Meny
Ellos / Promotion

Hur skapar jag en mysig, härlig och ombonad känsla hemma?

Hur skapar jag en ombonad och mysig känsla hemma när hösten tar vid?

Här kommer några av mina favoriter från Ellos tillsammans med tips och råd. Kom ihåg en sak, att inreda efter hjärtat är det allra bästa. Det finns inga fel att begå när det kommer till just inredning. Allt är en smaksak och ett hem är i alla fall får mig i en ständig förvandling och fylld med liv.

Men såhär tänker jag!

 

 

b-28-tile

Mattor!

Jag föredrar gosiga mjuka mattor och de ska vara stora. Gärna så pass att till exempel soffan hamnar delvis på. Inget smådutt med mattor alltså utan rejäla doningar. Skapar en riktigt härlig helhet i ett rum tycker jag.

HÄR hittar ni en otroligt fin och prisvärd ryamatta som finns i tre olika färger. HÄR finns mattan i ull. Ull är smutsavvisande och ett härligt material att inreda med.

 

b-40-tile

Gardiner!

Gardinlösa fönster kan vara otroligt snyggt och för mig är det viktigt att inte stänga dagsljuset ute med hjälp av gardiner. Men gardiner skapar utan tvekan en väldigt ombonad känsla i ett rum. Tacksamt att variera färg och byta efter säsong.

HÄR hittar ni de maffiga sammetsgardinerna och HÄR finns de randiga som fungerar som mörkläggande också. Praktiskt!

 

b-11

Blommor!

Jag försöker att ta vara på det naturen och trädgården har att erbjuda. Ett par kvistar från valfri buske eller träd är så enormt vackert i en vas. Och vet ni, vaser kan vara så vackra i sig som den av ett stilleben. Nästan som skulpturer.

Den HÄR vasen är ju ursnygg!

 

collage ellos

 

batch_DSC_2472

batch_DSC_2451

Sovrummet!

I dessa rum är det tacksamt att arbeta med textilier och återigen textilier. Ett härligt bäddset, sängöverkast och mysiga kuddar är ju liksom grunden för ett inbjudande sovrum. Jag brukar hålla mig till en ganska så ljus färgskala och då är det tacksamt att använda sig av olika material och strukturer på tyget. Ett våfflat tyg som är lite grövre är oerhört vackert att kombinera med mjuka bomullslakan till exempel.

De våfflade kuddarna som finns i flera olika färger finns HÄR. Matchande överkast finns HÄR och sängkläderna i mjuk bomull HÄR.

Färgskalan till hösten hemma hos mig mig beige åt lite olika håll. Från ljust mullvad till en mer karameller ton. Älskar! Randiga örngotten finns HÄR och mina hamnar nog i soffan.

 

 

b-25-tile

 

Badrummet!

Glöm inte badrummet. En ordentlig höststädning, ett set nya handdukar och härligt doftljus gör susen.

HÄR finns den mysiga badrocken och HÄR finns badrumsmattan jag valt ut som min favorit.

 

Visst blir man sugen på att göra höstfint hemma?

Hittar du något du tycker om så passa på att använda rabattkoden 405408 som ger 30% rabatt på den dyraste varan på ordinarie priser, inklusive externa varumärken (ej möbler).  Koden är giltig t.o.m 31/8.

Ellos sortiment hittar ni HÄR.

puss

Julia

0

No Comments

    Leave a Reply