Meny
May Beauty / Promotion

Återfuktad hud med lyster i ett ögonblick!

Veckans skönhetstips kommer här. Med en generös rabattkod lite längre ner.

Ni vet ju vad jag eftersträvar med den hudvård jag använder. Fukt, lyster och ännu mer fukt. Det är mitt bästa.

Just nu provar jag som många av er redan vet om mig genom May Beautys sortiment och en återfuktande mask stod på tur.

DSC_2924

Bio Cellulose Face Mask återfuktar din hud på djupet, motverkar rynkor och ger din hud lyster.

batch_DSC_2933

Perfa! Precis vad min hy behöver. Lyster och fukt. Just nu har jag torra partier på haka och lite i pannan. Typisk blandhy skulle jag tippa på och jag måste liksom hela tiden ta hand om. Så att den är sitt bästa.

batch_DSC_2951

Dags att applicera masken som kommer i den här varianten. En så kallad sheet mask. Väldigt behändigt.

batch_DSC_2940

Den lyxiga ansiktsmasken är gjord på fermenterad kokosnöt för att lagret ska ligga tätt mot huden för då kan serumet med hyaluronsyra återfukta ansiktet ordentligt på djupet.

batch_DSC_2963

Ni kommer att förstå hur man går tillväga genom att se på masken men jag ger er en beskrivning. Masken kommer med två skyddslager. Först tar man bort den ena och applicerar masken mot ansiktet. Därefter tar man försiktigt bort det andra skyddslagret och trycker ut allt serum från paketet och applicerar det på masken.

Låt sedan masken ligga i 30-40 minuter!

batch_DSC_3002

Färdig. Oh la laaaa på känslan av återfuktad. Älskar det så så mycket. Hemma-SPA är verkligen inte fy skam. Masken lämnar en ljuvlig känsla efter sig av just fukt och lyster.

batch_DSC_3022

Min hy börjar helt klart åldras. Jag menar, jag är ju trots allt 38 år gammal. Så jag vill verkligen försöka ta hand om den så gott jag kan inifrån och ut. Pyssla om den regelbundet med produkter som ger ett resultat.

Den här masken uppfyllde helt klart mina önskemål om fukt och lyster och passar perfekt till åldrande hud. Grädde på moset är helt klart den sköna mysiga känslan av att ta hand om sig själv en liten stund.

batch_DSC_3019

Blir ni också sugna på att ta hand om huden lite extra nu när hösten tagit vid så har jag som jag nämnde ett fint erbjudande som ni ska få ta del av.

Med rabattkoden juliabio30 får ni just nu 30% rabatt på ansiktsmaskerna. Ett 3-pack masker kostar 279 kr till ordinariepris men blir ditt för endast 195 kr med koden som redan är aktiverad i kassan. Frakten, ja den är gratis.

Klicka vidare till Maybeautys hemsida HÄR!

puss

Julia

 

0

No Comments

    Leave a Reply