste som finns ju. Vackra stearinljus i fina ljusstakar, gärna i tenn eller silver….”

DSC_0406-tile

IMG_5023

 

DSC_0414-tile

DSC_0375

DSC_0376

 

 

 

Är du en spara eller slösa?

Jag behöver inte ens fundera dessvärre utan är en riktig slösa faktiskt. Jag lever väldigt mycket för stunden men min ambition är att bli mer sparsam för det är extremt tillfredsställande och faktiskt helt och hållet nödvändigt. För att ha råd och möjlighet att förverkliga en del av de drömmar jag har. Men för att spara pengar till mina drömmar så måste det vara roligt och gärna lite utmanande. Så att det blir lite sport av det hela.

Och idag ska jag berätta om det allra mest geniala och roliga sättet jag någonsin sparat pengar på!

Dreams heter appen! Och den hjälper dig att uppfylla dina drömmar med pengar du inte visste att du hade!

Äntligen ett smart, enkelt och roligt sätt att spara pengar på. Appen hjälper mig på ett konkret sätt att spara pengar och jag väljer själv hur. Det finns många olika smarta sparhacks att välja mellan och såklart även traditionella överföringar om man nu föredrar det. Eller så kombinerar man och känner sig för vilket som passar.

Själv satsar jag på att spara pengar genom att minimera matsvinnet hemma hos oss. Älskar det! Man kan verkligen laga väldigt mycket av det som redan finns hemma istället för att handla mer mat och riskera att behöva slänga. Att slänga mat gör verkligen ont i hjärta och plånbok.

Jag tycker att det är ganska trist att spara bara för att. Så specifika mål passar mig ypperligt och just nu drömmer jag så innerligt om en alldeles speciell lampa till punchverandan som vi håller på att bygga. Men den är lite över budget och därför måste jag spara pengar till den.

Förutom drömlampan så tänker jag sätta upp ett sparmål för vårt hus på Gotland. Det är verkligen en sån riktigt stor och långsiktig dröm jag har att färdigställa hela huset till toppskick. Men ja, extremt kostsamt och tidskrävande. Känslan är att det nästan är omöjligt…

Men att sätta upp ett mål som man sakta men säkert närmar sig genom att spara på ett roligt och konkret sätt underlättar nog enormt mycket i själva sparprocessen.

Okej nu vill jag veta, har ni några drömmar? Berätta gärna vilka. Ni får välja en stor och en liten. Min lilla dröm är ju den där lampan  som jag berättade om. Lovar att visa när den är på plats men först måste jag ju spara en slant. Och ett färdigrenoverat Gotlandshus tack.

Vill ni också komma igång med ett eget drömsparande? Klicka då HÄR och ladda ner Dreams!

puss

Julia

0

7 Comments

 • Anna
  januari 15, 2020 at 6:57 e m

  Då är jag i trevligt sällskap 🙂 Hands up här med, fru slösa här me 😉
  Jag måste med ha mål att spara till.. planlöst sparande är ju inte särksilt roligt.
  Eftersom jag varit sjuk i cancer två gånger känner jag att det är viktigt att GÖRA saker, se platser jag drömt om och skapa minnen tillsammans. Så just nu sparar vi till resor. Vi var i Thailand över jul och nyår och hade en helt maaaagisk resa! Nästa tripp blir till New York i maj. Den resan har vi sparat till sen dottern fyllde 10, nu fyllde hon 15 i fredags. Det var ett mål att åka när hon fyllt 15 🙂
  Så det är vad vi sparar till.
  Ett litet sparmål just nu är lampan flowerpot VP3 bordslampa. Den har jag länge kikat på 🙂 Lampor är rent generellt en craving jag har.. så svag för vacker belysning 🙂
  Ha en fin kväll rara du <3
  Varma kramar Anna
  Ps: passar på att tipsa dig om min nya podd "Om livslust och cancer", igår slåpptes avsnitt nr 2. Skulle vara så tacksam om du vill lyssna <3

  Reply
 • Sandra
  januari 16, 2020 at 5:49 f m

  Mitt stora drömmål är att kunna renovera färdigt vår hästgård till vår lilla dröm. Precis som ert Gotlands projekt tar det massa tid och är kostsamt.

  Min lilla dröm är att köpa den där symaskinen som jag aldrig jag pengar över till. Längtar så efter att sy.
  Kram sandra

  Reply
  • juliak
   januari 16, 2020 at 12:57 e m

   Åh ja svindyrt rent ut sagt. Hoppas du når dina drömmar SNABBT! Kramar

   Reply
 • Frida Loos
  januari 16, 2020 at 12:23 e m

  Jag drömmer om en färdig trädgård 🌳🌲🌱🌾🍂🥀🌺🌹 Just nu är det bara ingenting. Mkt pengar och jobb krävs för detta då vi har runt 3000 m2 kuperad naturtomt.
  Jag drömmer också om att kunna arbeta mindre 🙏
  Detta är två superstora drömmar där jag knappt ser ngt mål i sikte alls 🤣 Drömmen om en härlig trädgård kommer vi i alla fall på lång sikt att kunna uppfylla 🤗

  Reply
  • juliak
   januari 16, 2020 at 12:57 e m

   Härliga drömmar. Just trädgården får ju ta den tid det tar. KRAM

   Reply
 • Mia Andersson
  januari 16, 2020 at 3:27 e m

  Min dröm är att bygga upp min trädgård. Just nu är det bara en stor grön yta, med en brant sluttning mitt på. Jag vill ha en lummig ljuvlig trädgård. Men vet inte riktigt hur jag ska börja. Och tyvärr finns inte heller pengarna kritigt som behövs 🙂
  Kram Mia

  Reply
 • Marja
  januari 16, 2020 at 4:21 e m

  Jag och min sambo har två stora drömmar. 1 Att hitta vårt drömhus (och ha råd att köpa det) 2. Att gifta oss, vilket vi pratat om sen han friade för 7 år sedan.
  Mindre drömmar har jag så många så jag kan knappt välja, men nya köksstolar skulle vi verkligen behöva.

  Reply

Leave a Reply