Meny
LG Nordic / Promotion

Den hållbara garderoben!

dsc_0094lg-tile-2

dsc_0015-2

 

Hej vännerna,

Idag är jag riktigt glad. Äntligen får jag presentera den allra första delen för er av ett samarbete jag har tillsammans med LG. Temat är “Den hållbara garderoben” och istället för bilder så ska ni få se en video som jag har skapat. Hoppas ni tycker om och blir inspirerade till att just fundera kring den hållbara garderoben och hur vi kan sträva efter att hela tiden förbättra oss. Jag tänker många bäckar små och att det är viktigt att vara snäll mot sig själv och sin omgivning när hållbarhet diskuteras. Vi gör det vi kan och vårt bästa, inte sant?

Så tillsammans med LG vill jag uppmana alla till att i sin vardag medvetet tänka på den hållbara garderoben. För att det är absolut livsnödvändigt för oss som individer och hela vår planet.

Med några enkla förändringar, som att till exempel försöka välja kvalitetskläder tillverkade på ett hållbart sätt (som leder till mindre slit & släng) så kan man göra stor skillnad.

Och här kommer den, videon med några värdefulla tips om just det. Hållbart producerade kvalitetskläder och hur vi på bästa sätt tar hand om dom.

 

Vill ni veta mer, läs här.

Puss

Julia

 

 

0

No Comments

    Leave a Reply