Meny
Ellos

Mina våriga Ellosfavoriter!

Reklam för Ellos

Det här gör mig så glad, att vara inne på mitt tredje år med att få visa mina personliga Ellos favoriter för er. Hoppas ni tycker om! I vanlig ordning får ni en kod av mig på slutet.

Nej men snälla någon vilken nostalgi det här är. En jeansjacka! I PERFEKT modell. Kort och rejäl men ändå nätt.

För visst mötte de flesta av oss våren med nya sneakers som snabbt flög fram på nysopade trottoarer och en jeansjacka. Jag som är född -81 har det i alla fall som ett starkt vårigt barndomsninne.

HÄR finns den!

Jag längtar ihjäl mig efter att träna. redo är jag i alla fall. Fast man kan lika gärna mysa runt i det här fina ljust turkosa setet. För det är i mjuk skön bomull.

HÄR finns leggingsen och HÄR hittar ni toppen.

En ljusgrå hoodie till och jag har den perfekta outfiten för prommisar och jogg. Fast ja, jag tycker att det är himla fint att ha även när man inte tränar visst? HÄR finns den.

 

Här kommer några tips till!

 

70-tals inspirerad absolut underbar klänning finns HÄR.

Stickad vit tröja med ballongärm finns HÄR.

Syrenlila klänning som är så fin baktill finns HÄR.

Svart topp hittas HÄR. Det där är det finaste jag vet om. Svart upptill med blåa jeans. Säkert kort.

 

Med min kod 435409 får ni 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 31/3.

Klicka HÄR för att komma till Ellos härliga sortiment!

Puss

Julia

 

0

2 Comments

 • Ann
  mars 26, 2021 at 9:30 f m

  En fråga, är dina inneskor shepherd? Är lite sugen på dem, men undrar om de har bra stöd för foten? Dvs är det en bra uppbyggd sula under? Eller bara mest sladdigt fluff fluff?

  Reply
 • MiaPia
  mars 26, 2021 at 2:03 e m

  Hej Julia!
  Så sött och inspirerande…
  Jag har fått för mig att du precis som jag är kort och har då helt naturligt väldigt korta ben (jag kanske tolkar fel av vinkel på foto…) Hursom tror du byxorna passa nig som är ca 164,5 cm??! Hur lång är du?
  Tack för fin blogg och önskar dig snabb bättring i arm ❤️

  Reply

Leave a Reply