Meny
Indiska

Mysigt och vårigt!

( I annonssamarbete med Indiska )

 

☁️

Hej vännerna,

Jag har en så bra arbetsdag bakom med. Har betat av ett antal surdegar och sitter här nu med ett rent skrivbord utan en endaste hög och mailkorgen är i pedantisk ordning. Den känslan är värd mycket. Och lite det mina tisdagar är till för. Imorgon blir det kreativt arbete. Mixen är underbar.

Idag ska jag visa er några godbitar från Indiskas allra senaste kollektion New Beginnings. En avskalad och minimalistisk kollektion i jordfärger.

 

Jag ska visa er vad jag valde ut.

Myskläder måste vara det som sålts allra mest i klädväg de senaste 12 månaderna? Många av oss arbetar hemifrån och fritiden spenderas…hemma.

Mjuuuuuka byxor med matchande topp till. Set är så fint.

Koftan är en dröm. Som en enda mysig varm kram liksom. Och kommer definitivt att vara fin till jeans och sneakers i vår tänker jag. Jag tog en storlek större än vad jag brukar ha då jag vill ha den riktigt rymlig.

Vårigt och härligt. Grönt är skönt. Särskilt när den är i den här milda nyansen. Mmm så fint.

Linnedukar är det finaste. Mjukt och hållbart. Håller år efter år. Och vill man så kan man lägga en duk på sängen som ett överkast. Så brukar jag göra ibland.

En enkel vacker keramikkanna som är kanna lika mycket som vas. Jag tycker om bruksföremål och att använda de till lite olika ändamål.

Klänningen är en riktig vårdröm med ett otroligt vackert fall.

Känner mig alltid så fin i klänning.

Vill ni kika lite närmre på kollektionen så klicka vidare till Indiskas hemsida som i hittar HÄR. Med min kod JULIA20 får ni 20% rabatt på Indiskas hela sortimentet både online och i butik till den sista februari (ej rea).

 

Vi ses imorgon. Gör er redo för ett kalasigt inlägg med ett försvinnande gott recept!

Puss!

Julia

0

No Comments

    Leave a Reply