Meny
Promotion / Sportamore

En sko som passar just mig!

DSC_0320

DSC_0329

DSC_0334

DSC_0305

DSC_0321

DSC_0327

DSC_0330

 

Slingrig grusväg, mina tankar som flödar fritt och hinner landa. Raska steg blir till jogg. Varje vardag nästan. Ett självklart inslag i mitt liv sedan år bak i tiden…

Det finns nog inget som får mig att må så bra som en joggtur. Min motion är helt och hållet utan krav. Livet är ett enda stort krav emellanåt så min motion håller jag fri från prestation och särskilda mål. Det här är min stund. Min alldeles egna stund.

Jag vill idag tipsa er som gärna också vill ut på jogg eller redan är igång att göra ”löparsko testet” som finns på Sportamores hemsida. Det är en guide som hjälper till att välja en sko som passar just dig. Så himla bra då det är oerhört viktigt med rätt sko vid löpträning.

Jag gjorde själv testet och resultatet ser ni här. Mina nya joggingskor som kom med en supersnabb leverans. Faktiskt de skönaste jag någonsin ägt. Så lätta och formar sig som en smäck runt foten när jag joggar.

Gör testet du med vettja genom att klicka HÄR.

Och till er som vill, men inte kommit igång. Skynda långsamt. Varva rask prommis med jogg. Och de bästa av allt. All motion som blir av är bra motion.

puss

Julia

0

No Comments

    Leave a Reply