Meny
Indiska

Påskigt!

Reklam för Indiska

 

Hej hjärtan!

Idag är våren kommen alldeles på riktigt hos oss.

Gatorna sopas idag, det blåser nästan ljumna vindar, fåglarna kvittrar och fönstrena har aldrig varit smutsigare…typiska vårtecken visst?

Jag har fått armen omlagd och stygnen borttagna. Ett steg i rätt riktning. Jag kommer att arbeta 75% från och med måndag. Jag har aldrig varit borta från jobbet. Inga sjukdagar i vuxen ålder. Känns märkligt alltsammans. Tid till sjukgymnast som förhoppningsvis kan hjälpa min arm att börja fungera som vanligt igen. Just nu kan jag inte göra alla rörelser som en arm borde kunna.

Nåväl.

Jo jag tittar in till er för att visa lite Påskigt härligt. Det älskar man ju.

Mina klänningar kommer från Indiskas senaste kollektion Indigo Dreams. Så fina. En enkel dukning av linneservetter som man bara snor ihop till ett fågelbo och sedan lägger ett ägg i mitten.

Dynor, åh för dessa dynor. Älskar mönstret och färgen så mycket.

Med min kod JULIA25 får ni just nu och fyra dagar framåt 25% rabatt på Indiskas hela sortiment (ej rea) både i butik och online. HÄR hittar ni Indiskas härliga sortiment!

Puss!

Julia

0

1 Comment

 • Karin
  mars 23, 2021 at 9:38 e m

  Fint att du tar en dag i taget. Förstår alla tankar. Blev själv attackerad av en hund, i armen, in till benet, operation, jag var 6 år. Minns det än. I detalj. Och hundskräcken. Alla som sa att ”han är så snäll så”. Hundarna kände lukten av min rädsla, även de snälla.

  När jag var 14 år skaffade vi en egen hund, det blev min räddning. Den valpen var ju inte ”alla andra hundar”. Att växa upp med henne, lära mig att förstå och att se vad hunden vill och hur den mår, att våga ta kommandot och inte vara rädd. Så mycket glädje.

  Har lika mycket respekt för hundar idag som då, när jag var sex år men jag vet/ser idag vilka jag ”ska vara rädd för” och alla andra hundar, de allra flesta, tycker jag, på riktigt, är helt underbara. Men jag vet också att det finns många som inte känner likadant och skulle aldrig säga ”han är så snäll så, du behöver inte vara rädd”. För rädslan är personlig.

  Hoppas ni också hittar en väg tillbaka så småningom, en dag i taget…
  stor kram

  Reply

Leave a Reply