Meny
Promotion / Yves Rocher

Glöm inte att ta hand om dig själv också!

DSC_1444 yves

Visst är söndagarna alldeles perfekta för den där lilla extra stunden av att ta hand om sig själv? Särskilt nu när hösten tar vid. Kanske är du lyckligt lottad och har ett badkar att lägga dig i? Eller så gör du som jag. Tar ett fotbad. Det är något så otroligt avkopplande med ett varmt fotbad. Känns som en enda lång varm skön kram. Och som belöning får man mjuka fötter.

DSC_1464 yves

Idag vill jag tipsa er om tre olika produkter från Yves Rocher för just fötterna. För jag vill inte glömma bort de nu när hösten tar vid, tvärtom. De behöver all omsorg den kan få just nu.

 

DSC_1498 yves

Först ut är fotpeelingen som jag använder 1 till 2 gånger i veckan på fuktig hud. Jag massera in och sköljer sedan av fötterna med vatten.

“Peelingen innehåller ekologisk eterisk lavendelolja, ekologiskt lavendelvatten och pulver från aprikoskärna.”

DSC_1499 yves

Fotkrämen jag använder är till för extratorr hud och det passar mig perfekt då mina fötter blir torra ungefär hela tiden. Fötterna blir mjukare och får färre förhårdnader. Jag använder den ungefär två gånger i veckan. Efter behov. Doften är alldeles alldeles underbar!

“Fotkrämen innehåller ekologisk skyddande lavendel och närande sheasmör.”

DSC_1448 yves

Ibland filar jag även fötternas undersidor med den här pimpstensfotfilen. Fötterna blir verkligen direkt mjukare och lenare.

DSC_1494 yves

Jag kan verkligen varmt rekommendera de här produkterna till fossingarna. HÄR hittar ni hela sortimentet för fötterna och HÄR finns fotfilen.

Lavendel som är en av mina absoluta favoriter i trädgården är ju verkligen en fantastisk ingrediens och går att använda på många olika sätt. I socker, som väldoft och skydd i garderoben mot ohyra och så kan man göra egen lavendelolja.

 

Njut nu söndagen och glöm inte att ta hand om dig själv också!

puss

Julia

0

No Comments

    Leave a Reply